100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Reviews

Ervaringen van andere reizigers

Hier lees je de ervaringen van reizigers die met Travel Happiness Company op reis zijn geweest naar één, of meerdere, van onze bestemmingen in Latijns-Amerika. Op het platform Reisorakel kun je alle reviews teruglezen.

Lees alle reviews
Filter de reviews op bestemming

"Top reis"

Samen met een vriendin een reis laten samenstellen door Nicole. Ze heeft dit heel goed en leuk gedaan en geluisterd naar onze wensen. Tijdens de reis verliep alles erg soepel en hadden we fijne accomodaties. Het contact met Nicole verliep daarnaast erg prettig. We kijken terug op een hele mooie reis zonder zorgen.

Lees meer
Linda & Ramona (vriendinnen, februari 2024) Rondreis Argentinië en Brazilië

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen

"Prachtige onvergetelijke reis door o.a. Argentinië"

Nicole heeft onze reis in Argentinië/Chile/Rio top georganiseerd. Fantastische reis waarbij Nicole tijdens onze reis nog wat extra’s geregeld had. Nicole let ook op de kleine details en vertelt wat je kan doen en wat niet, dit aan de hand van je wensen, dit doet ze heel goed. Ze weet zelf echt veel van dit prachtige continent, je voelt haar betrokkenheid.

Lees meer
Desiree (met partner & vrienden, november 2023) Rondreis Argentinië en Brazilië

"Een rondreis door Brazilië om van te dromen zo mooi"

Travel Happiness Company heeft voor mij een absolute droomreis door Brazilië samengesteld. Alles klopte tot in de puntjes; vervoer, accommodaties en bezochte plaatsen. Ik reisde als vrouw alleen, heb mij overal veilig en beschermd gevoeld.

Lees meer
Monique (solo reiziger, november 2023) Solo rondreis in Brazilië

"Droomreis Ecuador & Galapagos"

Woorden komen te kort om deze reis te beschrijven! Nicole van Travel Happiness Company heeft mij geweldig geholpen met een groot gedeelte van de reis. Een aantal maanden voor vertrek mijn wensen aan gegeven en deze zijn écht allemaal in vervulling gegaan.

Lees meer
Sietse (solo reiziger, augustus 2023) Solo reis Ecuador en Galapagos

"Fantastische rondreis gemaakt door ecuador en galapagos!"

Wij zijn net teruggekomen van een geweldige rondreis door ecuador en galapagos! Alles was ontzettend goed geregeld en hebben dan ook ontzettend genoten. Wij zijn wezen rondreizen met onze dochter van 1 jaar oud en hebben daarom de hulp van nicole ingeschakeld. Ze heeft alles tot in en de puntjes voor ons verzorgd.

Lees meer
Marjolijn, Robbert-Jan & Lynn (familie, augustus 2023) Familiereis Ecuador en Galapagos

"Prachtige combi natuur en relax"

Heerlijk elke dag de natuur in onder begeleiding van goeie chauffeur en gids. De jaguar tour was spectaculair en heerlijk om op het water te zijn en deze bijzondere dieren op deze manier te spotten. De lodge heeft uitstekend eten en een klein zwembad voor de nodige verkoeling! Dank aan Nicole voor het aanraden van deze locatie!

Lees meer
Martine & Jeroen (stel, augustus 2023) Natuurreis Brazilië

"Travel Happiness is HET reisbureau voor een mooie en fijne vakantie"

De verschillende accomodaties waren elke keer weer erg verrassend, mooie kamers erg vriendelijk personeel en heerlijk eten. Niets was te veel en er werd alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Nicole heeft ons erg geholpen om er een mooi reis van te maken, ze kwam met mooie voorstellen, ideeën, en aanvullingen. Ze is goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Lees meer
Familie Kleiboer (familie, augustus 2023) Familiereis Ecuador

"Geweldige vakantie in Ecuador"

Wat een geweldige vakantie was dit naar Ecuador. De totale reis was door Nicole samen met ons in elkaar gezet. Wij raden zeker aan om te boeken via Nicole, een echte topper!

Lees meer
Familie de Groot (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company.

Lees meer
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador

"Een prima georganiseerde vakantie door Nicole"

Wij reizen, als vrienden, veel en zijn daarom best wel kritisch maar Nicole heeft voor ons een zeer fraaie reis in elkaar gezet met mooie, sfeervolle lodges en fraaie overtochten met de ferry. Samenvattend een prima georganiseerde vakantie door Nicole voor de avontuurlijke reiziger. Aanrader!

Lees meer
Michael, Dion en Danny (vrienden, maart 2023) Autorondreis Chili

“De reis was met zorg samengesteld”

Superleuke en goed verzorgde reis gemaakt door Ecuador en op de Gapapagoseilanden met hulp van Travel Happiness Company. De persoonlijke aandacht maakte dat we voor deze reisorganisatie kozen. De reis was met zorg samengesteld en aangepast aan onze wensen. Ook in Ecuador werden we goed op de hoogte gehouden van wijzigingen en aanpassingen en tijden.

Lees meer
Karin en Theo (stel, september 2022) Ecuador en Galapagoseilanden

"De reis was tot in de puntjes uitstekend geregeld"

We hebben een maatwerkreis gehad van bijna een maand in Ecuador en de Galapagos eilanden. De reis was tot in de puntjes uitstekend geregeld. Al met al hebben we een fantastische reis gehad waarin we ongelofelijk veel gezien en gedaan hebben. We willen daarom Nicole bedanken voor de goede zorgen en adviezen. Travel Happiness is een aanrader voor mensen die avontuurlijk zijn aangelegd.

Lees meer
Bart en Roel (vrienden, augustus 2022) Avontuurlijke reis Ecuador en Galapagos

"Heel veel persoonlijke aandacht"

Wat een fantastisch land. Eigenlijk twee vakanties in 1. Het vasteland van Ecuador met het Andes gebergte en de afwisseling in het Amazonegebied. De Galapagos eilanden die je een overweldigende indruk bieden. Heel veel persoonlijke aandacht, zowel van Nicole als de lokale partner. Uitermate kundige gidsen waardoor je ook veel leert over de achtergrond van dit mooie diverse land. Overnachten bij de lokale bevolking geeft je veel inzicht in hun manier van leven. Als je houdt van een actieve en afwisselende vakantie zou ik deze bestemming hoog op mijn wensenlijstje zetten.

Lees meer
Ed & Marjolein (stel, juli 2022) Natuurreis Ecuador & Galapagos

“Dankzij Nicole, hebben wij met volle teugen kunnen genieten”

In mei van dit jaar hebben wij met vier personen een geweldige reis gemaakt. Cuba stond al lang op ons wensenlijstje en gelukkig mocht het nu weer. Dankzij Nicole hebben wij met volle teugen kunnen genieten van de mooie natuur, de vriendelijke bevolking en heel veel activiteiten. Wat een geweldig ervaring. Al onze overnachtingen, transfers en activiteiten waren georganiseerd dus wij hebben totaal geen stress gehad over de planning. En dat was belangrijk voor ons want in Cuba werkt alles net even anders en dat is al spannend genoeg. Een flexibele opstelling is gewenst. De reis was afwisselend, qua overnachtingen en activiteiten, maar wel met de nodige rustmomenten om zelf nog rond te kunnen kijken. Nicole, bedankt voor een perfect passende vakantie.

Lees meer
Familie Paul (familie, mei 2022) Familiereis Cuba

“Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld”

Dankzij het enthousiaste verhaal van Nicole over Ecuador hebben we besloten daar onze reis naartoe te laten gaan. Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld i.s.m. lokale partners. Voor tijdens en na de reis was er ook de nodige persoonlijke aandacht. Dat is door ons als heel prettig ervaren. De reis bracht ons op prachtige en bijzondere plekken. In zowel het Andesgebergte, de Amazone als op de Galapagos eilanden. De gidsen waren uiterst prettig en hebben de ervaring nog mooier gemaakt. Alles was uitstekend geregeld.
We gaan zeker kijken naar de bestemmingen die Travel Happiness Company nog meer aanbiedt!

Lees meer
Dick en Sylvia (stel, april 2022) Natuurrondreis Ecuador en Galapagos

"Alles sloot perfect aan bij onze wensen"

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top! Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Lees meer
Familie Becker (familie, maart 2022) Luxe familiereis Ecuador en Galapagos

"Nicole heeft een onvergetelijke reis samengesteld"

Als onderdeel van onze rondreis door Brazilië, Colombia en Ecuador heeft Nicole voor ons een onvergetelijke 8-daagse reis naar de Galapagos eilanden samengesteld. Wat een geweldige kers op de taart was dat zeg! En zeker niet alleen door de ongekend prachtige natuur ervaring, maar ook door de zeer goed op elkaar afgestemde snorkel- en wandelexcursies en de heerlijke en sfeervolle accomodaties waar we verbleven. Het was alles bij elkaar een perfecte balans tussen actie en ontspanning, we hoefden zelf nergens meer aan te denken. Dank voor al je goede zorgen Nicole, we hebben ultiem genoten!

Lees meer
Judith en Floor (vrienden, februari 2020) Galapagos Eilandhoppen