100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Cultuurreizen

Verfijn jouw resultaten met deze filters
Reviews

“Dankzij Nicole, hebben wij met volle teugen kunnen genieten”

In mei van dit jaar hebben wij met vier personen een geweldige reis gemaakt. Cuba stond al lang op ons wensenlijstje en gelukkig mocht het nu weer. Dankzij Nicole hebben wij met volle teugen kunnen genieten van de mooie natuur, de vriendelijke bevolking en heel veel activiteiten. Wat een geweldig ervaring. Al onze overnachtingen, transfers en activiteiten waren georganiseerd dus wij hebben totaal geen stress gehad over de planning. En dat was belangrijk voor ons want in Cuba werkt alles net even anders en dat is al spannend genoeg. Een flexibele opstelling is gewenst. De reis was afwisselend, qua overnachtingen en activiteiten, maar wel met de nodige rustmomenten om zelf nog rond te kunnen kijken. Nicole, bedankt voor een perfect passende vakantie.

Lees meer
Familie Paul (familie, mei 2022) Familiereis Cuba
Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Reviews

"Geweldige vakantie in Ecuador"

Wat een geweldige vakantie was dit naar Ecuador. De totale reis was door Nicole samen met ons in elkaar gezet. Wij raden zeker aan om te boeken via Nicole, een echte topper!

Lees meer
Familie de Groot (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw cultuurreis naar Latijns-Amerika

Een cultuurreis naar Latijns-Amerika geeft je de mogelijkheid om de rijke en diverse culturele erfenis te verkennen, van oude beschavingen en koloniale geschiedenis tot hedendaagse kunst en tradities. Latijns-Amerika is de thuisbasis de meest fascinerende oude beschavingen, waaronder de Maya’s en Azteken in Mexico en de Inca’s in Peru en Ecuador. Bezoek oude ruïnes zoals Machu Picchu in Peru of Teotihuacán en Palenque in Mexico om meer te leren over deze oude culturen.

Veel Latijns-Amerikaanse landen hebben een rijke koloniale geschiedenis die nog steeds zichtbaar is in hun architectuur, kunst en tradities. Je ziet dit terug in koloniale steden zoals Quito in Ecuador, Cartagena in Colombia en Cusco in Peru. Vergeet ook de kleinere dorpjes niet zoals Paraty en Olinda in Brazilië, waar je deels ook Nederlandse roots terugziet.

Tijdens je cultuurreis naar Latijns-Amerika leer je meer over de diverse inheemse culturen door een bezoek te brengen aan inheemse gemeenschappen en lokale markten. Maak kennis met de Tarahumara in Mexico of de traditionele Qeuchua en Aymara gemeenschappen in Peru.

Kunst en cultuur in Latijns-Amerika

Latijns-Amerika heeft een bloeiende kunstscene en biedt tal van musea en galerieën om te verkennen. Bezoek het Museo Frida Kahlo in Mexico-Stad, het Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires (MALBA) in Argentinië, en het Museo de Oro in Bogotá, Colombia, om enkele van de meest interessante kunstcollecties van Latijns-Amerika te zien.

Ook vind je in de diverse bestemmingen veel muziek- en danstradities. Je hoort de swingende latin beats in de straten, de cultuur leeft in Latijns-Amerika! Geniet van live muziekoptredens, dansvoorstellingen en festivals en ervaar de samba, tango en salsa.

Op de website vind je een aantal voorbeeldreizen ter inspiratie. Op basis van jouw persoonlijke wensen stel ik een cultuurreis op maat voor je samen.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.