100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Autorondreizen

Verfijn jouw resultaten met deze filters
Reviews

"Een prima georganiseerde vakantie door Nicole"

Wij reizen, als vrienden, veel en zijn daarom best wel kritisch maar Nicole heeft voor ons een zeer fraaie reis in elkaar gezet met mooie, sfeervolle lodges en fraaie overtochten met de ferry. Samenvattend een prima georganiseerde vakantie door Nicole voor de avontuurlijke reiziger. Aanrader!

Lees meer
Michael, Dion en Danny (vrienden, maart 2023) Autorondreis Chili
Reviews

"Prachtige combi natuur en relax"

Heerlijk elke dag de natuur in onder begeleiding van goeie chauffeur en gids. De jaguar tour was spectaculair en heerlijk om op het water te zijn en deze bijzondere dieren op deze manier te spotten. De lodge heeft uitstekend eten en een klein zwembad voor de nodige verkoeling! Dank aan Nicole voor het aanraden van deze locatie!

Lees meer
Martine & Jeroen (stel, augustus 2023) Natuurreis Brazilië
Reviews

"We kunnen het iedereen aanraden"

Vooraf hebben we zelf het programma kunnen aangeven zodat de locaties en excursies afgestemd waren op onze interesses. Alles was goed en netjes geregeld, zodat we tijdens onze vakantie konden genieten van de prachtige natuur. Wij kunnen het iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis! Nicole bedankt.

Lees meer
Johan en Ellie (stel, februari 2019) Rondreis Argentinië en Chili

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw autorondreis in Latijns-Amerika

Een autorondreis in Latijns-Amerika geeft je de kans om de diversiteit van de bestemming te ontdekken, van bruisende steden tot afgelegen natuurgebieden. Je reist op eigen gelegenheid in je eigen tempo, een manier van reizen die je het ultieme gevoel van vrijheid biedt. Op basis van jouw persoonlijke wensen stel ik een autorondreis op maat voor je samen.

Op de bestemming ontvang je van mijn lokale partner een duidelijke routebeschrijving en ligt er in sommige gevallen een navigatie voor je klaar. Wat wel fijn is, je hoeft je geen zorgen te maken over de overnachtingen, deze zijn allemaal al voor je gereserveerd. Dat geeft je de zekerheid en comfort van verborgen pareltjes mét kwaliteit ontdekken. Onderweg van A naar B bepaal je zelf het reistempo en geniet je van de prachtige landschappen die aan je voorbijtrekken. Laat je inspireren door de voorbeeldreizen op de website en neem contact op voor jouw autorondreis op maat.

Ga met de huurauto op pad

Je kunt kiezen voor autorondreizen in landen zoals Mexico, Costa Rica, Peru, Argentinië, Chili, en Brazilië. Elke bestemming heeft unieke bezienswaardigheden en ervaringen. De infrastructuur voor autorondreizen varieert sterk van land tot land en zelfs van regio tot regio. Op sommige plaatsen zijn de wegen goed onderhouden en is autorijden comfortabel, op andere plekken zijn de wegen uitdagender.

Veiligheid staat bij mij en mijn lokale partners voorop. We voeren dan ook alleen autorondreizen uit op de bestemmingen waarvan wij weten dat het verantwoord en veilig is om met de huurauto op pad te gaan. Bij het boeken van jouw autorondreis in Latijns-Amerika verzorgen wij ook de verzekeringen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Met veel plezier verzorg ik jouw autorondreis op maat.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.