100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Autorondreis Argentinië 21 dagen

Argentinië The Vines Resort Spa Mendoza wijnvelden
Argentinië Salta Stad
autorondreis Argentinië van Mendoza tot Tilcara
Argentinië Salta en Jujuy Quebrada de las Flechas
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de autorondreis Argentinië

De autorondreis Argentinië heeft een indicatieprijs vanaf € 6.750,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen

Inclusief

 • 3- tot 4-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé)
 • Autohuur Chevrolet S10 4x4 of vergelijkbaar (incl. aflevering bij het hotel in Salta)
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Privé Fietstour Buenos Aires in de zuidelijke wijken (incl. transfers)
 • Privé Stadstour Buenos Aires in de noordelijke wijken (incl. transfers)
 • Tangodinnershow (incl. gedeelde transfers)
 • Privé Premium wijntour in Mendoza incl. lunch
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de autorondreis Argentinië

De autorondreis Argentinië start in de hoofdstad Buenos Aires waar je de stad verkent door een fietstour in de zuidelijke wijken. De volgende dag maak je een stadstour om het andere gedeelte van de stad te verkennen en geniet je van een tangodinnershow. Daarna vlieg je naar Mendoza en hier start je avontuurlijke autorondreis. De selfdrive van Mendoza naar Tilcara in Argentinië bied je de mogelijkheid om enkele van de meest adembenemende landschappen en culturele bezienswaardigheden van het land te verkennen.

Wijnproeven in Mendoza

Mendoza is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en het epicentrum van de Argentijnse wijnindustrie. Bezoek wijngaarden, proef heerlijke Malbec-wijnen en geniet van gastronomische ervaringen in de regio. Je maakt een privé tour naar Valle de Uco, de wijnvallei vlakbij Mendoza. Deze dag staat in het teken van het wijnproeven terwijl je omringd bent door de prachtige berglandschappen. Je bezoekt verschillende wijnbodega’s om het proces van de wijn te zien en een aantal wijnen te proeven. Daarna geniet je van een gastronomische lunch inclusief een proeverij van wijnen.

Argentinië Mendoza wijn en kaas met uitzicht
Ontdek Ruta 40 in Argentinië

De Ruta 40, ook bekend als de “Ruta Nacional 40” (Nationale Route 40), is een van de langste en meest iconische snelwegen in Argentinië. Het strekt zich uit over bijna de gehele lengte van het land, van noord naar zuid, en loopt parallel aan de Andes, wat resulteert in een spectaculair landschap langs de hele route. In deze autorondreis Argentinië reis je van Mendoza naar Tilcara. Onderweg kom je langs nationale parken, indrukwekkende landschappen, wijngaarden en kleine dorpjes. Rijd door de spectaculaire Quebrada de Cafayate, langs de beroemde Cerro de los Siete Colores (Heuvel van de Zeven Kleuren) en verken de Quebrada de Humahuaca, een UNESCO-werelderfgoed locatie.

Argentinië Quebrada de Humahuaca gekleurde bergen
Selfdrive dus veel vrijheid

In deze autorondreis Argentinië ga je zelf met de huurauto op pad en dat betekent dus veel vrijheid! Je bepaald deels je eigen reisschema en kunt stoppen wanneer je maar wilt. Het leuke is dat je onderweg de minder toeristische plaatsen ontdekt en je hierdoor authentieke ervaringen op doet. Een avontuurlijke en leuke manier om dit gedeelte van Argentinië te verkennen.

Argentinië Salta en Jujuy Antofalla Salar uitzicht
Rijd door Nationale Parken

De route loopt langs of in de buurt van verschillende nationale parken. Onderweg naar het noorden kun je een stop maken bij het Aconcagua Nationaal Park. Hier vind je de hoogste berg van Zuid-Amerika, de Aconcagua, die een geweldige locatie biedt voor wandelingen en bergbeklimmingen. Het Talampaya Nationaal Park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een uniek woestijnlandschap met indrukwekkende rotsformaties en fossielen. Maak een wandeling door het park om de schoonheid te ervaren.

Argentinië Salta en Jujuy Quebrada de las Flechas
Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de autorondreis Argentinië

Dit is een inspiratiereis, de autorondreis Argentinië wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Buenos Aires

Vandaag vertrek je in de avond vanaf Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Buenos Aires. De volgende dag land je vroeg in de ochtend op de internationale luchthaven van Buenos Aires.

Dag 2: Buenos Aires

Je wordt verwelkomd door een Engelssprekende gids en per privé transfer naar je accommodatie in de wijk Palermo gebracht. In de middag is het tijd voor een fietstour door de stad om enkele hoogtepunten te leren kennen. Samen met je privé gids maak je een tour door de zuidelijke wijken zoals San Telmo, La Boca, Puerto Madero en Monserrat. Deze fietstour laat je een combinatie zien van de geschiedenis van de stad en de traditionele wijken. Je ontdekt de belangrijkste passies van de Argentijnen; tango en voetbal. En je fietst door de prachtige groene omgeving van het Ecologisch Reservaat. Al fietsend zul je begrijpen waarom Buenos Aires het Parijs van Zuid-Amerika wordt genoemd. De fietstour duurt 3,5 uur.

Argentinië Buenos Aires fietstour
Argentinië Buenos Aires La Boca poppen
Argentinië tango in Buenos Aires

Dag 3: Buenos Aires

Vandaag ga je op pad met een Engelssprekende privé gids in de noordelijke wijken van Buenos Aires, je verkent Palermo en Recoleta. De wijk Palermo valt op door zijn prachtige, met bomen omzoomde lanen en elegante huizen. Het is een van de groenste gebieden van Buenos Aires dankzij de aanwezigheid van het Tres de Febrero-park. Vanuit Palermo ga je naar de wijk Recoleta, wat één van de meest exclusieve buurten is in de stad en waar de beroemde begraafplaats te vinden is waar je het graf van Evita Perón bezoekt. In de avond hebben wij een tafeltje voor je gereserveerd bij een tango dinnershow! Geniet van een heerlijk Argentijns diner terwijl er een spectaculaire tangoshow voor je wordt opgevoerd.

Dag 4: Buenos Aires - Mendoza

Je wordt per privé transfer naar de luchthaven van Buenos Aires gebracht en vliegt hiervandaan naar Mendoza. Bij aankomst haal je de huurauto op en rijd je naar je accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding. Het aan de voet van de Andes gelegen Mendoza werd verwoest door de aardbeving van 1861. Bij de herbouw zijn weelderige pleinen aangelegd, versierd met fraai tegelwerk, muurschilderingen, beelden en fonteinen. Mendoza, hart van de nationale wijnbouwindustrie, is een ideale basis voor het verkennen van de vele uitstekende bodega’s in de streek. Ook de natuur rondom Mendoza met de Aconcagua, de hoogste berg van Latijns-Amerika, is indrukwekkend.

Argentinië Mendoza wijnranken
Argentinië Mendoza wijnkelder
Argentinië The Vines Resort Spa Mendoza wijnvelden

Dag 5: Mendoza

Samen met een Engelssprekende gids maak je vandaag een privé tour naar Valle de Uco, de wijnvallei vlakbij Mendoza. Deze dag staat in het teken van het wijnproeven terwijl je omringd bent door de prachtige berglandschappen. Je bezoekt verschillende wijnbodega’s om het proces van de wijn te zien en een aantal wijnen te proeven. Daarna geniet je van een gastronomische lunch inclusief een proeverij van wijnen.

Dag 6: Mendoza - Barreal

Na een verblijf tussen de wijngaarden start je autorondreis Argentinië over de Ruta 40. Je rijdt vandaag naar Barreal, een schilderachtige route met adembenemende uitzichten op de bergen, ravijnen en woestijnlandschappen. Houd er rekening mee dat sommige delen van de weg onverhard zijn. Onderweg kom je door Potrerillos, een dorpje aan de voet van de Andes. Verder naar het westen kom je in Uspallata, hier kun je de Puente del Inca, een natuurlijke brug over de Rio de las Cuevas, bezoeken. Je vervolgt je reis en passeert de stad Las Heras, voordat je verdergaat richting het noorden op Ruta 40. Uiteindelijk kom je aan in Barreal, dat bekend staat om zijn prachtige landschap.

Reisafstand: 210 km – 3 uur

Argentinië Mendoza Trekking
Argentinië lamas
Argentinië Salta en Jujuy volle maan

Dag 7: Barreal - Villa Union

Vandaag heb je een lange, maar indrukwekkende reisdag voor de boeg. De route van Barreal naar Villa Unión in Argentinië voert je door enkele van de meest afgelegen en prachtige delen van het land, met uitzicht op de uitgestrekte landschappen van de Andes en de provincies San Juan en La Rioja. Villa Unión is de toegangspoort tot het Nationaal Park Talampaya, dat bekend staat om zijn opmerkelijke geologische formaties en fossielen.

Reisafstand: 400 km – 6 uur

Dag 8: Villa Union

Vandaag heb je gelegenheid om het Nationaal Park Talampaya te bezoeken. Het nationaal park ligt in de provincie La Rioja, Argentinië en is een UNESCO-werelderfgoed locatie. Het biedt spectaculaire landschappen en verschillende wandelpaden, variërend in moeilijkheidsgraad, om het park te bekijken. De rode canyon is één van de meest iconische bezienswaardigheden in het park; een indrukwekkende kloof met roodachtige zandstenen muren die tot wel 150 meter hoogte reiken. Eén van de meest opvallende formaties in het park is La Catedral, een gigantische rotsformatie die lijkt op een kathedraal. Het is een populaire plek om foto’s te maken en het landschap te bewonderen.

Argentinië Nationaal Park Talampaya
Argentinië Nationaal Park Tampalaya Rode Canyon
Individuele rondreizen Argentinië Nationaal Park Talampaya La Cathedrala

Dag 9: Villa Union - Belén

Vandaag reis je van Villa Union naar Belén, wederom een schitterende route. Onderweg kom je door de stad Chilecito, een historische stad in de provincie La Rioja. Hier kun je eventueel stoppen voor een maaltijd of om bezienswaardigheden te verkennen, zoals het Casa de Nacarello en de Iglesia San Francisco.

Reisafstand: 325 km – 4,5 uur

Dag 10: Belén - Cafayate

Vandaag rijd je van Belén naar Cafayate. Deze route brengt je door enkele van de meest schilderachtige delen van de provincies Catamarca en Salta. Onderweg kom je door het stadje Hualfín, dat bekend staat om zijn wijngaarden en wijnproductie. Uiteindelijk bereik je Cafayate, gelegen in de provincie Salta. Cafayate is beroemd om zijn wijnproductie, vooral de Torrontés-wijn, en biedt tal van wijnhuizen die open zijn voor bezoekers.

Reisafstand: 250 km – 3,5 uur

Argentinië Cafayate Patios Uitzicht
Chili reiziger in de wijnvelden
Chili wijnglazen met druiven

Dag 11: Cafayate

Een dag ter vrije besteding om op eigen gelegenheid Cafayate te verkennen. Cafayate werd officieel gesticht in 1840, en niet lang daarna is een aantal wijnboerderijen gebouwd op de hellingen rond de stad. Het is een rustig stadje en je vindt er gezellige restaurants, een aantal musea en de wijnboerderijen. Ten zuidwesten van de grote markt staat het Museo de Arqueología Calchaquí, dat aan de hand van aardewerk en urnen het verhaal van de indiaanse streekbevolking vertelt.

Dag 12: Cafayate - Cachi

Vandaag rijd je via Ruta 40 naar Cachi. Je rijdt langs de indrukwekkende rotspartijen van Quebrada de las Flechas. Geniet hier van de prachtige uitkijkpunten. Stop onderweg in het plaatsje Molinos (molens), gesticht in het midden van de 17e eeuw. Hier produceerden men maïsmeel, tarwemeel, alfalfa pepers en wijn tot Argentinië in 1816 onafhankelijk werd. De 18e-eeuwse Iglesia San Pedro Nolasco de Molinos is een bezoekje waard. Een klein reservaat vlakbij biedt bescherming aan de inheemse vicuña en het spectaculaire landschap is ideaal om te wandelen. Aan het einde van de middag kom je aan in Cachi. Dit kleine plaatsje staat bekend om de huizen van adobe klei en witte koloniale gebouwen.

Reisafstand: 170 km – 4 uur

Argentinië Cachi Kerkje
Argentinië Salta en Jujuy Antofagasta de la Sierra
Argentinië Salta en Jujuy woestijn

Dag 13: Cachi - Salta

Vandaag maak je een spectaculaire trip via Ruta 40 tot aan Poyagasta. Je rijdt eerst in een vlak en woestijnachtig landschap vol met cactussen en op de achtergrond de besneeuwde bergtoppen. Daarna rijd je over de Ruta 33 naar Salta, dit is één van de mooiste wegen van Argentinië. Onderweg reis je door het Los Cardones National Park en de groene bergen van de Cuesta del Obispo. Trek hier gerust een paar uur voor uit zodat je volop geniet van de omgeving en de prachtige uitzichten.

Reisafstand: 160 km – 3,5 uur

Dag 14: Salta

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding om op eigen gelegenheid Salta te ontdekken. Salta is in de 16e eeuw gesticht en heeft een koloniale uitstraling. Je wandelt tussen de koloniale gebouwen, geplaveide straatjes en sfeervolle plaza’s. Gelegen in het hart van de stad en met z’n roze kleur springt de kathedraal van Salta er zeker uit. Het is absoluut de moeite waard om een kijkje van binnen te nemen. Wil je genieten van een mooi uitzicht over de stad? Ga dan met de Teleférico (kabelbaan) naar Cerro San Bernardo. Vanaf Parque San Marin vertrekt de Teleférico naar boven en op een kilometer hoogte geniet je van een spectaculair uitzicht.

Argentinië Salta Stad
Argentinië Salta Kathedraal
Argentinië Salta Trein in de wolken

Dag 15: Salta - San Antonio - Tilcara

In de ochtend reis je met de huurauto naar San Antonio de los Cobres. Je rijdt hier in ongeveer 3 uur naartoe via Ruta 51, een indrukwekkende route met panoramische uitzichtpunten. Eenmaal aangekomen in San Antonio de los Cobres ga je aan boord van ‘de trein naar de wolken’, dit is de op 3 na hoogste treinrit ter wereld. Je komt langs authentieke bergdorpen van de Andes, door diepe kloven en langs gekleurde bergen. De route kronkelt tussen de bergen en onderweg passeer je 29 bruggen. Het meest spectaculaire viaduct is het Polvorilla Viaduct op 4220 meter hoogte. Eenmaal terug in San Antonio de los Cobres reis je in ongeveer 3 uur door naar Tilcara.

Dag 16: Tilcara

Tilcara ligt in de Quebrada de Humahuaca dat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staat. Een van de grote handelsroutes van het Incarijk liep vroeger door deze vallei; het wegennet, dat vele delen van het oude Incarijk met elkaar verbond, was in die tijd al vrij uitgebreid. Trek er vandaag op uit om Quebrada de Humahuaca te verkennen. De Humahuaca vallei is de perfecte combinatie van spectaculaire landschappen en archeologische rijkdom. De huidige bewoners zijn meestal van de Coya-etnische groep. De kloof was 10.000 jaar geleden het toneel van verschillende voorouderlijke culturen, waaronder de Omaguacas, die de plaats zijn naam gaven.

Argentinië Quebrada de Humahuaca gekleurde bergen
Argentinië Quebrada de humahuaca Panorama
Argentinië Salinas Zoutvlakte

Dag 17: Tilcara

Een vrije dag om de omgeving te verkennen. Op ongeveer 1,5 uur rijden liggen de Salinas Grande, de zoutvlakte van Argentinië. Maak onderweg een stop in Purmamarca, een klein dorpje aan de voet van de berg met de zeven kleuren. In de ochtend is hier vaak een lokale markt met handwerkproducten. De zoutvlakte Salinas Grande ligt op meer dan 3000 meter hoogte en bereik je door een weg met veel haarspeldbochten. Je passeert een pas van meer dan 4100 meter. Onderweg geniet je van het imposante landschap en heb je kans om vicuña’s te zien. De zoutvlakte beslaat zo’n 6.000 vierkante kilometer. Vergeet niet je zonnebril mee te nemen tegen het oogverblindende wit.

Dag 18: Tilcara - Salta

Vandaag rijd je terug naar de stad Salta, dit kun je doen via het stadje Jujuy. Hier kun je stoppen voor een maaltijd of om de bezienswaardigheden te verkennen, zoals de kathedraal en het Museo Provincial de Bellas Artes. Daarna reis je door en overnacht je in Salta.

Reisafstand: 200 km – 3 uur

Dag 19: Salta - Buenos Aires

Na het ontbijt rijd je naar de luchthaven van Salta en lever je de huurauto in. Hiervandaan vlieg je naar Buenos Aires waar je nog een laatste middag en avond van deze bijzondere stad kunt genieten. Per privé transfer word je naar je accommodatie gebracht.

Dag 20: Buenos Aires - Amsterdam

Je wordt per privé transfer naar de luchthaven van Buenos Aires gebracht en vliegt rechtstreeks naar Amsterdam. Aankomst is de volgende dag.

Dag 21: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een autorondreis Argentinië is een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de autorondreis Argentinië

In deze autorondreis Argentinië is rekening gehouden met 3- tot 4-sterren accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Mendoza

Finca Adalgisa is een kleinschalige accommodatie in Mendoza en staat bekend om zijn wijngaarden en rustieke charme. De finca ligt op korte afstand van het centrum van Mendoza, waardoor het een handige uitvalsbasis is voor het verkennen van de omliggende wijnhuizen en bezienswaardigheden. Finca Aldagisa biedt verschillende soorten type kamers en suites, die smaakvol zijn ingericht. Sommige kamers hebben een eigen terras of balkon. Qua faciliteiten zijn er een buitenzwembad, tuin en spa. Ook is er gratis wifi beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes.  Finca Adalgisa heeft zijn eigen wijngaard en produceert uitstekende wijnen. Het restaurant van de finca serveert heerlijke maaltijden, vaak bereid met lokale ingrediënten.

Argentinië Mendoza Finca Aldagisa veranda
Argentinië Mendoza Finca Aldagisa Kamer
Argentinië Mendoza Finca Aldagisa Zwembad

Accommodatie Tilcara

Las Marias Boutique Hotel is een kleinschalig boutique hotel in Tilcara. Achter het hotel begint de bergen van de Quebrada de Humahuaca, een UNESCO-werelderfgoed gebied in de provincie Jujuy. Het hotel heeft 12 kamers en deze zijn stijlvol en comfortabel ingericht, ze zijn uitgerust met een kluisje, verwarming, een ventilator en televisie. Las Marias Boutique Hotel heeft een restaurant, een bar, een buitenzwembad en een tuin. Hier geniet je van de serene sfeer en de prachtige uitzichten op de omliggende bergen.

Argentinië Tilcara Las Marias Boutique Hotel
Argentinië Tilcara Las Marias Kamer
Argentinië Tilcara Las Marias Boutique Hotel

Accommodatie Cafayate

Patios de Cafayate is een prestigieus hotel en wijnmakerij in Cafayate. Het ligt in het hart van de Calchaquíes-vallei. Patios de Cafayate is gevestigd in een oud landhuis dat dateert uit 1892 en destijds was het in gebruik als wijnboerderij. Naast de wijnbodega zijn er nu 32 kamers. De kamers zijn elegant ingericht. Sommige kamers hebben een eigen terras of balkon met uitzicht op de omringende bergen en wijngaarden. Qua faciliteiten biedt de accommodatie een buitenzwembad, zonneterras, fitnessruimte met spa, een restaurant en leuke bar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen (tegen betaling) zoals wijnproeverij in El Esteco Winery, golfen op Estancias de Cafayate, yogales en paardrijden door de wijnvelden.

Argentinië Cafayate Patios Hotel
Argentinië Cafayate Patios Kamer
Argentinië Cafayate Patios Uitzicht
Foto's en Video's

Foto's van de autorondreis Argentinië

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de autorondreis Argentinië. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

21 dagen vanaf € 6.750,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Chili Patagonie landschap met zon

Reviews

"We kunnen het iedereen aanraden"

Vooraf hebben we zelf het programma kunnen aangeven zodat de locaties en excursies afgestemd waren op onze interesses. Alles was goed en netjes geregeld, zodat we tijdens onze vakantie konden genieten van de prachtige natuur. Wij kunnen het iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis! Nicole bedankt.

Lees meer
Review rondreis Argentinië en Chili
Johan en Ellie (stel, februari 2019) Rondreis Argentinië en Chili
Argentinië Ushuaia Nationaal Park Tierra del Fuego meer

Reviews

"We zijn zeer dankbaar voor het goede reisadvies"

Wij hebben ons enorm vermaakt in Argentinië. We hebben prachtige routes gereden en plaatsen bezocht waar anderen niet snel komen. We hebben weer prachtige ervaringen, foto’s, film en verhalen om te delen! Patagonië was voor ons de kers op de taart! Wij zijn je zeer dankbaar voor je goede advies vooraf en je hulp tijdens de reis!

Lees meer
Argentinië Patagonie Aguas Arriba lodge hike
Dhr. en Mevr. Bouw (stel, december 2018) Rondreis Argentinië
Chili kajakken bij gletsjer

Reviews

"Een prima georganiseerde vakantie door Nicole"

Wij reizen, als vrienden, veel en zijn daarom best wel kritisch maar Nicole heeft voor ons een zeer fraaie reis in elkaar gezet met mooie, sfeervolle lodges en fraaie overtochten met de ferry. Samenvattend een prima georganiseerde vakantie door Nicole voor de avontuurlijke reiziger. Aanrader!

Lees meer
Chili Merengebied hiken
Michael, Dion en Danny (vrienden, maart 2023) Autorondreis Chili
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp