100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Familiereizen

Verfijn jouw resultaten met deze filters
Reviews

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company.

Lees meer
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador
Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Reviews

“Dankzij Nicole, hebben wij met volle teugen kunnen genieten”

In mei van dit jaar hebben wij met vier personen een geweldige reis gemaakt. Cuba stond al lang op ons wensenlijstje en gelukkig mocht het nu weer. Dankzij Nicole hebben wij met volle teugen kunnen genieten van de mooie natuur, de vriendelijke bevolking en heel veel activiteiten. Wat een geweldig ervaring. Al onze overnachtingen, transfers en activiteiten waren georganiseerd dus wij hebben totaal geen stress gehad over de planning. En dat was belangrijk voor ons want in Cuba werkt alles net even anders en dat is al spannend genoeg. Een flexibele opstelling is gewenst. De reis was afwisselend, qua overnachtingen en activiteiten, maar wel met de nodige rustmomenten om zelf nog rond te kunnen kijken. Nicole, bedankt voor een perfect passende vakantie.

Lees meer
Familie Paul (familie, mei 2022) Familiereis Cuba

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw familiereis naar Latijns-Amerika

Een familiereis naar Latijns-Amerika is een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren terwijl je samen nieuwe culturen, avonturen en natuurlijke wonderen ontdekt. Samen bijzondere herinneringen creëren terwijl je het altijd prachtige Latijns-Amerika ontdekt met je familie. Je deelt unieke ervaringen waar je samen nog lang over napraat en die niemand je meer afpakt. Reizen verrijkt enorm en daarom stel ik graag jouw familiereis naar Latijns-Amerika geheel op maat samen, op basis van jouw persoonlijke wensen.

Latijns-Amerika biedt diverse bestemmingen die geschikt zijn voor gezinnen. Overweeg bestemmingen zoals Mexico, Costa Rica, Ecuador, Peru, en Brazilië. Deze landen bieden een mooie mix van cultuur, avontuur en natuur.

Een familiereis voor het hele gezin

Bij een familiereis is het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Geen enkele reis is daardoor hetzelfde, dat maakt het juist zo leuk. Bij het samenstellen van jouw familiereis op maat houd ik rekening met de wensen van iedereen binnen het gezin. Latijns-Amerika biedt veel avontuurlijke activiteiten, zoals wandelen, mountainbiken, raften, ziplinen en snorkelen.

Wil je graag wat leren over de cultuur en tradities van de bestemming? Dan zorg ik voor een educatief element in de reis waarbij je als gezin leert over de geschiedenis en tradities van de regio.

Er zijn in Latijns-Amerika geweldige mogelijkheden voor het observeren van wilde dieren. Denk aan het natuurparadijs Costa Rica en de Galapagoseilanden, maar ook wildlife spotten in de Amazone van Ecuador of Peru en de Pantanal in Brazilië.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.