100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Galapagos Cruise Angel

Galapagos cruise Angel
Galapagos cruise Angel buitenruimte dineren
Galapagos cruise Angel lounge en jacuzzi
Galapagos eilanden Palo Santo
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de Galapagos cruise Angel

De Galapagos cruise Angel heeft een indicatieprijs vanaf € 6.195,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen op basis van een 8-daagse cruise.

Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van een 4-,5- tot 8-daagse cruise. Ook zijn er combinaties mogelijk van de diverse routes. Deze first-class Galapagos cruise is ook uitstekend om te charteren voor je eigen reisgezelschap. Neem contact met mij op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Inclusief

 • First class cruise inclusief maaltijden, snacks, water, koffie, thee en sapjes
 • Transfers zoals benoemd in het programma (gedeeld)
 • Activiteiten met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Hiken op de eilanden (inclusief wandelstokken)
 • Boottochten met de dinghy rondom de eilanden
 • Snorkelen inclusief snorkel materiaal en wetsuits (lang en kort)
 • Kajaks en stand up paddle boards
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Entree Nationaal Park Galapagus USD 100 p.p. (vanaf augustus 2024 USD 200 p.p.)
 • Transit Control Card voor de Galapagos USD 20 p.p.
 • Alcoholische dranken
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de Galapagos cruise Angel

Deze route is ter inspiratie, het is de 8-daagse Galapagos cruise route A. Daarnaast heeft de Galapagos cruise Angel de 8-daagse route B, de 7-daagse route, de5-daagse route A en C en de 4-daagse route A. Wil je graag meer informatie over de routes en de beschikbaarheid? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Baltra - North Seymour

Vandaag vertrek je naar Baltra. Bij aankomst word je verwelkomd door de crew van de Galapagos cruise Angel en ontmoet je de andere passagiers. Je wordt naar het luxe motorjacht gebracht waar een lunch voor je klaar staat. Er volgt een veiligheidsbriefing en uitleg van de gids over de komende dagen. In de middag ga je naar North Seymour waar Galapagos-zeeleeuwen, blauwvoetgenten en prachtige fregatvogels in overvloed zijn. Het eiland werd gevormd door een reeks onderzeese lava die sedimentlagen bevatte die door tektonische activiteit werden opgetild. Het eiland wordt gekenmerkt door zijn droge vegetatiezone. In de avond staat er een heerlijk diner voor je klaar.

Galapagos cruise Angel
Galapagoseilanden zeeleeuwen op het strand
Galapagos eilandhoppen blue footed boobies

Dag 2: Santiago

Als je Chinese Hat nadert, zul je de reden van zijn naam begrijpen. De aanwezigheid van Galapagos-zeeleeuwen, talloze zeeleguanen, adelaars en spotvogels dragen bij aan de bodembemesting. Dit is een uitstekende plek om te snorkelen waarbij je grote kans hebt om de kolonie Galapagos pinguïns, zeeleeuwen en groene schildpadden te zien. In de middag bezoek je Sullivan Bay. De aankomst in Sullivan Bay lijkt net een maanlanding; het is een desolate omgeving met uitgestrekte velden. Dit eiland is bijzonder populair onder fotografen en je kunt hier groene zeeschildpadden, krabben, blauwe reigers en scholeksters zien. In de lavastroom zie je vegetatie, zoals lavacactussen.

Galapagos pinguin
Galapagos snorkelen zeeschildpad
Galapagos gekleurde krab

Dag 3: Genovesa

In de nacht vaar je naar het eiland Genovesa. De enorme toestroom van verschillende vogelsoorten heeft dit eiland de bijnaam ‘vogeleiland’ opgeleverd. Het enige reptiel is de zeeleguaan. Het is ook een van de weinige plaatsen waar roodvoetgenten in één grote groep samenkomen. In de ochtend maak je een wandeling bij El Barranco, dit is een steil en rotsachtig pad naar een klif met een prachtig uitzicht. In de middag ga je naar Darwin Bay. De roodvoetgent vindt deze baai onweerstaanbaar, waardoor het de enige plek is waar je ze bijna gegarandeerd ziet. Naast een wandeling is dit ook de perfecte plek om te snorkelen met zeeleeuwen en zeeschildpadden.

Galapagos cruise Natural Paradise red footed boobies
Galapagos cruise Natural Paradise Hiking
Ecuador Galapagos Leguanen op rots

Dag 4: Santiago - Rabida

Puerto Egas is een zwart strand gelegen aan de westkant van Santiago Eiland. Het zwarte zandstrand is de belangrijkste attractie van dit eiland. Deze site heet Puerto Egas omdat er een poging was van Hector Egas om de exploitatie van zout te starten, wat mislukte. Het eiland Rábida is uniek vanwege de rode kleur van de rotsen en het zand. Je maakt een korte wandeling langs een pad dat je leidt naar een kustplaats en lagune waar je vogels ziet zoals vinken, duiven, gele zangers en spotvogels. In de lagune staat vaak een kolonie flamingo’s.

Galapagos flamingo
Galapagos Rabida
Galapagos Gele Vink

Dag 5: Santa Cruz

Vandaag maak je een tour naar de hooglanden van Santa Cruz. Je bezoekt het Charles Darwin Station waar je de reuzenschildpadden kunt zien. Daarna ga je naar de hooglanden en neemt de gids je mee naar de tweelingkraters, een paar enorme magmakamers waarvan de daken zijn ingestort en waardoor er zinkgaten zijn achtergebleven. De kraters worden omringd door het Scalesia-bos waar verschillende soorten darwinvinken, vermiljoenvliegenvangers en uilen met korte oren leven. De Scalesia-boom is endemisch voor de Galapagos en dankzij de inspanningen van natuurbeschermers is het bos rond Los Gemelos één van de grootste op de eilanden.

Hooglanden Santa Cruz reuzenschildpad
Galapagos Santa Cruz Reuzenschildpad
Galapagos eilanden vogel

Dag 6: Española

In de nacht vaar je naar Española waar je deze ochtend wakker wordt. Aan de noordoostkust vind je Gardner Bay, een prachtige plek om een duik te nemen in de turquoise zee en de kleurrijke rifvissen te bewonderen. Je kunt hier snorkelen met de zeeleeuwen en groene zeeschildpadden. In de middag ga je aan land bij Suarez Point. Hier slaan enorme golven op de zuidelijke kliffen en zie je een spectaculair blaasgat waar het water meters omhoog de lucht in spuit. Je maakt een wandeling over dit rotsachtige gebied waar je de meest diverse zeevogels ziet. Afhankelijk van het seizoen kun je hier de albatrossen (april tot december), blauwvoetgenten, nazcagenten, zwaluwstaartmeeuwen en roodsnavelkeerkringvogels zien.

Galapagos Espanola Dry landing
Nicole Galapagos Espanola met leguaan
Galapagos Espanola Albatros

Dag 7: Santa Fe - South Plaza

In de ochtend bezoek je het eiland Santa Fe, volgens sommigen het oudste eiland van de archipel. Dit eiland is gevormd door een opwaartse beweging in plaats van door een vulkanische oorsprong. Het is de thuisbasis van verschillende endemische soorten zoals de Galapagos-havik, -slang, -spotvogel en landleguanen. Je maakt een wandeling op het eiland en er is tijd om te snorkelen of kajakken. South Plaza vormt onderdeel van een paar eilanden die bekend staan als “Islas Plazas”. Ondanks zijn kleine formaat, is het één van de meest interessante eilanden. De landleguanen van Plazas zijn kleiner dan hun familieleden op de andere eilanden. De grote populatie leguanen is te danken aan de aanwezigheid van cactusvijgen, hun favoriete eten.

Ecuador Galapagos Petrel Kajak
Galapagos goudgele leguaan
Galapagos leguaan met palo santo

Dag 8: Santa Cruz - Baltra

In de ochtend ga je naar Black Turtle Cove, dit ligt in het noordelijke deel van Santa Cruz. Deze inham is omgeven door mangroven en is alleen per rubberboot bereikbaar. De ondiepe baai is een veilige haven voor het jonge zeeleven. Zwartpunt- en witpuntrifhaaien, zeeschildpadden en een verscheidenheid aan roggen worden hier vaak gezien. Daarna word je per transfer naar Baltra gebracht en zit je 8-daagse Galapagos cruise erop.

Bijzondere accommodaties

Galapagos cruise Angel

De Galapagos cruise Angel is de nieuwste first-class motorjacht, ontworpen en gebouwd in Nederland. Hiermee beleef je de ultieme Galapagos-ervaring!

Galapagos cruise Angel

De Galapagos Angel heeft 2 grote suites en 6 tweepersoonshutten en daarmee een capaciteit voor 16 passagiers. Alle hutten hebben panoramische ramen waardoor je volop van de Galapagoseilanden kunt genieten. De cruise wordt begeleid door een deskundige natuurgids en een uitstekende crew die op elk moment voor je klaar staat. Op het main deck vind je 6 tweepersoonsutten, de lounge en het restaurant. Op het upper deck zijn de 2 grote suites, een bar en een buitenruimte om te dineren. Genieten van de zon en het uitzicht doe je op het sundeck, hier kun je ook fijn ontspannen in de jacuzzi. Gedurende de reis is er wifi aan boord dus kun je de mooie momenten delen met je dierbaren thuis.

Galapagos cruise Angel
Galapagos cruise Angel Suite
Galapagos cruise Angel badkamer
Galapagos cruise Angel restaurant
Galapagos cruise Angel lounge en jacuzzi
Galapagos cruise Angel buitenruimte dineren
Foto's en Video's

Foto's van de Galapagos cruise Angel

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de Galapagos cruise Angel. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

8 dagen vanaf € 6.195,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Cultuurreis Ecuador trekking in de bergen

Reviews

"Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!"

Nicole heeft voor ons een prachtige reis samengesteld door Ecuador en de Galapagos eilanden, de reis was tot in de kleinste details uitgewerkt. Ecuador als vakantiebestemming doet echt niet onder voor de Galapagos eilanden, zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Er is goed naar onze wensen geluisterd, de accommodaties waren zorgvuldig geselecteerd, sympathieke chauffeurs en prachtige excursies. Als er tijdens een excursie of een reisdag onderweg een lunch nodig is, dan is er altijd een speciale locatie gekozen met mooie uitzichten, bijzondere plekken en uiteraard lekker eten.

Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!

Lees meer
Ecuador Napo Wildlife Center kanotocht
René en Delia (stel, mei 2024) Ecuador en Galapagoseilanden
Galapagos snorkelen schildpad

Reviews

"Geweldige familie vakantie"

Geweldige familie vakantie met prachtige duiken , fijne accommodaties , uitspattende natuur en heel veel dieren en vogels. We hebben drie eilanden bezocht en het was adembenemend. Het is aan te raden om duiken en activiteiten op het land te combineren!

Lees meer
Galapagos duiken
Familie Sijpkens (familie, april 2024) Duikvakantie Galapagos
Galapagos Zeeleeuwen Snorkelen

Reviews

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Galapagos Jack en Cindy review
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp