100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Luxe familiereis Colombia 25 dagen

Colombia Barichara
Colombia Salento Valle de Cocora Uitzicht
Colombia Carribean Mucura Island
Colombia Cartagena Traditional Woman
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de luxe familiereis Colombia

De luxe familiereis Colombia heeft een indicatieprijs vanaf € 5.995,- per persoon.*
*rekening houdend met 4 personen waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen.

Inclusief

 • 4 tot 5-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Alle binnenlandse vluchten inclusief 1x 23 kilo ruimbagage per persoon
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé met Spaanssprekende chauffeurs)
 • Bij aankomst op een nieuwe locatie is de transfer van het vliegveld naar hotel met een Engelssprekende gids
 • Privé fietstour in Bogota
 • Privé transfer naar Villa de Leyva met een rondleiding door de zoutkathedraal van Zipaquirá
 • Privé stadstour Villa de Leyva
 • Privé hike in de Chicamocha Canyon
 • Tour Orionpoort en gekleurde rivier in Guaviaré
 • Dag tour Cerro Azul in Guaviaré
 • Tour Los Pozos Naturales
 • Privé tour Valle de Cocora, Salento en Filandia
 • Privé Koffietour in Haciënda Combia
 • Privé stadstour in Medellin incl. bezoek aan communa 13
 • Privé tour Guatapé en Piedra del Peñol
 • Privé tour Nationaal Park Tayrona
 • Privé tour Taironaka en Don Diego tubing
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • Simkaart per persoon geladen met een internetbundel
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de luxe familiereis Colombia

De reis begint met een leuke fietstour in Bogotá. Hierna reis je via Zipaquirá naar Villa de Leyva. Daarna ontdek je het mooiste dorpje in Colombia, Barichara. Via de Chicamocha Canyon reis je naar Bucaramanga. Hiervandaan vlieg je naar San José del Guaviaré, een omgeving die vergelijkbaar is met Caño Cristales, maar nog meer diversiteit in natuur en activiteiten biedt. Vervolgens ga je naar de koffieregio, hier verken je de kleurrijke dorpjes en Valle de Cocora. Daarna is het tijd voor een bezoek aan Medellín en omgeving. Je vliegt naar Santa Marta en verblijft in Palomino, de perfecte uitvalbasis voor het Nationaal Park Tayrona en Taironaka met tubing. Je reis sluit je af op het paradijselijke Isla Mucura.

Fietstour in Bogotá

Een fietstour in Bogotá is een leuke manier om een gedeelte van de stad te leren kennen. Bogotá ligt op een hoogte van 2.600 meter en dat maakt dat het soms een beetje uitdagend kan zijn, maar de gidsen houden hier goed rekening mee. Je maakt onderweg verschillende stops en de Engelssprekende gids vertelt je meer over de stad, de cultuur en de mensen. Het merendeel van de fietstour gaat over fietspaden want die zijn goed aangelegd. Onderweg maak je stops bij onder andere een lokale markt waar je allerlei soorten vers fruit proeft, en bewonder je de graffiti kunstwerken in de stad.

Colombia Bogota Fietstour
Hiken in de Chicamocha Canyon

Met een Engelssprekende gids ga je op pad naar de Chicamocha Canyon. Je gaat een route hiken van Los Santos naar Jordán. Deze Camino Real maakt deel uit van de belangrijkste wegen in Santander die bewaard zijn gebleven met de originele kasseien. Onderweg zijn er verschillende kiosken waar je kunt uitrusten en genieten van het prachtige uitzicht op de Canyon en de Chicamocha-rivier.  Het eerste deel van de wandelroute gaat bergafwaarts en het tweede gedeelte ga je stijgen en word de klim iets pittiger. In totaal zal de wandeling ongeveer 6 uur duren, een leuke actieve uitdaging!

Colombia Nicole uitzicht Chicamocha Canyon
Ontdek natuurrijk Guaviare

Dompel je een aantal dagen onder in de natuur van Guaviare. Hier vind je Orion Poort en een prachtige gekleurde rivier, de Caño Sabana met zijn prachtige roze tinten, vergelijkbaar met Caño Cristales. Je bezoekt Cerro Azul, waar je meer dan 150 meter aan muurschilderingen vindt van meer dan 10.000 jaar oud. Je kunt door een 210 meter lange grot lopen en genieten van een geweldig uitzicht op de majestueuze jungle vanaf het uitkijkpunt Cerro Azul. Ontdek ook de Pozos Naturales, dit zijn natuurlijke waterpoelen van 3 tot 4 meter diep, uitgegraven in het rotsachtige bed van gele en bruine kleuren. De kleur van deze Guaviare-poelen is een natuurlijk fenomeen en je kunt hier de Guaviare-bloem zien.

luxe familiereis Colombia Guaviare rivier
Relaxen op paradijselijk Isla Mucura

Deze luxe familiereis Colombia sluit je af op een heerlijk plekje waar je geniet van zon, zee en strand. Ga lekker relaxen of kies ervoor om te gaan kajakken, snorkelen, duiken of suppen. Isla Mucura is alles wat je je voorstelt van een Caribisch eiland: azuurblauw water, wuivende palmbomen en een frisse bries. Als onderdeel van een Nationaal Park is het ook de thuisbasis van wilde dieren zoals leguanen, luiaards en talloze vogels. In de omringende wateren leven zeeschildpadden, mantaroggen en dolfijnen.

Colombia Carribean Mucura Island
Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de luxe familiereis Colombia

Dit is een inspiratiereis, de luxe familiereis Colombia wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Bogotá

Vandaag vertrek je vanaf Amsterdam naar Bogotá. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company en door een Engelstalige chauffeur naar je accommodatie gebracht.

Dag 2: Bogotá

Na het ontbijt word je door een Engelssprekende gids opgehaald voor een fietstour door de stad. Met meer dan 500.000 meter aan fietspaden is het erg leuk om de stad Bogotá per fiets te verkennen!  Je leert tijdens deze tour meer over de geschiedenis, cultuur en gastronomie van de stad. Je ontdekt Bogotá op een leuke en dynamische manier. Onderweg zie je streetart, bezoek je een klein koffiehuis en proef je exotisch fruit op een traditionele markt. Tenslotte breng je ook een bezoek aan Monserrate. Monserrate is een prominente heuvel die uitkijkt over de stad. Via de kabelbaan ga je omhoog en eenmaal boven geniet je van een fantastisch uitzicht!

Colombia Bogota Fietstour
Colombia Bogota Monserrate Kabelbaan
Colombia Bogota Graffiti boot met fruit

Dag 3: Bogotá - Zipaquirá - Villa de Leyva

Na het ontbijt word je per privé transfer in 1,5 uur naar de zoutkathedraal in Zipaquirá gebracht. De zoutkathedraal van Zipaquirá is een ondergrondse kathedraal die is gebouwd in een zoutmijn. De oorspronkelijke zoutkathedraal werd gebouwd door de mijnwerkers zelf in de jaren 1930 als een plaats voor gebed. De huidige zoutkathedraal is gebouwd tussen 1991 en 1995. Het ontwerp combineert religieuze symboliek met de natuurlijke kenmerken van de zoutmijn. De kathedraal is volledig uit zout gehouwen en uitgehouwen en biedt een indrukwekkend staaltje van ondergrondse architectuur. De Engelssprekende gids neemt je mee voor een rondleiding. Daarna rijd je in ongeveer 2,5 tot 3 uur door naar het pittoreske dorpje Villa de Leyva.

Colombia Zipaquira Zoutmijn Kruis
Colombia Zipaquira Zoutmijn kerk
Colombia Zipaquira Engel

Dag 4: Villa de Leyva - Barichara

Villa de Leyva is uitgeroepen tot architectonisch erfgoed en is een van de mooiste en best bewaarde plekken in Colombia. Geplaveide straten, koloniale huizen, ambachtelijke winkels en verschillende musea maken dit tot een leuke bestemming om te ontdekken. Je vindt er ook gezellige cafés, bars en restaurants waar je geniet van de lokale sfeer. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids maak je vandaag een tour door de stad en breng je een bezoek aan Casa Terracota. De tour begint om 08:00 uur en eindigt rond 13:00 uur. Na de lunch word je in ongeveer 4,5 uur per privé transfer naar Barichara gebracht.

Colombia Villa de Leyva Grootste Plein
Colombia Villa de Leyva Parkje
Colombia Villa de Leyva Straatjes

Dag 5: Barichara

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding. Barichara staat bekend als het mooiste dorp van Colombia vanwege de prachtige koloniale architectuur, de geplaveide straatjes, adobe huizen en ambachtelijke werkplaatsen. Je kunt op eigen gelegenheid vandaag de leukste plekjes in dit dorpje bezoeken. Bezoek Taller de Papel, een ambachtelijke werkplaats waar men papier maakt van de Fique plant. Je kunt hier zelf papier maken en meenemen als souvenirtje. De la tierra casa taller is een werkplaats waar wordt geschilderd met kleurrijk zand uit de omgeving, hier kun je je eigen schilderij of magneet maken. Wandel via de Camino Real naar het dorpje Guane. Camino Real was onderdeel van een pad van de inheemse bevolking van wel 23.000 km lang.

Colombia Barichara Straatjes
Colombia Barichara TukTuk Chiva
Colombia Barichara scooters in de straatjes

Dag 6: Barichara - Chicamocha - Bucaramanga

Vandaag ga je met een Engelssprekende gids op pad naar de Chicamocha Canyon. Je gaat hiken op de route Los Santos-Jordán-Los Santos. Deze Camino Real maakt deel uit van de belangrijkste wegen in Santander die bewaard zijn gebleven met de originele kasseien. Onderweg zijn er verschillende kiosken waar je kunt uitrusten en genieten van het prachtige uitzicht op de Canyon en de Chicamocha-rivier.  Het eerste deel van de wandelroute gaat bergafwaarts en het tweede gedeelte ga je stijgen en word de klim iets pittiger. In totaal zal de wandeling ongeveer 6 uur duren, de lunch is inclusief. Na de wandeling in de Chicamocha Canyon word je naar Bucaramanga gebracht voor een overnachting.

Colombia Chicamocha Canyon Rivier
Colombia Nicole Chicamocha Canyon
Colombia Chicamocha Canyon Uitzicht

Dag 7: Barichara - Guaviare

Vroeg in de ochtend word je opgehaald voor een privé transfer naar de luchthaven van Bucaramanga. Hiervandaan vlieg je via Bogota naar San José del Guaviaré. Bij aankomst word je verwelkomd door je Engelssprekende gids. Je gaat direct op pad voor je eerste activiteit in dit natuurrijke gebied. Op slechts 20 minuten rijden van San José de Guaviare vind je Orion Poort en een prachtige gekleurde rivier. Je maakt een wandeling rondom de beroemde Orion poort en bezoekt daarna Finca Tranquilandia, daar start je een tour naar Caño Sabana en zijn prachtige roze tinten, vergelijkbaar met Caño Cristales, en neem je een verfrissende duik bij de Tranquilandia-waterval.

Noot: tijdens je verblijf in Guaviare zijn alle maaltijden inbegrepen.

Dag 8: Guaviare

Vandaag bezoek je samen met de Engelssprekende gids Cerro Azul, dit is een van de meest verbazingwekkende plaatsen waar je meer dan 150 meter aan muurschilderingen vindt van meer dan 10.000 jaar oud. Je kunt jezelf in het donker wagen door een 210 meter lange grot te lopen en te genieten van een geweldig uitzicht op de majestueuze jungle vanaf het uitkijkpunt Cerro Azul. Dit is een volledige dag tour en je bent ongeveer 10 uur onderweg.

luxe familiereis Colombia Guaviare rivier
Colombia Guaviare Muurschilderingen
Colombia Guaviare Pozos Naturales

Dag 9: Guaviare - Calarca

Na het ontbijt vertrek je per privé transfer samen met je Engelssprekende gids, je maakt een wandeling van ongeveer 3,5 kilometer tot aan de Pozos Naturales. Dit zijn natuurlijke waterpoelen van 3 tot 4 meter diep, uitgegraven in het rotsachtige bed van gele en bruine kleuren. Je kunt hier de Guaviare-bloem zien en genieten van verschillende soorten flora en fauna. In de middag heb je een privé transfer naar de luchthaven van San José del Guaviaré en vlieg je met Clic naar Bogota. Bij aankomst haal je je bagage op en check je in voor je vlucht met Avianca naar de koffieregio. Bij aankomst word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en naar je accommodatie gebracht.

Dag 10: Calarca

Samen met een Engelssprekende gids ga je vandaag de Valle de Cocora bezoeken. Deze vallei staat bekend om de hoogste palmbomen ter wereld, ze kunnen wel 60 tot 70 meter hoog worden. Je maakt hier een 2-uur durende wandeling door het landschap waarbij je geniet van de prachtige uitzichten. Na de wandeling ga je naar het karakteristieke stadje Salento. Hier is het heerlijk slenteren door de kleurrijke straatjes! Daarna ga je naar het nabijgelegen dorpje Filandia, hier zie je goed de authentieke architectuur van deze regio. Aan het einde van de dag word je teruggebracht naar de haciënda.

Colombia Salento Valle de Cocora Standbeeld
Colombia Salento Roze Huisjes
Colombia Filandia Plaza met Jeep

Dag 11: Calarca

In de ochtend heb je een koffietour bij Haciënda Combia. Dit is een interactieve tour midden in de natuur waarbij je leert over het complete koffieproces van A tot Z. Je geniet van de tradities en je zintuigen worden volop geprikkeld. De middag is ter vrije besteding.

Colombia Hacienda Combia Koffieplantage uitzicht
Colombia Hacienda Combia Koffiebonen plukken Nicole
Colombia Hacienda Combia Koffie

Dag 12: Calarca - Medellín

In de ochtend heb je een privé transfer naar de luchthaven van Pereira, hiervandaan vlieg je met Avianca naar Medellín. Bij aankomst word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en naar je accommodatie gebracht.

Dag 13: Medellín

Samen met een Engelssprekende gids maak je vandaag een stadstour in Medellín. Je leert alles over de beruchte geschiedenis en hoe deze de afgelopen decennia is veranderd. Bezoek Plaza Botero met de wulpse sculpturen van de beroemde kunstenaar Fernando Botero, Parque Berrio en Santo Domingo. In de middag bezoek je Comuna 13. De lokale gids zal de transformatie uitleggen die deze buurt heeft doorgemaakt; hoe het van één van de gevaarlijkste buurten in de wereld veranderd is naar een kleurrijke en bruisende wijk. Zie Medellin vanaf bovenaf tijdens een kabelbaan rit.

Dag 14: Medellín

Guatapé is een van de juwelen van het binnenland van Colombia. Ongeveer 1,5 uur rijden van Medellín tijdens een mooie rit door de hooglanden van Antioquia, bezoek je eerst El Peñol. De 200 meter hoge monoliet is te beklimmen met een trap van 740 treden. Geniet van het uitzicht over de prachtige omgeving. Na de afdaling maak je een privé boottocht op het meer, waarbij je over het oorspronkelijke dorpje El Peñol vaart. Daarna ga je verder naar het dorp Guatapé. Dit dorpje staat bekend om zijn prachtige, kleurrijke schilderijen die de huizen van het dorp versieren. Aan het eind van de middag word je naar Santa Elena gebracht, een dorpje nabij Medellín, voor een verblijf in de natuur.

Colombia Medellin Guatape kleurrijke straten
rondreis Colombia en Galapagos Guatape
Colombia Medellin Guatape El Penol met zeilboot

Dag 15: Medellín - Santa Marta - Palomino

In de middag heb je een privé transfer naar de luchthaven van Medellin, hiervandaan vlieg je met LATAM naar Santa Marta. Bij aankomst word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en naar je accommodatie gebracht.

Dag 16: Palomino

Vandaag bezoek je samen met een Engelssprekende gids het Nationaal Park Tayrona. Vanaf de entree van het park rijd je nog 5 km het park in waar de wandeling begint. Het is ongeveer 2,5 uur wandelen door een gebied van tropisch bos, over rotsen en stranden, om uiteindelijk Cabo San Juan te bereiken. Hier heb je vrije tijd om te lunchen en te genieten van het prachtige strand en de zee. In de middag wandel je via hetzelfde pad weer terug. We raden aan om tijdens deze wandeling goede wandelschoenen aan te trekken. Zorg ook voor voldoende water want het is een tropisch gebied dus goed drinken is belangrijk.

Colombia Tayrona zee en strand
Colombia Tayrona Palmbomen
Colombia Tayrona Strand Cabo San Juan uitkijkpunt

Dag 17: Palomino

Vandaag bezoek je Taironaka, een archeologisch en ecologisch park. Hier vind je een deel van de geschiedenis van de oude inwoners van het gebied en een museum waar hun archeologische vondsten worden tentoongesteld. In de middag ga je tubing doen over de Don Diego rivier. De Don Diego-rivier is een van de belangrijkste rivieren die afkomstig zijn uit de Sierra Nevada de Santa Marta en uitmond in de Caribbean. Tijdens tubing heb je kans om brulapen en verschillende soorten tropische vogels te zien. Na afloop word je teruggebracht naar het hotel.

Dag 18: Palomino - Cartagena

In de ochtend word je opgehaald door een Spaanssprekende chauffeur bij je accommodatie en per privé transfer in ongeveer 4,5 uur naar Cartagena gebracht. Het historische centrum van Cartagena, bekend als “La Heroica”, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een doolhof van smalle straatjes, kleurrijke koloniale gebouwen en historische pleinen, waardoor het een charmante en pittoreske sfeer heeft. Een leuke wijk in Cartagena is Getsemaní. Deze wijk staat bekend om zijn streetart, boetiekjes, en levendige sfeer. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur te ervaren.

Dag 19: Cartagena

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Cartagena.

familiereis Colombia kleurrijke dame in Cartagena
Colombia Cartagena Kunstwerken
Colombia Cartagena Kathedraal

Dag 20: Cartagena - Isla Mucura

Na het ontbijt heb je een privé transfer naar de haven van Cartagena, hiervandaan reis je per boottransfer naar Isla Mucura waar je de komende dagen verblijft. Dit paradijselijke plekje ligt op 2 uur varen van Cartagena. Hotel Punta Faro heeft een prachtig privéstrand, diverse activiteiten die je hier kunt ondernemen en geweldige buffetmaaltijden. Isla Mucura is alles wat je je voorstelt van een Caribisch eiland: azuurblauw water, wuivende palmbomen en een frisse bries. Als onderdeel van een Nationaal Park is het ook de thuisbasis van wilde dieren zoals leguanen, luiaards en talloze vogels. In de omringende wateren leven zeeschildpadden, mantaroggen en dolfijnen.

Dag 21 t/m 22: Isla Mucura

Deze dagen kun je heerlijk relaxen op het strand. Optionele activiteiten die je ter plaatse kunt bijboeken zijn: een catamarantocht, paddle boarding, kajakken, snorkelen of duiken of maak een boottocht naar de nabijgelegen eilanden.

Colombia Carribean Mucura Island
Colombia Isla Mucura Hotel Faro Bungalow
huwelijksreis Colombia Isla Mucura

Dag 23: Isla Mucura - Cartagena

Na het ontbijt heb je een boottransfer naar Cartagena. Eenmaal in de haven word je per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 24: Cartagena - Amsterdam

Je geniet in de ochtend nog van het zonnige Cartagena en in de middag word je per privé transfer naar de luchthaven van Cartagena gebracht. Hiervandaan vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam waar je de volgende ochtend aankomt.

Dag 25: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een luxe familiereis door Colombia is een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de luxe familiereis Colombia

In deze luxe familiereis Colombia is rekening gehouden met 4* tot 5* accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie koffieregio

Haciënda Combia is een traditionele haciënda in de koffieregio met een prachtige koffieplantage en uitzicht over de regio. Een koffietour over de plantage mag absoluut niet ontbreken tijdens je verblijf. In het zwembad is het heerlijk bijkomen van alle indrukken van de dag. De 33 kamers zijn verdeeld over een koloniaal gedeelte en modern gebouw. Alle kamers hebben een eigen badkamer, ventilator en kluisje. De typische kleuren van de regio zie je terug in het koloniale pand uit 1887.

Colombia Hacienda Combia Zwembad
Colombia Hacienda Combia Veranda met hangmat
Colombia Hacienda Combia Hotel met zwembad

Accommodatie Santa Marta

Cayena Beach Hotel is een tropische oase aan zee. Het boetiek eco-hotel aan het strand biedt een onvergetelijke ervaring in dit tropische paradijs. Ontdek rust en luxe in de exclusieve kamers die zorgvuldig zijn ontworpen voor comfort en privacy. Qua faciliteiten zijn er gezellige zithoekjes en een zwembad.

Colombia Santa Marta Cayena Beach Suite
Colombia Tayrona Cayena Beach Zwembad
Colombia Santa Marta Cayena Beach Hotel Lounge

Accommodatie Isla Mucura

Hotel Punta Faro is de perfecte plek om je familiereis Colombia te eindigen met zon, zee en strand. Er zijn verschillende soorten kamertype; standaard, deluxe, suites en bungalows. Het hotel biedt een privéstrand,  fitnessruimte, wandel- en fietspaden tussen het strand en het mangrovebos, en mogelijkheden om te duiken en snorkelen, windsurfen, kajakken en andere watersporten. Alle maaltijden zijn inclusief tijdens je verblijf.

Colombia Isla Mucura Hotel Faro Bungalow
Colombia Isla Mucura Hotel Faro Kamer
huwelijksreis Colombia Isla Mucura
Foto's en Video's

Foto's van luxe familiereis Colombia

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de luxe familiereis Colombia. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

25 dagen vanaf € 5.995,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Ecuador Nevelwoud Mashpi Lodge Kolibrie

Reviews

"Alles sloot perfect aan bij onze wensen"

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top! Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Lees meer
Ecuador Nevelwoud Mashpi Lodge reizigers
Familie Becker (familie, maart 2022) Luxe familiereis Ecuador en Galapagos
Ecuador Nevelwoud Mindo Cloudforest

Reviews

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company.

Lees meer
Ecuador Mashpi Lodge vogels spotten
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador
Peru Andes Lamas

Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familiereis Peru Machu Picchu
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp