100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Geweldige vakantie in Ecuador"

Wat een geweldige vakantie was dit naar Ecuador. De totale reis was door Nicole samen met ons in elkaar gezet. We hadden aangegeven dat we zowel actief, cultuur en relaxed wilde hebben en dat is meer dan gelukt. Wij hadden gekozen voor privé transfer en gidsen dat was echt heel fijn. Voor de vakantie was Nicole heel behulpzaam en reageerde altijd binnen 24 uur als we een vraag hadden en gedurende onze vakantie was er een agency in Ecuador die ons top heeft geholpen. Ecuador zelf is een geweldig land met zoveel variatie (jungle, steden, kratermeer, vulkanen, strand etc) en een echte aanrader om dit land te bezoeken. Wij raden dan zeker aan om dit te doen via Nicole, een echte topper!

Familie de Groot (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.