100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos. We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.
Ondanks dat ze zelf op dat moment in Zuid Amerika was lukte het om binnen een week een volledig op maat programma te maken naar onze wensen, de excursies in te vullen en voor ons passende accomodaties te vinden. Het aanpassen en finetunen aan onze wisselde en steeds bijkomende ideeën en wensen was geen probleem en samen met de ideeën en ervaringen van Nicole werd het een mooi programma.

Paar weken later was het al tijd om te vertrekken. Alles was super geregeld, transfers, excursie en accomodaties, alles klopte met hier en daar nog wat extra persoonlijke details.

De Galapagos is echt een droombestemming voor ons als natuurliefhebbers. We hebben vooraf best getwijfeld om te gaan “eilandhoppen” of te cruisen (of combi) maar zijn blij met de keuze om te gaan eilandhoppen naar Santa Cruz , Isabela en San Cristobal. Je kunt natuurlijk niet vergelijken, maar het is goed bevallen. Relatief hebben we wat meer vrijheid met het eilandhoppen om een eigen programma te kunnen maken en de excursie te kiezen naar de plaatsen die we graag wilden zien, al zijn er natuurlijk ook plekken die onbereikbaar zijn en je alleen met een cruise kunt bereiken. Maar op alle eilanden waar we zijn geweest hadden nog best meer tijd kunnen doorbrengen en hebben we keuzes moeten maken wat te doen.

Kortom, overweeg je een reis naar de Galapagos (of andere bestemming die Travel Happiness aanbied), dan zou ik zeggen neem in ieder geval contact op met Nicole / Travel Happiness Company.

Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp