100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Galapagos cruises

Verfijn jouw resultaten met deze filters
Reviews

"Droomreis Ecuador & Galapagos"

Woorden komen te kort om deze reis te beschrijven! Nicole van Travel Happiness Company heeft mij geweldig geholpen met een groot gedeelte van de reis. Een aantal maanden voor vertrek mijn wensen aan gegeven en deze zijn écht allemaal in vervulling gegaan.

Lees meer
Sietse (solo reiziger, augustus 2023) Solo reis Ecuador en Galapagos
Reviews

"De reis was tot in de puntjes uitstekend geregeld"

We hebben een maatwerkreis gehad van bijna een maand in Ecuador en de Galapagos eilanden. De reis was tot in de puntjes uitstekend geregeld. Al met al hebben we een fantastische reis gehad waarin we ongelofelijk veel gezien en gedaan hebben. We willen daarom Nicole bedanken voor de goede zorgen en adviezen. Travel Happiness is een aanrader voor mensen die avontuurlijk zijn aangelegd.

Lees meer
Bart en Roel (vrienden, augustus 2022) Avontuurlijke reis Ecuador en Galapagos
Reviews

"Het heeft onze verwachtingen overtroffen"

Bedankt Nicole voor deze fantastische reis! Wat hebben we genoten. Ecuador heeft onze verwachtingen overtroffen; de Mashpi Lodge en Haciënda Zuleta zijn een heerlijk verblijf maar ons hoogtepunt was toch wel Napo Wildlife Center. Je gaat echt op avontuur in de natuur en komt de meest bijzondere dieren tegen, zoals deze nachtaapjes. Dank voor de goede zorgen!

Lees meer
Jacco en Sylvie (stel, februari 2019) Luxe rondreis Ecuador en Galapagos

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de Galapagos eilanden

Reizen naar de Galapagos eilanden is een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Kies voor een kleinschalige cruise om de eilanden te verkennen. Tijdens een cruise onderneem je verschillende activiteiten om de eilanden en het dierenleven te observeren. Denk hierbij aan wandelingen over de eilanden, kajakken, snorkelen en duiken. De bestemming hoort bij Ecuador en is volledig gericht op een ultieme natuurbeleving met de meest bijzondere dieren die je hier bewondert. Zo zie je onder andere reuzenschildpadden, zeeleeuwen, darwin vinken, zee- en landleguanen, albatrossen, pinguïns, hamerhaaien en nog veel meer. Elke keer dat je een reis maakt naar de Galapagos eilanden is een bijzondere ervaring. Het blijft onbetwist één van mijn favoriete reisbestemmingen.

Jouw Galapagos cruise

De Galapagoseilanden staan bekend om hun buitengewone biodiversiteit en ongerepte natuurlijke schoonheid. Een cruise is één van de beste manieren om de verschillende eilanden en hun unieke flora en fauna te verkennen. Er zijn verschillende soorten Galapagos-cruises beschikbaar, variërend van luxe cruiseschepen tot kleinschalige jachten en catamarans. De keuze hangt af van je budget en je persoonlijke voorkeuren. Travel Happiness Company biedt voornamelijk kleinschalige Galapagos cruises aan. De Galapagos eilanden zijn een beschermd natuurgebied en een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Om de kwetsbare ecosystemen te behouden, worden strenge regels opgelegd aan cruises om ervoor te zorgen dat bezoekers minimale impact hebben op het milieu. De cruises worden begeleid door ervaren lokale gidsen die inzicht bieden in de geologie, biologie en geschiedenis van de eilanden. Het is aan te raden om je Galapagos cruise op tijd te boeken aangezien de plekken op de cruises beperkt beschikbaar zijn.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.