Ga naar hoofdinhoud

Lokale projecten in Ecuador

Travel Happiness Company gelooft dat duurzaam reizen onderdeel uitmaakt van een gelukkige reis. Wij geven graag iets terug aan de bestemming die u bezoekt. Dit doen we tijdens het samenstellen van de reis door het maken van bewuste keuzes van uw accommodatie of activiteit. Ook willen we graag iets terug doen voor de lokale bevolking en de natuur in de vorm van het ondersteunen van lokale projecten. Per bestemming hebben wij een samenwerkingspartner gekozen om lokale projecten te ondersteunen.

Door uw boeking bij Travel Happiness Company levert u direct een bijdrage van €25,- per boeking aan het lokale project. Op deze manier zorgt u dat kinderen Engelse les kunnen volgen of word dit gebruikt voor een stukje natuurbehoud van de bestemming. Op deze manier dragen we samen de verantwoordelijkheid om bewuste keuzes te maken en verantwoord te reizen. Daar word iedereen gelukkig van!

Local Dreamers

Vanuit mijn eigen netwerk ben ik in contact gekomen met Local Dreamers, een kleinschalige en persoonlijke organisatie in Quito. Opgericht door de twee idealisten Aldert en Jesse, vanuit hun pure passie voor Zuid-Amerika. Hun missie is een inspirerende en veilige leeromgeving te creëren waar binnen Ecuadoraanse kinderen en jongeren samen met internationale vrijwilligers hun talenten en dromen met elkaar kunnen ontdekken, ontwikkelen, verbinden en delen. Ze spelen in op de behoeften van beide werelden en bouwen bruggen tussen verschillende culturen en mensen.

Local Dreamers ontwikkelt projecten in Quito, de Amazone en de Galapagoseilanden. Ieder project wordt begeleid door vrijwilligers met het uiteindelijke doel dat de projecten door de bewoners van de projectwijken worden bestuurd.

Projecten

Natuurbehoud op de Galapagos

Dit project op San Cristóbal, één van de wereldberoemde Galapagoseilanden geeft een unieke mogelijkheid om zowel de prachtige eilandengroep te bewonderen…

Lees verder

Ecuadoranen krijgen Engelse les

Engels is een taal die iedere Ecuadoraan wel wil leren. De taal opent deuren en verbetert je positie op de…

Lees verder

Ecotoerisme in de Amazone

Met zijn ontelbare dier- en plantsoorten bruist het Amazoneregenwoud van leven. Het is bovendien de leefomgeving van de Huaorani, een traditionele indianenstam,…

Lees verder
Back To Top