100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Droomreis Ecuador & Galapagos"

Woorden komen te kort om deze reis te beschrijven! Nicole van Travel Happines heeft mij geweldig geholpen met een groot gedeelte van de reis. Een aantal maanden voor vertrek mijn wensen aan gegeven en deze zijn écht allemaal in vervulling gegaan. Vervoer was fijn en altijd op tijd en de ‘excursies’ die ik heb gehad waren tot in de puntjes verzorgd. Wat ik ontzettend heb gewaardeerd is dat ook tijdens het gedeelte van de reis wat ik zelf geregeld had, ik altijd vragen kon stellen en geholpen kon worden. Je betaalt misschien wat extra maar krijgt er absoluut maatwerk en een droomreis voor terug!

Siets (solo reiziger, augustus 2023) Solo reis Ecuador en Galapagos

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.