100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Galapagos Cruise Grand Majestic

Galapagos cruise Grand Majestic
Galapagos cruise Grand Majestic Suite
Galapagos cruise Grand Majestic zonnedek met jacuzzi
Galapagos eilanden fregat
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de Galapagos cruise Grand Majestic

De Galapagos cruise Grand Majestic heeft een indicatieprijs vanaf € 4.350,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen op basis van een 5-daagse cruise.

Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van een 4-,5- tot 8-daagse cruise. Ook zijn er combinaties mogelijk van de diverse routes. Deze luxe Galapagos cruise is ook uitstekend om te charteren voor je eigen reisgezelschap. Neem contact met mij op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Inclusief

 • Luxury class cruise inclusief maaltijden, snacks, water, koffie, thee, frisdrank en sapjes
 • Transfers zoals benoemd in het programma (gedeeld)
 • Activiteiten met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Hiken op de eilanden (inclusief wandelstokken)
 • Boottochten met de dinghy rondom de eilanden
 • Snorkelen inclusief snorkel materiaal en wetsuits (lang en kort)
 • Kajaks en stand up paddle boards
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Entree Nationaal Park Galapagus USD 100 p.p. (vanaf augustus 2024 USD 200 p.p.)
 • Transit Control Card voor de Galapagos USD 20 p.p.
 • Alcoholische dranken
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de Galapagos cruise Grand Majestic

Deze route is ter inspiratie, het is de 5-daagse Galapagos cruise. Daarnaast heeft de Galapagos cruise Grand Majestic de 8-daagse route A en B en de 4-daagse route. Wil je graag meer informatie over de routes en de beschikbaarheid? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Baltra - Santa Cruz

Vandaag vertrek je naar Baltra. Bij aankomst word je verwelkomd door de crew van de Galapagos cruise Grand Majestic en ontmoet je de andere passagiers. Je wordt naar het luxe jacht gebracht waar een lunch voor je klaar staat. Er volgt een veiligheidsbriefing en uitleg van de gids over de komende dagen. Aan het einde van de middag ga je naar het Charles Darwin Station in Santa Cruz. Hier kun je de reuzenschildpadden bewonderen. Daarna word je teruggebracht naar Natural Paradise en is het tijd voor een heerlijk diner.

Galapagos cruise Natural Paradise
Galapagos Santa Cruz Charles Darwin Center
Galapagos reuzenschildpad met vogel

Dag 2: Genovesa

In de nacht vaar je naar het eiland Genovesa. De enorme toestroom van verschillende vogelsoorten heeft dit eiland de bijnaam ‘vogeleiland’ opgeleverd. Het enige reptiel is de zeeleguaan. Het is ook een van de weinige plaatsen waar roodvoetgenten in één grote groep samenkomen. In de ochtend maak je een wandeling bij El Barranco, dit is een steil en rotsachtig pad naar een klif met een prachtig uitzicht. In de middag ga je naar Darwin Bay. De roodvoetgent vindt deze baai onweerstaanbaar, waardoor het de enige plek is waar je ze bijna gegarandeerd ziet. Naast een wandeling is dit ook de perfecte plek om te snorkelen met zeeleeuwen en zeeschildpadden.

Galapagos cruise Natural Paradise red footed boobies
Ecuador Galapagos Leguanen op rots
Galapagos snorkelen zeeschildpad

Dag 3: Rabida - Chinese Hat

In de ochtend heb je een ‘natte landing’ op het bijzondere rode strand van het eiland Rabida. Geoxideerde ijzerdeeltjes hebben de rotsen en het zand een intense roestige kleur gegeven. Grenzend aan het strand ligt een ondiepe groene lagune, dat allerlei watervogels aantrekt, zoals pijlstaarten en flamingo’s. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is de grote broedkolonie bruine pelikanen. Daarna maak je je klaar voor nog een snorkeltrip! Als je Chinese Hat nadert, zul je de reden van zijn naam begrijpen. De aanwezigheid van Galapagos-zeeleeuwen, talloze zeeleguanen, adelaars en spotvogels dragen bij aan de bodembemesting. Dit is een uitstekende plek om te snorkelen waarbij je grote kans hebt om de kolonie Galapagos pinguïns, zeeleeuwen en groene schildpadden te zien.

Galapagos Rabida
Galapagos Chinese Hat
Galapagos Isabela Pinguin

Dag 4: San Cristobal

In de ochtend bezoek je Witch Hill, gelegen aan de noordkust vormt deze geërodeerde heuvel een van de meest pittoreske stranden van de Galapagos met wit poederachtig zand. Dieren die je hier kunt zien zijn zeeschildpadden, roggen en verschillende soorten gentvogels. Het heldere water biedt uitstekende mogelijkheden om te zwemmen en snorkelen. In de middag bezoek je Lobos Island, hier zie je de zeeleeuwenkolonies, blauwvoet- en nazca genten. Je kunt hier ook goed snorkelen.

reizen naar Galapagos eilanden Zeeleeuwen
Galapagos manta
Galapagos snorkelen zeeschildpad

Dag 5: San Cristobal

In de ochtend bezoek je het Interpretation Center, hier krijg je uitleg over de rijke geschiedenis van de eilanden en inzicht in de fascinerende flora en fauna. Daarna heb je een transfer naar de luchthaven en zit je Galapagos cruise Grand Majestic erop.

Bijzondere accommodaties

Galapagos cruise Grand Majestic

De Galapagos cruise Grand Majestic is het snelste jacht in de Galapagos met een capaciteit voor 16 passagiers. Ideaal voor high-end privé charters om met je eigen reisgezelschap de Galapagoseilanden te verkennen!

Galapagos cruise Grand Majestic

De Galapagos cruise Grand Majestic staat bekend om zijn uitstekende service en aandacht voor detail dankzij het toegewijde personeel en de bemanning. Het jacht is gemodelleerd naar traditionele Amerikaanse luxe jachten en gaat nog een stap verder door er een moderne draai aan te geven. Er zijn 6 staterooms op het lower deck en 1 stateroom en 1 grote Owner Suite op het main deck. Daar vind je ook de lounge en het restaurant. Op het zonnedek is de jacuzzi, ligbedden en een ruimte om buiten te dineren.

Galapagos cruise Grand Majestic
Galapagos cruise Grand Majestic Suite
Galapagos cruise Grand Majestic badkamer
Galapagos cruise Grand Majestic social area
Galapagos cruise Grand Majestic Restaurant
Galapagos cruise Grand Majestic zonnedek met jacuzzi
Foto's en Video's

Foto's van de Galapagos cruise Grand Majestic

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de Galapagos cruise Grand Majestic. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

5 dagen vanaf € 4.350,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Cultuurreis Ecuador trekking in de bergen

Reviews

"Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!"

Nicole heeft voor ons een prachtige reis samengesteld door Ecuador en de Galapagos eilanden, de reis was tot in de kleinste details uitgewerkt. Ecuador als vakantiebestemming doet echt niet onder voor de Galapagos eilanden, zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Er is goed naar onze wensen geluisterd, de accommodaties waren zorgvuldig geselecteerd, sympathieke chauffeurs en prachtige excursies. Als er tijdens een excursie of een reisdag onderweg een lunch nodig is, dan is er altijd een speciale locatie gekozen met mooie uitzichten, bijzondere plekken en uiteraard lekker eten.

Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!

Lees meer
Ecuador Napo Wildlife Center kanotocht
René en Delia (stel, mei 2024) Ecuador en Galapagoseilanden
Galapagos snorkelen schildpad

Reviews

"Geweldige familie vakantie"

Geweldige familie vakantie met prachtige duiken , fijne accommodaties , uitspattende natuur en heel veel dieren en vogels. We hebben drie eilanden bezocht en het was adembenemend. Het is aan te raden om duiken en activiteiten op het land te combineren!

Lees meer
Galapagos duiken
Familie Sijpkens (familie, april 2024) Duikvakantie Galapagos
Galapagos Zeeleeuwen Snorkelen

Reviews

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Galapagos Jack en Cindy review
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp