100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Galapagos Cruise Infinity

Galapagos cruise Infinity
Galapagos cruise Infinity lounge area
Galapagos cruise Infinity Jacuzzi op het zonnedek
Galapagos Floreana uitzicht Baroness Lookout Point
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de Galapagos cruise Infinity

De Galapagos cruise Infinity heeft een indicatieprijs vanaf € 8.250,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen op basis van een 8-daagse cruise.

Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van een 4-,5- tot 8-daagse cruise. Ook zijn er combinaties mogelijk van de diverse routes. Neem contact met mij op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Inclusief

 • Luxury class cruise inclusief maaltijden, snacks, water, koffie, thee, frisdrank en sapjes
 • Transfers zoals benoemd in het programma (gedeeld)
 • Activiteiten met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Hiken op de eilanden (inclusief wandelstokken)
 • Boottochten met de dinghy rondom de eilanden
 • Snorkelen inclusief snorkel materiaal en wetsuits (lang en kort)
 • Kajaks en stand up paddle boards
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Entree Nationaal Park Galapagus USD 100 p.p. (vanaf augustus 2024 USD 200 p.p.)
 • Transit Control Card voor de Galapagos USD 20 p.p.
 • Alcoholische dranken
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de Galapagos cruise Infinity

Deze route is ter inspiratie, het is de 8-daagse Galapagos Cruise route B. Daarnaast heeft de Galapagos cruise Infinity de 8-daagse route A, de 5-daagse route en de 4-daagse route. Wil je graag meer informatie over de routes en de beschikbaarheid? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: San Cristobal

Vandaag vertrek je vanaf Quito of Guayaquil naar San Cristobal. Bij aankomst word je verwelkomd door de crew van de Galapagos cruise Infinity en ontmoet je de andere passagiers. Je wordt naar de Infinity gebracht waar een lunch voor je klaar staat. Er volgt een veiligheidsbriefing en uitleg van de gids over de komende dagen.  In de middag maak je een wandeling naar Tortoise Breeding Center op San Cristobal. Dit is een nieuwe bezoekerslocatie in het noordoostelijke deel van het eiland San Cristobal en kan in ongeveer een uur over de weg worden bereikt vanaf Puerto Baquerizo Moreno. In het fokcentrum kun je de jonge schildpadden bewonderen vanaf hun geboorte tot ze 120 dagen oud zijn.

Galapagos cruise Infinity
Hooglanden Santa Cruz reuzenschildpad
Galapagos reuzenschildpad met vogel

Dag 2: Santa Fe - South Plaza

In de ochtend bezoek je Santa Fe (Barrington), een kleine pittoreske baai met twee bezoekerspaden. Eén die leidt naar een schilderachtig uitkijkpunt boven op een klif, en de andere die zich uitstrekt van een klein strand tot een groot vijgcactusbos. Hier kun je de landleguaan bewonderen. In de middag vaar je naar South Plaza Island. Dit kleine eiland met steile kliffen werd gevormd door opstijgende lava en is nu bedekt met Opuntia-cactussen. Het is ook de thuisbasis van een van de grootste zeeleeuwenkolonies en kleurrijke gele en rode landleguanen. De meest karakteristieke plant is Sesuvium. Tijdens het regenseizoen is de kleur groenachtig tot geelachtig en in het droge seizoen (eind juni tot en met januari) helderrood.

Galapagos goudgele leguaan
Galapagos eilanden Palo Santo
Galapagos leguaan met palo santo

Dag 3: Santa Cruz

In de nacht vaar je naar Santa Cruz, hier ga je vroeg in de ochtend een bezoek brengen aan het Charles Darwin Research Station, de thuisbasis van de reuzenschildpadden. In de middag ga je naar de hooglanden waar je een bezoek brengt aan Los Gemelos, de tweelingkraters. Dit zijn een paar enorme magmakamers waarvan de daken zijn ingestort en waardoor er zinkgaten zijn achtergebleven. De kraters worden omringd door het Scalesia-bos waar verschillende soorten darwinvinken, vermiljoenvliegenvangers en uilen met korte oren leven.

natuurreis Ecuador en Galapagos reuzenschildpad
Galapagos dichtbij de reuzenschildpad
Galapagos Santa Cruz Los Gemelos

Dag 4: Isabela

Moreno Point ligt aan de noordkust van het eiland Isabela, tussen de vulkanen Sierra Negra en Cerro Azul. Het pad loopt langs een gestolde pahoehoe-lava stroomt in een complex van kustlagunes. Je ziet hier verschillende soorten vogels rond de meren en mangroven.  Na je bezoek vaar je naar Elizabeth Bay, aan de oostkust van het eiland Isabela. De baai bevat vele eilandjes die per rubberboot worden bezocht. Op de rotsachtige eilandjes kun je pinguïns en blauwvoetgenten spotten. Met een overvloed aan zeeleven en helder water is het gebied perfect om te snorkelen en scholen kleurrijke vissen, zeeleeuwen en misschien zelfs haaien te zien!

Galapagos pinguin
Galapagos snorkelen zeeleeuwen
Galapagos eilandhoppen blue footed boobies

Dag 5: Isabela

In de ochtend ga je naar Urbina Bay, dit ligt langs de westkust van Isabela, dicht bij de voet van de Alcedo vulkaan. De kustlijn heeft in 1954 een grote stijging ondergaan en dit zorgde ervoor dat de kust zich driekwart mijl verder uitbreidde. Urbina Bay is de thuisbasis van grote en kleurrijke landleguanen en reuzenschildpadden. Ook zijn er veel Darwinvinken te zien. In de middag bezoek je Tagus Cove, tegenover Fernandina-eiland. Deze plek wordt sinds de 19e eeuw bezocht door schepen die het gebied als ankerplaats gebruikten. Paden die langs Lake Darwin naar een heuvelrug slingeren, bieden prachtige uitzichten. Punta Tortuga, net ten noorden van Tagus Cove, is een prachtig strand omgeven door mangroven.

Galapagos snorkelen haaien
Galapagos snorkelen schildpad
Galapagos snorkelen tropische vissen

Dag 6: Fernandina - Isabela

Fernandina is het derde grootste eiland van de archipel en heeft één site om te bezoeken, Punta Espinoza. Zeeleguanen komen hier samen in grotere groepen op het strand en zwemmen vlak bij de kust. Ook zie je hier de vliegende aalscholver. Deze vogel heeft zijn manier van leven moeten aanpassen om te kunnen overleven in de oceaan. Hun vleugels, staarten en poten pasten zich geleidelijk aan om te kunnen zwemmen. Tijdens de lunch steek je voor de laatste keer het Bolivar Kanaal over naar Vicente Roca Point. De kalmere wateren van de baai zijn een prima plek om te snorkelen tussen verschillende soorten haaien, pinguïns en zelfs zeepaardjes!

Galapagos Santa Cruz leguanen
Galapagos Duiken Zeepaardje KickerRock
Galapagos duiken haai

Dag 7: Santiago - Bartolomé

Puerto Egas is een zwart strand gelegen aan de westkant van Santiago Eiland. Het zwarte zandstrand is de belangrijkste attractie van dit eiland. Deze site heet Puerto Egas omdat er een poging was van Hector Egas om de exploitatie van zout te starten, wat mislukte. Het eiland Rábida is uniek vanwege de rode kleur van de rotsen en het zand. Je maakt een korte wandeling langs een pad dat je leidt naar een kustplaats en lagune waar je vogels ziet zoals vinken, duiven, gele zangers en spotvogels. In de lagune staat vaak een kolonie flamingo’s.

Galapagos Isabela flamingo
Galapagos Gele Vink
Galapagos Rabida

Dag 8: North Seymour - Baltra

In de ochtend ga je naar North Seymour om de Galapagos zeeleeuwen, blauwvoetgenten en prachtige fregatvogels te bewonderen. Het eiland werd gevormd door een reeks onderzeese lava die sedimentlagen bevatte die door tektonische activiteit werden opgetild. Het eiland wordt gekenmerkt door zijn droge vegetatiezone. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van dit indrukwekkende dierenparadijs en word je per transfer naar de luchthaven van Baltra gebracht.

Galapagos fregatvogels
Galapagos eilanden fregat
Galapagos blauwvoetgent
Bijzondere accommodaties

Galapagos cruise Infinity

De Galapagos cruise Infinity is ontworpen met gezinnen en kleine groepen in gedachten. Met twee grote suites en acht hutten, waarvan sommige met elkaar verbonden zijn, allemaal met panoramische ramen en privé balkons, voel je je direct thuis.

Galapagos cruise Infinity

De Galapagos cruise Infinity is een luxe motorjacht gebouwd in 2018 en heeft een capaciteit voor 20 passagiers. De cruise heeft twee grote suites (hut 7 en 8) en 8 staterooms waarvan enkele ook onderling verbonden zijn met elkaar. Op het main deck vind je 6 staterooms, het restaurant en de lounge. Op het upper deck vind je 2 staterooms en de 2 suites. Daarnaast is hier ook de bar waar je heerlijk kunt relaxen met een drankje. Op het zonnedek is een buitenruimte om te eten, ligstoelen en de jacuzzi. Bij de Infinity is er ook wifi aan boord.

Galapagos cruise Infinity
Galapagos cruise Infinity suite
Galapagos cruise Infinity badkamer
Galapagos cruise Infinity restaurant
Galapagos cruise Infinity lounge area
Galapagos cruise Infinity Jacuzzi op het zonnedek
Foto's en Video's

Foto's van de Galapagos cruise Infinity

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de Galapagos cruise Infinity. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

8 dagen vanaf € 8.250,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Ecuador Nevelwoud Mashpi Lodge Kolibrie

Reviews

"Alles sloot perfect aan bij onze wensen"

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top! Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Lees meer
Ecuador Nevelwoud Mashpi Lodge reizigers
Familie Becker (familie, maart 2022) Luxe familiereis Ecuador en Galapagos
Galapagos snorkelen schildpad

Reviews

"Geweldige familie vakantie"

Geweldige familie vakantie met prachtige duiken , fijne accommodaties , uitspattende natuur en heel veel dieren en vogels. We hebben drie eilanden bezocht en het was adembenemend. Het is aan te raden om duiken en activiteiten op het land te combineren!

Lees meer
Galapagos duiken
Familie Sijpkens (familie, april 2024) Duikvakantie Galapagos
Galapagos Zeeleeuwen Snorkelen

Reviews

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Galapagos Jack en Cindy review
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp