100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Galapagos Cruise Natural Paradise

Galapagos cruise Natural Paradise
Galapagos cruise Natural Paradise Suite
Galapagos cruise Natural Paradise Jacuzzi
Galapagos reuzenschildpad met vogel
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de Galapagos cruise Natural Paradise

De Galapagos cruise Natural Paradise heeft een indicatieprijs vanaf € 3.095,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen op basis van een 4-daagse cruise.

Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van een 4-,5- tot 8-daagse cruise. Ook zijn er combinaties mogelijk van de diverse routes. Neem contact met mij op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Inclusief

 • Luxury class cruise inclusief maaltijden, snacks, water, koffie, thee, frisdrank en sapjes
 • Transfers zoals benoemd in het programma (gedeeld)
 • Activiteiten met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Hiken op de eilanden (inclusief wandelstokken)
 • Boottochten met de dinghy rondom de eilanden
 • Snorkelen inclusief snorkel materiaal en wetsuits (lang en kort)
 • Kajaks en stand up paddle boards
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Entree Nationaal Park Galapagus USD 100 p.p. (vanaf augustus 2024 USD 200 p.p.)
 • Transit Control Card voor de Galapagos USD 20 p.p.
 • Alcoholische dranken
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de Galapagos cruise Natural Paradise

Deze route is ter inspiratie, het is de 4-daagse Galapagos cruise. Daarnaast heeft de Galapagos cruise Natural Paradise de 8-daagse route A en B en de 5-daagse route. Wil je graag meer informatie over de routes en de beschikbaarheid? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Baltra - Santa Cruz

Vandaag vertrek je naar Baltra. Bij aankomst word je verwelkomd door de crew van de Galapagos cruise Natural Paradise en ontmoet je de andere passagiers. Je wordt naar het luxe jacht gebracht waar een lunch voor je klaar staat. Er volgt een veiligheidsbriefing en uitleg van de gids over de komende dagen. Aan het einde van de middag ga je naar het Charles Darwin Station in Santa Cruz. Hier kun je de reuzenschildpadden bewonderen. Daarna word je teruggebracht naar Natural Paradise en is het tijd voor een heerlijk diner.

Galapagos cruise Natural Paradise
Galapagos Santa Cruz Charles Darwin Center
Galapagos reuzenschildpad met vogel

Dag 2: Genovesa

In de nacht vaar je naar het eiland Genovesa. De enorme toestroom van verschillende vogelsoorten heeft dit eiland de bijnaam ‘vogeleiland’ opgeleverd. Het enige reptiel is de zeeleguaan. Het is ook een van de weinige plaatsen waar roodvoetgenten in één grote groep samenkomen. In de ochtend maak je een wandeling bij El Barranco, dit is een steil en rotsachtig pad naar een klif met een prachtig uitzicht. In de middag ga je naar Darwin Bay. De roodvoetgent vindt deze baai onweerstaanbaar, waardoor het de enige plek is waar je ze bijna gegarandeerd ziet. Naast een wandeling is dit ook de perfecte plek om te snorkelen met zeeleeuwen en zeeschildpadden.

Galapagos cruise Natural Paradise red footed boobies
Ecuador Galapagos Leguanen op rots
Galapagos snorkelen zeeschildpad

Dag 3: Santiago

In de ochtend ga je snorkelen bij Buccaneer Cove, een geweldige plek met onderwaterformaties vol met verschillende soorten vissen die zich hier verzamelen. Dit gebied werd Buccaneer Cove genoemd vanwege zijn rol als toevluchtsoord voor Britse boekaniers en piraten in de geschiedenis. Daarna breng je nog een bezoek aan Espumilla Beach waar je nogmaals kunt snorkelen of gebruik kunt maken van de kajaks en paddle boards. Je hebt kans om octopussen, haaien en andere tropische vissen te zien. In de middag ga je naar Puerto Egas, een zwart strand gelegen aan de westkant van Santiago. Dit is de thuisbasis van de Galapagos lavahagedissen en Galapagos pelsrobben. Je maakt hier een hike en gaat snorkelen in de azuurblauwe wateren.

Galapagos lava hagedis
Galapagos Snorkelen Zeeleeuw
Galapagos snorkelen haaien

Dag 4: Santa Cruz - Baltra

In de nacht vaar je terug richting Santa Cruz en breng je in de ochtend een bezoek aan Las Bachas aan de noordkust van het eiland. Las Bachas is een plek waar je kunt zwemmen en de kans hebt om flamingo’s, krabben en zeeschildpadden te zien. Daarna word je naar Baltra gebracht voor je vlucht terug naar het vaste land.

Galapagos Santa Cruz Flamingo
Galapagos gekleurde krab
Galapagos snorkelen schildpad
Bijzondere accommodaties

Galapagos cruise Natural Paradise

De Galapagos cruise Natural Paradise is een luxe jacht met een capaciteit voor 16 passagiers. Aan boord zijn ruime en comfortabele hutten, waaronder suites met privé balkons met uitzicht op de oceaan. De ultieme manier om de Galapagoseilanden te ervaren!

Galapagos cruise Natural Paradise

De Galapagos cruise Natural Paradise heeft in totaal 9 verschillende hutten, waaronder suites met privé balkons en uitzicht op de oceaan, junior suites en standaard hutten. Alle hutten hebben grote badkamers, airconditioning en luxe voorzieningen. Op het lower deck vind je 2 standaard hutten. Op het main deck zijn 2 standaard hutten, de junior suite, het restaurant, een bar en een lounge ruimte. Op het upper deck zijn 2 junior suites en 2 suites met privé balkons. Op het grote zonnedek kun je genieten van de ligstoelen en de jacuzzi en is er een plek waar je buiten kunt dineren.

Galapagos cruise Natural Paradise
Galapagos cruise Natural Paradise Suite
Galapagos cruise Natural Paradise social area
Galapagos cruise Natural Paradise zonnedek
Galapagos cruise Natural Paradise restaurant buiten
Galapagos cruise Natural Paradise Jacuzzi
Foto's en Video's

Foto's van de Galapagos cruise Natural Paradise

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de Galapagos cruise Natural Paradise. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

4 dagen vanaf € 3.095,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Cultuurreis Ecuador trekking in de bergen

Reviews

"Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!"

Nicole heeft voor ons een prachtige reis samengesteld door Ecuador en de Galapagos eilanden, de reis was tot in de kleinste details uitgewerkt. Ecuador als vakantiebestemming doet echt niet onder voor de Galapagos eilanden, zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Er is goed naar onze wensen geluisterd, de accommodaties waren zorgvuldig geselecteerd, sympathieke chauffeurs en prachtige excursies. Als er tijdens een excursie of een reisdag onderweg een lunch nodig is, dan is er altijd een speciale locatie gekozen met mooie uitzichten, bijzondere plekken en uiteraard lekker eten.

Voor ons was de reis erg geslaagd en is Travel Happiness Company een absolute aanrader!

Lees meer
Ecuador Napo Wildlife Center kanotocht
René en Delia (stel, mei 2024) Ecuador en Galapagoseilanden
Galapagos snorkelen schildpad

Reviews

"Geweldige familie vakantie"

Geweldige familie vakantie met prachtige duiken , fijne accommodaties , uitspattende natuur en heel veel dieren en vogels. We hebben drie eilanden bezocht en het was adembenemend. Het is aan te raden om duiken en activiteiten op het land te combineren!

Lees meer
Galapagos duiken
Familie Sijpkens (familie, april 2024) Duikvakantie Galapagos
Galapagos Zeeleeuwen Snorkelen

Reviews

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Galapagos Jack en Cindy review
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp