skip to Main Content

Op reis naar Latijns Amerika - Hoe werkt het?

Voor de reis

Na het eerste contact maken wij graag een persoonlijke afspraak met u om uw reiswensen door te nemen. Uiteraard kan dit ook telefonisch, maar bij een persoonlijk gesprek leren we elkaar goed kennen, waardoor we samen uw droomreis creëren. Als een architect van uw bouwplan zetten wij de lijnen uit om de invulling te bepalen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij luisteren en adviseren vanuit onze persoonlijke ervaring en kennis.

Nadat wij uw droomreis hebben besproken gaan wij aan de slag met onze lokale partner in de bestemming van uw keuze. Uw droomreis verzorg ik samen met lokale betrouwbare partners. Zij dragen de zorg voor een perfecte uitvoering en zorgen dat de kwaliteit van uw reis aan uw verwachtingen voldoet.

U ontvangt van ons een reisvoorstel op maat met informatie over de bestemming, de regio’s die u gaat bezoeken, een dag tot dag omschrijving, een vluchtschema en een prijsoverzicht met hetgeen inclusief en exclusief is. Wilt u wijzigingen aanbrengen? Dat is uiteraard mogelijk. De reis wordt pas bevestigd als deze naar uw wens is.

Tijdens de reis

Bij aankomst op uw bestemming heet een vertegenwoordiger van onze lokale partner u van harte welkom. Hij of zij spreekt de details van uw reis nogmaals met u door en beantwoord uw vragen. Onze lokale partner staat tijdens uw droomreis 24 uur per dag voor u klaar. Ook Travel Happiness Company is gedurende uw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Zo geniet u met een gerust en zorgeloos gevoel van uw droomreis.

Na de reis

Om een goede service te blijven verlenen en de kwaliteit te garanderen gaan wij na uw reis graag met u in gesprek, dit kan zowel telefonisch als persoonlijk. Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw belevingen en wat voor u een ware “travel happiness” is geweest tijdens de reis. Enthousiaste verhalen, mooie foto’s en video’s en een persoonlijke noot zijn altijd leuk om te horen na een reis!

Back To Top