100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien.

We zijn begonnen in Quito met een leuke fietstocht door de stad. Daarna gingen we het nevelwoud in en hebben we prachtige wandelingen gemaakt, een waar vogelparadijs. Vervolgens hebben we de cotopaxi beklommen en hebben we hierna paardgereden en gemountainbiked, een geweldige ervaring. We hebben het kratermeer in Quilota bezocht en genoten van de prachtige omgeving, we zijn hier omhoog gewandeld (iets wat een goede conditie en doorzettingsvermogen vereist). Vervolgens hebben we een actieve tijd gehad in Baños (mountainbiken, canyoing, ziplinen en raften), waar we erg van hebben genoten. Baños is een levendige en toeristische stad. We hebben daarna genoten van de natuur en kennis gemaakt met de lokale bevolking in het regenwoud. Guamote was vervolgens een klein bergdorp waar we nog meer lokale mensen hebben ontmoet. Tenslotte hebben we Cuenca bezocht, een prachtige stad waar we ons goed vermaakt hebben. Als mooie afsluiting hebben we een wandeling gemaakt in het nationaal park El Cajas.
Al met al een actieve en afwisselende reis.

Tijdens onze reis was het vervoer altijd goed geregeld en hadden wij erg enthousiaste gidsen die ons alles over het land wilden vertellen. De accomodaties waren goed tot uitstekend met vriendelijk personeel. De Ecuadorianen zijn hele vriendelijke mensen die je altijd willen helpen, wij hebben ons erg welkom gevoeld. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company. Dank aan Nicole voor deze prachtige ervaring!

Ecuador Mashpi Lodge vogels spotten
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador
Ecuador Nevelwoud Mindo Cloudforest

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp
Familiereis Peru Machu Picchu

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp