100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Een prima georganiseerde vakantie door Nicole"

De Carretera Austral is een 1200 km lange autoreis en wordt beschouwd als één van de mooiste autoritten in de wereld.
De autorit brengt je door de minder toeristische plekken van Chili en je zult dus rekening moeten houden dat je geen luxe accomodaties gaat tegen komen. Dit was voor ons juist één van de pluspunten. Een enigszins flexibele houding is nodig om deze reis te maken.

Wij reizen, als vrienden, veel en zijn daarom best wel kritisch maar Nicole heeft voor ons een zeer fraaie reis in elkaar gezet met mooie, sfeervolle lodges en fraaie overtochten met de ferry.

Het weer is in deze regio onvoorspelbaar en je zult hier dus rekening mee moeten houden. De eerste 4 dagen was het erg slecht weer en daarom hebben wij niet de Osorno vulkaan kunnen zien en ook de hangende gletsjer hebben wij niet kunnen bezoeken. Vanaf dat moment echter hebben we goed weer gehad en hebben we alle plekken die we wilden zien, succesvol kunnen bezoeken. De marmer grotten bij Puerto Tranquilo waren zeer de moeite waard en ook het gebied bij Cerro Castillo is erg fraai.

Wij hebben de reis afgesloten in Torres del Paine, waar ikzelf al eens was geweest. Dit blijft voor mij toch wel een van de mooiste parken met waanzinnige uitzichten op de bergketens bedekt met sneeuw en ijs en hel blauwe watertjes.

Samenvattend een prima georganiseerde vakantie door Nicole voor de avontuurlijke reiziger. Aanrader!

Michael, Dion en Danny (vrienden, maart 2023) Autorondreis Chili

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.