skip to Main Content

Hoe werkt het

Voor de reis

Na het eerste contact maak ik graag een persoonlijke afspraak met u om uw reiswensen door te nemen. Uiteraard kan dit ook telefonisch, maar bij een persoonlijk gesprek leren we elkaar goed kennen, waardoor we samen uw “travel happiness” op een juiste manier kunnen creëren. Als een architect van uw bouwplan zet ik de lijnen uit om de invulling te bepalen waarbij u aangeeft wat uw wensen zijn en waarbij ik luister en op basis van mijn eigen ervaring u de juiste mogelijkheden aandraag.

Nadat wij een reisplan met elkaar hebben besproken ga ik samen met mijn lokale partner in de bestemming van uw keuze aan de slag. Een “travel happiness” reis kan ik namelijk niet alleen verzorgen maar dit doe ik samen met lokale betrouwbare partners. Zij dragen de zorg voor een perfecte uitvoering en zorgen dat de kwaliteit van uw reis aan uw verwachtingen voldoet.

U ontvangt van mij een reisvoorstel op maat met informatie over de bestemming, de regio’s die u gaat bezoeken, een dag tot dag omschrijving, een vluchtschema en een prijsoverzicht met hetgeen inclusief en exclusief is. Mocht u hier nog wijzigingen in willen aanbrengen dan is dit uiteraard mogelijk. De reis wordt pas bevestigd als deze naar uw wens is.

Tijdens de reis

Bij aankomst op uw bestemming heet een vertegenwoordiger van onze lokale partner u van harte welkom. Hij of zij spreekt de details van uw reis nogmaals met u door en kan nog eventuele vragen voor u beantwoorden. Gedurende uw reis staat onze lokale partner 24 uur per dag voor u klaar. Alles is voor u geregeld, maar mocht u gedurende de reis wijzigingen willen aanbrengen dan is dit in overleg en tegen eventuele meerkosten mogelijk. Ook Travel Happiness Company is gedurende uw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Zo kunt u met een gerust gevoel zorgeloos gaan genieten van uw reis.

Na de reis

Om een goede service te blijven verlenen en de kwaliteit te garanderen ga ik na uw reis graag met u in gesprek, dit kan zowel telefonisch als persoonlijk. Uiteraard ben ik benieuwd naar uw belevingen en wat voor u een ware “travel happiness” is geweest tijdens de reis. Enthousiaste verhalen, mooie foto’s en video’s en een persoonlijke noot zijn altijd leuk om te terug te horen na een reis. Maar ook eventuele verbeterpunten mogen benoemd worden, om zo uw reis in de toekomst nóg beter te kunnen laten aansluiten op uw persoonlijke wensen en om aan uw verwachtingen te blijven voldoen.

Back To Top