100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Hoe werkt het?

Ecuador Amazone Napo Wildlife Center Flora
Mexico Baja California zee
Ecuador Mashpi Lodge vogel op tak
Mexico zonsondergang Puerto San Carlos

Op reis naar Latijns Amerika – Hoe werkt het?

Voor de reis

Na het eerste contact maak ik graag een persoonlijke afspraak met jou om je reiswensen door te nemen. Dit kan telefonisch of bij jou thuis, zodat we samen jouw droomreis creëren. Als een architect van jouw bouwplan zet ik de lijnen uit om de invulling te bepalen. Jij geeft aan wat je wensen zijn, ik luister en adviseer vanuit mijn persoonlijke (reis)ervaring en kennis.

Nadat we jouw droomreis hebben besproken ga ik aan de slag met mijn lokale partner op de bestemming van jouw keuze. Jouw droomreis verzorg ik samen met lokale betrouwbare partners. Zij dragen de zorg voor een perfecte uitvoering en zorgen dat de kwaliteit van jouw reis aan de verwachtingen voldoet.

Je ontvangt van mij een reisvoorstel op maat met informatie over de bestemming, de regio’s die je gaat bezoeken, een dag tot dag omschrijving, een vluchtschema en een prijsoverzicht met wat inclusief en exclusief is. Wil je wijzigingen aanbrengen? Dat is uiteraard mogelijk. De reis wordt pas bevestigd als deze volledig naar wens is.

Tijdens de reis

Bij aankomst op je bestemming heet een vertegenwoordiger van mijn lokale partner je van harte welkom. Hij of zij spreekt de details van de reis nogmaals met je door en beantwoordt eventuele vragen. Mijn lokale partner staat tijdens jouw droomreis 24 uur per dag voor je klaar. Ook Travel Happiness Company is gedurende jouw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Zo geniet je met een gerust en zorgeloos gevoel van jouw droomreis.

Na de reis

Om een goede service te blijven verlenen en de kwaliteit te garanderen ga ik na jouw reis graag met je in gesprek. Uiteraard ben ik benieuwd naar je ervaringen en wat voor jou het ultieme “travel happiness” moment is geweest tijdens de reis. Enthousiaste verhalen, mooie foto’s en video’s en een persoonlijke noot zijn altijd leuk om te horen na een reis!

Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp