100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Familiereis Costa Rica 22 dagen

Costa Rica Centrale Vallei Poas Vulkaan krater
Costa Rica Tortuguero Groene zeeschildpad in het zand
Costa Rica Samara Surfen
Individuele rondreizen Costa Rica
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de familiereis Costa Rica

De familiereis Costa Rica heeft een indicatieprijs vanaf € 3.650,- per persoon.*
*rekening houdend met 4 personen waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen

Inclusief

 • 3 tot 4-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of gedeeld)
 • Autohuur voor 13 dagen Suzuki Vitara 4WD AT of vergelijkbaar incl. verzekeringen en kinderstoeltjes
 • Activiteiten privé of met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Privé dagtour Poas vulkaan en La Paz Waterfalls
 • Privé dagtour Nationaal Park Cahuita
 • Boottour Nationaal Park Tortuguero (groepstour)
 • Privé tour naar Arenal vulkaan (wandeling) en een boottour
 • Ecotermales Fortuna inclusief een buffet diner (incl. entreegelden, zonder gids)
 • Privé dagtour Nationaal Park Tenorio en Rio Celeste
 • Boottour in Samara (groepstour)
 • Privé nachtwandeling in Monteverde
 • Monteverde Park incl. wandelen over de hangende bruggen (incl. entreegelden, zonder gids)
 • Bezoek luiaard opvangcentrum incl. lokale gids (groepstour)
 • Wandeling Nationaal Park Manuel Antonio (groepstour)
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de familiereis Costa Rica

De familiereis Costa Rica start in de centrale vallei waar je de Poas vulkaan en La Paz watervallen bezoekt. Daarna reis je naar de Caribische kust om hier dieren te spotten in Nationaal Park Cahuita. Vervolgens ga je naar Tortuguero voor een 3-daags verblijf. Hierna reis je met de huurauto naar La Fortuna, waar je gaat wandelen op de Arenal vulkaan en geniet van de warmwaterbronnen inclusief diner. Reis naar Bijagua, nabij het Tenorio National Park. Hier maak je een wandeling en bewonder je Rio Celeste. Geniet van het strand bij Samara en wandel tussen de boomtoppen bij Monteverde. Bij Manuel Antonio vind je een combinatie van bossen en witte stranden. Een heerlijke afsluiter van jouw familiereis Costa Rica.

Ontdek Caribisch Costa Rica

Ontdek het Caribische strandparadijs in Costa Rica bij Punta Cocles, net ten zuiden van het stadje Puerto Viejo langs de Zuid-Caribische kust van Costa Rica. Punta Cocles beschikt over 3 kilometer zacht goudkleurig zand omzoomd door wuivende palmen en omspoeld door kristalhelder water. Hier kom je om te genieten van ontspanning aan zee en om het regenwoud te ontdekken. Verken de onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen bewoond door exotisch zeeleven, maak een wandeling langs het kustpad, spot apen die in de bomen spelen en bekijk de tropische vogels, luiaards, groene leguanen en krabben.

Wildlife spotten in Tortuguero

Nationaal Park Tortuguero één van de meest biodiverse natuurbestemmingen in Costa Rica. Het ligt aan de noordelijke Caribische kust van Costa Rica. Het nationaal park is zo geïsoleerd dat je het alleen per boot of vliegtuig kan bereiken, wat bijdraagt aan de unieke sfeer. Eén van de opvallendste kenmerken van het park zijn de uitgestrekte kanalen die door het regenwoud lopen. Hier kun je mooie boottours maken en allerlei wildlife spotten! Je kunt in Tortuguero onder andere luiaards, brulapen, kaaimannen, toekans en kleurrijke kikkers tegenkomen. Vogelliefhebbers genieten van de meer dan 300 vogelsoorten die in het park voorkomen. Daarnaast staat het nationaal park bekend om de zeeschildpadden die hier eieren komen leggen, dat vindt plaats van juli tot oktober.

Costa Rica Tortuguero Groene zeeschildpad in het zand
Wandelen bij de Arenal vulkaan

De Arenal vulkaan is één van de meest iconische bezienswaardigheden in Costa Rica. De top van de vulkaan bereikt een hoogte van ongeveer 1.670 meter boven zeeniveau. Tot 2010 was de Arenal één van de meest actieve vulkanen in Costa Rica en stond bekend om zijn regelmatige uitbarstingen van lava en as. Sindsdien is de vulkaan echter in een rusttoestand en is de lavastroom gestopt. Het Nationaal Park Arenal herbergt een uitgestrekt regenwoud met een overvloed aan flora en fauna. Hier maak je een mooie wandeling en kun je volop wildlife spotten. Ook geniet je hier van natuurlijke warmwaterbronnen (hot springs), die worden verwarmd door de vulkanische activiteit.

Costa Rica Arenal vulkaan met rookpluim
Wandelen tussen de boomtoppen

Het Monteverde Cloud Forest is een wereld vol met duizenden plantensoorten, insecten, vogelsoorten, en dieren. Bekijk felgekleurde vogels die spelen in het Curi-Cancha-reservaat, maak een begeleide wandeling of paardrijtocht door de dichte jungle, kijk hoe blauwe kikkers rondspringen bij de beroemde Frog Pond, of neem een duik in de poelen rond de San Luis-waterval. Must-sees zijn onder meer de vlindertuinen, het orchideehuis, de Selvatura-hangbruggen in de boomtoppen en de koffie-, chocolade- en suikerriettour.

Costa Rica Monteverde Hangende Bruggen
Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de familiereis Costa Rica

Dit is een inspiratiereis, de familiereis Costa Rica wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – San José - Centrale Vallei

Vandaag vertrek je vanaf Amsterdam naar San José. In Panama City heb je een overstap en in de avond arriveer je in de hoofdstad van Costa Rica. Bij aankomst word je verwelkomd door een  Engelssprekende gids en naar je accommodatie gebracht in de Centrale Vallei gebracht. Dit is de perfecte uitvalbasis om het platteland in het noorden te verkennen, je familiereis Costa Rica kan beginnen!

Dag 2: Centrale Vallei

Na het ontbijt word je opgehaald voor een dagtour in de Centrale Vallei. De Poas-vulkaan is één van de meest spectaculaire attracties van de Centrale Vallei. Je hebt indrukwekkende uitzichten op de krater en ruikt de zwavelgeuren van de actieve vulkaan. Langs het Botos Lagoon-pad naar het meer van Botos heb je kans om dieren te zien zoals kolibries en toekans. Daarna word je naar La Paz Waterfall Gardens gebracht waar je op eigen gelegenheid kunt rondwandelen. La Paz Waterfall Gardens is het meest bezochte, particuliere, ecologische park in Costa Rica met de beroemde watervallen. Je kunt hier onder andere jaguars, poema’s, luiaards, apen, kolibries, slangen en kikkers zien! De lunch en entreegelden zijn inclusief.

Costa Rica Centrale Vallei Poas vulkaan in de wolken
Costa Rica La Paz Waterfall Gardens
Costa Rica Tortuguero luiaard in de boom

Dag 3: Centrale Vallei - Punta Cocles

Na het ontbijt word je per privé transfer in 5 uur naar Punta Cocles gebracht. Dit Caribisch strandparadijs ligt net ten zuiden van het bruisende strandstadje Puerto Viejo langs de Zuid-Caribische kust van Costa Rica. Het wordt ook wel de hoofdstad van deze kuststreek genoemd en beschikt over 3 kilometer zacht goudkleurig zand met wuivende palmen en kristalhelder water. Hier geniet je van ontspanning aan zee en ga je het regenwoud ontdekken. Verken de onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en tropische vissen, maak een wandeling langs de kust, spot apen die in de bomen spelen en bekijk de tropische vogels, luiaards, groene leguanen en krabben.

Dag 4: Punta Cocles

Je hebt vandaag een dag ter vrije besteding.

Costa Rica Cahuita NP Playa Blanca
Costa Rica Cahuita NP Wandelen
natuurreis Costa Rica Neusbeer

Dag 5: Punta Cocles

Vandaag maak je onder begeleiding van een Engelssprekende gids een wandeltocht door Cahuita National Park. Je wandelt over het pad waar je diverse dieren kunt spotten zoals verschillende soorten slangen, luiaards, witkop- en brulapen, miereneters, gordeldieren, wasberen, blauwe morpho-vlinders en tropische vogels. Het is een privé tour dus kun je stoppen waar en wanneer je dit wilt. Gemiddeld duurt deze tour 5 tot 6 uur. Entreegelden, verse fruit als snack, waterflesjes en een lunch is inclusief.

Dag 6: Punta Cocles - Tortuguero

In de ochtend word je opgehaald voor een privé transfer naar Guapiles. Hiervandaan word je naar Nationaal Park Tortuguero gebracht, gelegen langs de prachtige Caribische kust van Costa Rica. Hier verblijf je in de Aninga Lodge. Je arriveert in de middag en bij aankomst word de lunch geserveerd. Na de lunch heb je vrije tijd om de lodge en de omgeving beter te verkennen. Ter plaatse kun je bekijken welke activiteiten je leuk vindt om te doen. Een boottour door de kanalen van Tortuguero is inclusief tijdens je verblijf.

Dag 7: Tortuguero

In de ochtend maak je een boottour door het Tortuguero National Park. Je vaart door het netwerk van kanalen en bewondert de tropische laaglandregenwouden. Het park is de thuisbasis van meer dan 300 soorten vogels en biedt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Onderweg heb je de kans om diverse dieren te spotten! De rest van de dag is ter vrije besteding.

Costa Rica Tortuguero Aninga Lodge kano varen
Costa Rica Tortuguero Salamander
Costa Rica Tortuguero Tropische vogel

Dag 8: Tortuguero - La Fortuna

In de ochtend reis je terug naar de entree van het park. Hiervandaan heb je een transfer naar Guapiles waar je de huurauto kunt ophalen (Suzuki Vitara 4WD ST of vergelijkbaar) en de reis vervolgt. Je rijdt vanaf Guapiles in ongeveer 2 uur naar La Fortuna. Het kleine Costa Ricaanse stadje La Fortuna ligt aan de voet van de majestueuze Arenal-vulkaan. La Fortuna biedt een uitstekende uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen, met name het Arenal Volcano National Park. Hier geniet je van de spectaculaire uitzichten door verschillende uitkijkpunten langs de wandelpaden, die door weelderige regenwouden en langs natuurlijke warmwaterbronnen slingeren.

Dag 9: La Fortuna

In de middag word je opgehaald voor een tour onder begeleiding van een Engelssprekende gids naar het Arenal Volcano National Park. De tour begint bij het Arenal-meer met een wandeling langs het schiereiland van het Nationaal Park. Onderweg krijg je volop de gelegenheid om de imposante vulkaan te bekijken en een grote verscheidenheid aan tropische vogels en dieren in het wild te spotten. Aan het einde van de wandeling is er een observatiedek waar je een beter zicht op de vulkaan hebt. Na de wandeling maak je een boottocht over het meer van Arenal. Daarna vertrek je naar Ecotermales Hot Springs om hier te genieten van de natuurlijke warmwaterbronnen en een diner.

Costa Rica Arenal vulkaan La Fortuna
Costa Rica La Fortuna Tabacon warmwaterbaden
Costa Rica Rio Celeste in Nationaal Park Tenorio

Dag 10: La Fortuna - Bijagua

Na het ontbijt rijd je naar je volgende bestemming, Bijagua, nabij Tenorio National Park. Dit park is de thuisbasis van een prachtige vulkaan waaraan het zijn naam ontleent. Het park is bedekt met natuurlijke tropische bossen en versierd met rivieren en watervallen. Eén van de vele hoogtepunten hier is een wandeling naar de Celeste-waterval, bekend om zijn prachtige blauwe water. Ook kun je hier genieten van wandelen over de vele hangbruggen in het regenwoud, een bezoek brengen aan de Blue Lagoon en klimmen door het nevelwoud langs de Crater Trail naar de top van de vulkaan om het stomende Lago Dante te bekijken.

Dag 11: Bijagua

Vandaag maak je een privé tour onder begeleiding van een Engelssprekende gids naar Rio Celeste en Tenorio National Park. Samen wandel je door de bossen op zoek naar verschillende dieren in het wild en heb je de kans om de weelderige flora te observeren. Tijdens de wandeling maak je een stop bij de Rio Celeste-waterval met de verbazingwekkende lichtblauwe kleur.

Dag 12: Bijagua - Samara

Na het ontbijt rijd je in ongeveer 3 uur door naar Samara. Een klein dorpje gelegen aan de schilderachtige Pacifische kust van Costa Rica in de provincie Guanacaste. Samara staat bekend om zijn met palmen omzoomde gouden zandstrand en kristalhelder turquoise water. De omgeving biedt een prachtig landschap bedekt met weelderig tropisch bos en bewoond door een verscheidenheid aan dieren in het wild, waaronder leguanen, apen en veel verschillende vogelsoorten. Er zijn tal van mogelijkheden om te watersporten zoals kajakken, surfen en suppen.

Dag 13: Samara

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Samara.

Costa Rica Samara Surfen
Costa Rica Samara Strand
Costa Rica Samara paardrijden

Dag 14: Samara

Vandaag is het tijd voor een Ocean Safari! Je gaat de omgeving van Samara verkennen per boot en ontdekt de thuisbasis van tuimelaars en de gevlekte dolfijnen. Het heldere water is ook een trekroute voor bultruggen die in bepaalde tijden van het jaar naar het zuiden trekken (tussen augustus en november). Na het observeren van de dolfijnen kun je het onderwaterleven verkennen tijdens het snorkelen. Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Dag 15: Samara - Monteverde

Vandaag rijd je naar Monteverde. Monteverde wordt omschreven als ‘de parel van de nevelwouden’ door National Geographic. Het nevelwoud ligt in het Cordillera de Tilaran-gebergte in Puntarenas en is één van de zeldzaamste natuurgebieden op aarde, en uniek ten opzichte van de andere regenwouden van het land, vanwege de constante mist. Monteverde is een wereld vol met duizenden plantensoorten, insecten, vogelsoorten, en dieren. In de avond maak je een wandeling van 1,5 tot 2 uur onder begeleiding van een Engelssprekende gids (privé tour). Je gaat op zoek naar dieren en insecten in de avond, een bijzonder leuke ervaring!

Dag 16: Monteverde

Vandaag breng je een bezoek aan het Monteverde Park en maak je een wandeling tussen de boomtoppen via hangende bruggen. Dit is een tour zonder gids, de paden zijn goed gemarkeerd dus hier kun je makkelijk op eigen gelegenheid rondwandelen. Daarna bezoek je een opvangcentrum voor luiaards. De lokale gids legt alles uit over de leefgewoonten van de luiaards, educatief een leuke ervaring voor jong en oud!

Costa Rica Monteverde Hanging bridges in de jungle
Costa Rica Monteverde Quetzal
Costa Rica Tortuguero Luiaard

Dag 17: Monteverde - Manuel Antonio

Na het ontbijt rijd je naar Manuel Antonio. Het Nationaal Park Manuel Antonio, net ten zuiden van Quepos, aan de centrale Pacifische kust van Costa Rica, is één van de meest biodiverse gebieden ter wereld. Met betoverende regenwouden, ongerepte stranden en prachtige koraalriffen, is dit een ultieme bestemming voor ontdekkingsreizigers. Enkele van de beste stranden zijn Playa Espadilla Sur en Playa Manuel Antonio. De condities om te zwemmen, snorkelen en surfen (lessen worden aangeboden) zijn hier uitstekend. In de bossen kun je leguanen, luiaards, slangen, hagedissen, vlinders, vele soorten apen en felgekleurde kleine krabben zien. Het bos is een mekka voor vogelaars – er zijn meer dan 350 spectaculaire vogelsoorten.

Dag 18: Manuel Antonio

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Manuel Antonio.

Costa Rica Natuur Toekan
Costa Rica Tortuguero Aapje in de boom
Costa Rica Manuel Antonio

Dag 19: Manuel Antonio

Vroeg in de ochtend word je opgehaald bij je accommodatie en ga je samen met een Engelssprekende gids een tour maken naar het Manuel Antonio National Park. Dit is het meest bezochte nationale park in Costa Rica en staat bekend om zijn flora en fauna waaronder apen, luiaards, een verscheidenheid aan hagedissen, vogels en nog veel meer. Tijdens een wandeltour van 2,5 uur ontdek je dit bijzondere park. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 20: Manuel Antonio - Centrale Vallei

De familiereis Costa Rica zit er bijna op! Vandaag rijd je terug naar de Centrale Vallei. Eenmaal aangekomen in het hotel lever je de huurauto in.

Dag 21: Centrale Vallei - San José - Amsterdam

Na het ontbijt is het tijd om de spullen te pakken en word je per privé transfer naar de luchthaven gebracht. Hiervandaan vlieg je van San José naar Amsterdam. Aankomst is de volgende dag.

Dag 22: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een familiereis Costa Rica is een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de familiereis Costa Rica

In deze familiereis Costa Rica is rekening gehouden met middenklasse accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Punta Cocles

Namuwoki Lodge ligt in Playa Chiquita op 10 minuten loopafstand van het strand. De 18 bungalows zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en omgeven door de jungle en tropische tuinen. De Bungalow Master Suite heeft drie slaapkamers, een woonkamer en een terras. Er is een slaapkamer met een kingsize bed en eigen badkamer. De andere twee slaapkamers hebben een queensize bed en eigen badkamer. De woonkamer is ingericht met banken, een koelkast en ventilatoren. Op het ruime terras is het heerlijk relaxen in je hangmat en genieten van de tropische tuin. Qua faciliteiten biedt de lodge een buitenzwembad, een restaurant waar Spaanse en Caribische gerechten worden geserveerd en een spa waar je tegen extra betaling geniet van een welverdiende massage.

Costa Rica Punta Cocles Namuwoki Bungalow
Costa Rica Punta Cocles Namuwoki Kamer
Costa Rica Punta Cocles Namuwoki Zwembad

Accommodatie Tortuguero

Omgeven door een netwerk van kanalen in één van de meest exotische gebieden ter wereld met de rijkste flora en fauna, daar vind je de Aninga Lodge. Op slechts 5 minuten van het Nationaal Park Tortuguero en daarmee een fantastische plek voor de natuurliefhebber. De Aninga Lodge heeft 33 ruime bungalows met comfortabele bedden, een eigen badkamer, warm water en plafond ventilatoren.  Er is een prachtig zwembad, een uitstekend restaurant en een bar. Ook is er een mooie spa gelegen aan de oever van het hoofdkanaal. Tijdens je verblijf zijn maaltijden en enkele activiteiten inclusief. Je krijgt de kans om het echte jungle-avontuur te ervaren: spot amfibieën, reptielen, zoogdieren, tropische vogels en insecten in het ongerepte regenwoud.

Costa Rica Tortuguero Aninga Lodge zwembad
Costa Rica Tortuguero Aninga Lodge tweepersoonskamer
Costa Rica Aninga Lodge in Tortuguero

Accommodatie Monteverde

Celeste Mountain Lodge is ideaal gelegen net buiten het Volcan Tenorio National Park en biedt een spectaculair uitzicht op de Miravalles-vulkaan. De kamers zijn comfortabel, ruim en zorgvuldig ingericht. Elke kamer is uitgerust met wifi, eco-designmeubels, een haardroger en een eigen badkamer. In het restaurant worden Tico Fusion-gerechten geserveerd en in de bar kun je ontspannen met een drankje terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht. Extra voorzieningen zijn onder andere een wandelpad van 2 km, een concept-proeverijkeuken, lunchpakketten en een excursiebalie. De Rio Celeste-waterval, het Bijagua-centrum en het Parque Nacional Volcan Tenorio liggen allemaal in de buurt van het hotel.

Costa Rica Monteverde Celeste Mountain Lodge
Costa Rica Monteverde Celeste Mountain Lodge Kamer
Costa Rica Monteverde Celeste Mountain Lodge Bar
Foto's en Video's

Foto's van de familiereis Costa Rica

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de familiereis Costa Rica. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

22 dagen vanaf € 3.650,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Ecuador Nevelwoud Mindo Cloudforest

Reviews

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company.

Lees meer
Ecuador Mashpi Lodge vogels spotten
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador
Peru Andes Lamas

Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familiereis Peru Machu Picchu
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Ecuador Banos Raften Pastaza Rivier

Reviews

"Travel Happiness is HET reisbureau voor een mooie en fijne vakantie"

De verschillende accomodaties waren elke keer weer erg verrassend, mooie kamers erg vriendelijk personeel en heerlijk eten. Niets was te veel en er werd alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Nicole heeft ons erg geholpen om er een mooi reis van te maken, ze kwam met mooie voorstellen, ideeën, en aanvullingen. Ze is goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Lees meer
Ecuador Andes Hacienda Zuleta lamas
Familie Kleiboer (familie, augustus 2023) Familiereis Ecuador
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp