100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Avontuurlijke reis Ecuador 25 dagen

Prijsinformatie

Prijsinformatie over de avontuurlijke reis Ecuador

De avontuurlijke reis Ecuador heeft een indicatieprijs vanaf € 4.495,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen.

Inclusief

 • 3- en 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of gedeeld)
 • Activiteiten privé of internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Privé fietstour in Quito en bezoek aan Mitad del Mundo
 • 3-dagen Mindo Nevelwoud inclusief maaltijden en activiteiten (groepstour)
 • Privé dagtour Cotopaxi vulkaan en down-hill mountainbiken
 • Privé 3-daagse trekking Quilotoaloop incl. alle maaltijden, Engelssprekende gids
 • Paragliding in Baños (groepstour)
 • Privé mountainbike tour in Baños
 • Rafting in Baños (groepstour)
 • 4-daagse tour in de Amazone van Tena inclusief maaltijden en activiteiten
 • Privé tour Chimborazo
 • Privé tour IngaPirca inclusief lunch
 • Privé tour hike Nationaal Park El Cajas inclusief lunch
 • Dag tour Isla de la Plata inclusief lunch en snorkelmateriaal (groepstour)
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen of vertalers bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Hoogtepunten van de avontuurlijke reis Ecuador

De avontuurlijke reis Ecuador start in de hoofdstad Quito waarbij je de stad per fiets gaat verkennen. Daarna reis je door naar het sprookjesachtige nevelwoud bij Mindo. Tijdens een verblijf in de Bellavista Ecolodge verken je de wandelpaden en leer je meer over de bijzondere flora en fauna in dit gebied. Vervolgens reis je naar het Andesgebergte. Beklim de Cotopaxi vulkaan en ga downhill mountainbiken. Vervolgens trek je verder het Andesgebergte in door een 3-daagse trekking te maken, de Quilotoaloop. In het stadje Baños beleef je avontuurlijke activiteiten zoals paragliden, mountainbiken en raften. Hierna reis je naar het groene hart van Ecuador; de Amazone. Je verblijft een aantal dagen in een ecolodge waarbij je op zoek gaat naar wildlife en kennismaakt met de inheemse gemeenschappen. Daarna ga je naar Riobamba en wandel je op de hoogste berg van Ecuador, de Chimborazo. Onderweg naar Cuenca maak je een stop om de Ingapirca ruïnes te bewonderen. Je maakt een mooie hike in het Nationaal Park el Cajas, voordat je naar de stad Guayaquil reist. Ten slotte verblijf je een aantal dagen aan de kust in het vissersdorpje Puert Lopez, hiervandaan bezoek je de kleine Galapagoseilanden, Isla de la Plata.

Hike de Quilotoaloop

Na je bezoek aan het Nationaal Park Cotopaxi reis je door naar het bergdorp Isinlivi. Hiervandaan maak je de komende dagen een trekking, de Quilotoaloop, dit is de leukste trekking in Ecuador. In Isinlivi overnacht je in de leuke ecolodge Llullullama. De volgende dag start je trekking en wandel je een route van 6 uur door bergen en valleien met groene uitzichten. De dag daarna wandel je van Chugchilan naar het Quilotoa kratermeer, een prachtige route van 5 uur wandelen. Je hebt een goede conditie nodig aangezien er soms pittige stukken tussen zitten waar je moet klimmen, maar de omgeving en uitzichten zijn het dubbel en dwars waard!

Avontuurlijke activiteiten in Baños

In het kleine stadje Baños zijn volop avontuurlijke activiteiten te doen zoals mountainbiken langs de watervallen route naar Pailon del Diablo, ziplinen, canyoning of raften. In deze avontuurlijke reis Ecuador ga je paragliden, mountainbiken en raften. De mountainbike route gaat volledig bergafwaarts en brengt je langs 7 mooie watervallen. Daarna wandel je naar de waterval Pailon del Diablo. Ook leuk om te doen; raften over de Pastaza rivier en paragliden!

Wildlife spotten in de Amazone

Vanuit Baños wordt je in 3,5 uur naar de Amazone in Tena gebracht. Hier verblijf je de komende dagen in een ecolodge en maak je kennis met het groene hart van Ecuador. Activiteiten die je gaat ondernemen zijn gericht op natuurbeleving en het spotten van dieren. Zo maak je onder andere een nachtexcursie waarbij je gewapend met een zaklamp op zoek gaat naar de nachtdieren in de Amazone, je gaat kanovaren, hiken over de junglepaden en maakt kennis met de traditionele leefwijze van inheemse gemeenschappen.

Beklim de hoogste vulkaan in Ecuador

Een letterlijk en figuurlijke hoogtepunt tijdens je reis, een bezoek aan het Chimborazo Wildlife Reserve. Gelegen op de hellingen van de hoogste vulkaan van Ecuador, wordt dit natuurreservaat het hele jaar door bezocht door avontuurlijke reizigers. Met een piekhoogte van 6.263 meter is de top van de Chimborazo het dichtstbijzijnde punt op aarde bij de ruimte. Je bezoekt begint in het interpretatiecentrum van het reservaat, waar je lokale gids je leert over de lokale flora en fauna. Daarna beklim je de voet van de vulkaan tot aan de  berghut, een mooi moment om te genieten van het ontzagwekkende landschap.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de avontuurlijke reis Ecuador

Dit is een inspiratiereis, de avontuurlijke reis Ecuador wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Quito

Vandaag vertrek je van Amsterdam naar Quito. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company en door een Engelstalige gids naar je accommodatie gebracht.

Dag 2: Quito

Na het ontbijt word je opgehaald voor een privé fietstour door Quito. Je krijgt een eerste indruk van de cultuur en historie van Ecuador en de koloniale stad. Onderweg stop je een aantal keer om de parken te bekijken met de locals, de pleinen in het historisch centrum en de kathedraal. Quito heeft het best bewaarde historische centrum in Zuid-Amerika met een divers cultureel erfgoed.

In de middag breng je een bezoek aan de evenaar, oftewel Mitad del Mundo. Vanuit Quito is het ongeveer een uur rijden per privé transfer naar het monument van Mitad del Mundo en het Intiñan museum. Je bezoekt het park met het monument en krijgt een rondleiding door het museum waar je leert over de cultuur, de lokale bevolking en de tradities van de Inca’s. Om te ervaren hoe het is om op de evenaar te zijn staan er een aantal leuke proefjes voor je klaar. Lukt het jou om een ei op een spijker te zetten?

Dag 3: Quito - Mindo

Vandaag vertrek je op een 3-daagse tour naar een sprookjesachtige omgeving op slechts 2 uur rijden vanaf Quito, het nevelwoud bij Mindo! Je wordt opgehaald bij het hotel en reist met een gedeelde transfer richting Bellavista Cloudforest. Na het ontbijt ga je samen met de gids op pad voor een wandeling over één van de paden. Na een 2-uur durende wandeling kom je terug bij de lodge voor een welverdiende lunch. Daarna kun je op eigen gelegenheid wandelen op de paden rondom de lodge en tientallen kolibries spotten. In de avond ga je op nachtexcursie om insecten en nachtdieren te spotten rondom de lodge!

Dag 4: Mindo

Vandaag word je gewekt door de natuurgeluiden van het nevelwoud. Na het ontbijt ga je samen met de gids één van de avontuurlijke trails rondom de lodge bewandelen. De gids legt van alles uit over de bijzondere flora en fauna in dit gebied.

Dag 5: Mindo - Cotopaxi

In de ochtend kun je op eigen gelegenheid nog één van de paden rondom de lodge verkennen, of geniet lekker relaxed vanuit een schommelstoel van het uitzicht. Na de lunch vertrek je met een privé transfer naar het Andesgebergte. Dit is de perfecte uitvalbasis om het Cotopaxi Nationaal Park te verkennen.

Dag 6: Cotopaxi

Vandaag ga je met een Engelssprekende gids op pad naar het Cotopaxi Nationaal Park. Hier ga je een stuk wandelen op de Cotopaxi vulkaan tot een hoogte van 4.865 meter. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun je zelfs tot aan 5.000 meter wandelen waar sneeuw en soms zelfs ijs ligt. Als de weersomstandigheden goed zijn heb je een prachtig uitzicht op de vallei beneden en de omliggende pieken. In de berghut kun je opwarmen met een warm drankje om daarna weer naar beneden te wandelen. Vervolgens ga je downhill mountainbiken waarbij je een prachtige route fietst door het Nationaal Park. Daarna word je per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 7: Cotopaxi - Isinlivi

In de ochtend word je naar het kleine en schilderachtige dorpje Insilivi gebracht. Dit charmante dorpje ligt is jouw startpunt van de Quilotoa Loop, die je meeneemt door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Ecuador.

Dag 8: Isinlivi - Chugchilan

Vandaag start je met de trekking en wandel je naar het dorp Chugchilan. De wandeling voert je langs de Toachi-rivier, die diep beneden in een prachtige kloof ligt op ongeveer 2.660 meter. Zo nu en dan zie je een paar huizen van lokale mensen die hier zijn gaan wonen en verschillende gewassen verbouwen, zoals maïs en aardappelen. Na het eerste gedeelte neem je het zandpad omhoog en start de klim naar  3.000 meter. Het pad is een beetje steil, maar deze route geeft je een fantastisch uitzicht op de Toachi Canyon. Na je aankomst in Chugchilan, gelegen op 3.200 meter, is het tijd voor een welverdiende maaltijd en om lekker te ontspannen.

Dag 9: Chugchilan - Quilotoa

Op deze dag maak je een vijf tot zes uur durende wandeling naar het Quilotoa kratermeer. Dit is het meest pittige gedeelte van de trekking. Je daalt eerst af naar de Sigui-kloof tot ongeveer 3.000 meter. Nadat je de gelijknamige rivier bent overgestoken, wandel je aan de andere kant de kloof weer uit. Dit stuk kloof biedt een aantal spectaculaire uitzichten en mooie wandelingen langs enkele smalle en steile paden met aan beide kanten hoge vulkanische muren. Als je er eenmaal uit bent, zul je genieten van het indrukwekkende uitzicht op het landschap beneden.

Daarna steek je een kleine inheemse gemeenschap over, Huayama, voordat je opnieuw de zandhellingen van de Quilotoa krater beklimt. Het laatste deel van de wandeling naar boven kan pittig zijn vanwege het losse terrein, maar de beloning wacht je bovenaan: een ongelooflijk uitzicht op het Quilotoa kratermeer met de steeds veranderende blauwtinten.

Dag 10: Quilotoa - Baños

Vandaag word je per privé transfer naar Baños gebracht.  Er zijn volop leuke dingen te doen in dit gezellige stadje zoals het mountainbiken van de watervallen route naar Pailon del Diablo, paragliding, ziplinen, canyoning of raften.

In de middag word je opgehaald bij de accommodatie voor een van de leukste activiteiten; paragliding! Vooraf heb je een veiligheidsbriefing en daarna vertrek je naar de Niton berg, de plek vanwaar je gaat paragliden. Na het checken van de weersomstandigheden en de luchtcondities is het tijd om je klaar te maken voor de sprong en te zweven tussen de bergtoppen!

Dag 11: Baños

Vandaag ga je met een Engelssprekende gids op pad om samen de watervallen route te mountainbiken naar Pailon del Diablo. Deze route is volledig bergafwaarts en onderweg kom je langs mooie watervallen. Verdwalen kan eigenlijk niet, de weg komt namelijk vanzelf uit bij de Verde Rivier. Het is ongeveer 2 uur fietsen naar dit eindpunt en hiervandaan wandel je naar de waterval Pailon del Diablo. Voor de terugweg worden de mountainbikes op de truck geladen en wordt je teruggebracht naar het stadje.

Dag 12: Baños

In de ochtend ga je op pad voor een avontuurlijke ervaring, namelijk raften over de Pastaza rivier! Je wordt opgehaald bij het hotel en gaat naar het vertrekpunt van je tocht over het water. Er volgt een korte uitleg en instructies over de veiligheid en vervolgens is het genieten van deze spectaculaire tocht over het water en de prachtige omgeving.

Dag 13: Baños - Tena

Vandaag verlaat het stadje Baños en word je met Spaanssprekende chauffeur in 3,5 uur naar de Amazone in Misahualli gebracht. Hier verblijf je de komende dagen in de Suchipakari Lodge en maak je kennis met het groene hart van Ecuador. De maaltijden en activiteiten zijn de komende dagen inclusief. De tours worden begeleid door professionele inheemse gidsen. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt gekeken welke activiteiten je kunt gaan doen, denk onder andere aan jungle-wandelingen, kanotochten, nachtwandelingen, een bezoek aan de lokale inheemse gemeenschap en aan de dierenopvangcentra. Ook kun je kiezen voor meer avontuurlijke activiteiten zoals een kayaktocht of canyoning (deze activiteiten zijn niet inclusief).

Je komt aan rond de lunchtijd en krijgt een briefing van de lokale gids met meer informatie over de lodge en de activiteiten. Na de lunch is het tijd voor een jungle-trekking! Wandelend door primaire en secundaire bospaden, observeer je de verschillende soorten vogels en insecten, evenals een grote verscheidenheid aan bomen en geneeskrachtige planten. De gidsen leggen uit hoe dergelijke planten niet alleen in de geneeskunde worden gebruikt, maar ook in de bouw en andere lokale activiteiten.  Aan het einde van de middag is het tijd voor wat plezier in het water! Je gaat met een tube (rubberband) de rivier afdrijven terwijl je geniet van de natuurwereld om je heen. In de avond geniet je van een diner en welkomstcocktail.

Dag 14: Tena

Na het ontbijt ga je een wandeling maken (er zijn verschillende moeilijkheidsgraden, van 1,5 uur tot 4 uur) die je door de vochtige jungle leiden. De lokale gids vertelt onderweg alles over de flora en fauna. Na de lunch bezoek je een inheemse Quichua-familie, hier leer je over de jungle-manier van leven. Je ziet hoe het lokale drankje chicha wordt gemaakt (en dit mag je uiteraard proeven!) en krijgt een demonstratie van de spirituele reinigingsrituelen die tegenwoordig nog steeds worden toegepast in de omliggende gemeenschap. Zie ook hoe de lokale manier van jagen eruitziet, met een blaaspijp. Je mag zelf ook eens proberen of het je lukt om op deze manier te jagen. Een interessante middag waarbij je leert over de verschillen en overeenkomsten tussen je eigen cultuur en die van een ander. In de avond geniet je van een welverdiend diner en is het tijd om te relaxen bij de lodge.

Dag 15: Tena

Vandaag vaar je met de boomstamkano 1 uur over de schilderachtige Napo-rivier naar AmaZOOnico, een opvang voor beschermde diersoorten waarvan sommige met uitsterven worden bedreigd. Je zult nooit dichter bij jaguar, ocelot of tapir komen dan in dit reddingsreservaat voor dieren uit de Amazone. Door AmaZOOnico te bezoeken, help je bij de bescherming van deze dieren.

Na de lunch ga je op bezoek bij een Kichwa familie, waar een lokale gastheer je laat zien hoe je de kaaimannen op het meer kunt roepen. Je hebt kans om de prehistorische vogel “Hoatzin”, wolapen en doodshoofdaapjes te spotten. Je leert over de landbouwg en geneeskrachtige planten waar de Kichwa families mee werken. Na dit bezoek keer je terug naar de lodge. Na het diner maakt je een avondwandeling door de jungle. Met een zaklamp op zak ga je samen met de gids op zoek naar de nachtdieren en insecten, een hele andere beleving dan overdag!

Dag 16: Tena - Riobamba

Na het ontbijt vertrek je richting het kleine stadje Riobamba. Op ongeveer een uur rijden buiten de stad ligt de hoogste vulkaan van Ecuador: de Chimborazo. Met een hoogte van 6310 meter is deze vulkaan imposant te noemen. De volgende dag ga je hier samen met een lokale gids naartoe.

Dag 17: Riobamba

Vandaag ga je met een Engelssprekende gids naar de Chimborazo vulkaan. Je bezoekt begint in het interpretatiecentrum van het reservaat, waar je lokale gids je leert over de lokale flora en fauna. Daarna beklim je de voet van de vulkaan tot aan de  berghut, een mooi moment om te genieten van het ontzagwekkende landschap. Je loopt tussen de bijzondere Polylepsis bomen en kunt lama’s, alpaca’s en vicuñas zien.

Dag 18: Riobamba - Cuenca

In de ochtend word je opgehaald door een Engelssprekende gids die je naar Cuenca brengt. Onderweg maak je een stop bij het grootste complex met Inca ruïnes van Ecuador, genaamd Ingapirca. De site is gebouwd in de 16e eeuw, net voor de komst van de Spanjaarden in dit gebied. Men vermoed dat Ingapirca ooit diende als observatorium voor de zon en de maan. Na een bezoek aan de site en lokale lunch, reis je door naar Cuenca.

Dag 19: Cuenca

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Cuenca. Dit is één van de mooiste steden van Ecuador met prachtige koloniale gebouwen en kathedralen. UNESCO heeft de stad tot werelderfgoed verklaard. Deze veelzijdige stad heeft van alles te bieden; lekker eten, leuke pleintjes, lokale (bloemen)markten én panamahoed fabrieken. Voor het beste uitzicht op de stad ga je naar Mirador de Turi en als je iets meer Inca-sfeer wilt proeven is het leuk om een bezoekje te brengen aan Parque Arquelogico de Pumapungo.

Dag 20: Cuenca - Guayaquil

Vandaag maak je een bijzondere route door het land, je start in het Andesgebergte waarbij je een pas van 4.000 meter over gaat en de dag eindigt tussen de cacao- en bananenplantages. Je ziet en voelt hoe het landschap en klimaat verandert gedurende de dag. Onderweg bezoek je samen met een Engelssprekende gids Nationaal Park El Cajas, één van de hoogtepunten in Ecuador en een waar paradijs voor wandelaars. Je maakt een mooie wandeling en geniet van een lokale lunch. Aan het einde van de dag ben je in Guayaquil.

Dag 21: Guayaquil - Puerto Lopez

Vandaag word je in 3,5 uur per privé transfer naar het vissersdorpje Puerto Lopez gebracht. De komende dagen geniet je hier van de kust en kun je alle indrukken van de reis nog eens rustig laten bezinken. Breng een bezoek aan het mooiste strand van Ecuador; Los Frailes, aan het Nationaal Park Machalilla, ga paardrijden langs de kust of surfen. Er is genoeg te doen en tijd om te ontspannen.

Dag 22: Puerto Lopez

Vandaag maak je een dag tour met de boot naar Isla de la Plata, ook wel klein Galapagos genoemd. Vanaf Puerto Lopez is het ongeveer 1,5 uur varen. Onderweg is er in de periode juni t/m september de kans om walvissen te spotten! Bij aankomst op Isla de la Plata maak je onder begeleiding van een Engelssprekende gids een wandeling over het eiland. De gids vertelt alles over de flora en fauna van dit eiland. Je hebt de kans om onder andere de blauwvoetgenten, nazca boobies, fregatogels, zeeleeuwen en pelikanen te bewonderen. Aan het einde van de wandeling is er gelegenheid om te snorkelen en de onderwaterwereld te bewonderen. De lunch en het snorkel materiaal is inbegrepen vandaag.

Dag 23: Puerto Lopez

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Puerto Lopez.

Dag 24: Puerto Lopez - Guayaquil - Amsterdam

De ochtend is vandaag ter vrije besteding. In de middag word je per privé transfer naar de luchthaven van Guayaquil gebracht. Hiervandaan vlieg je naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt.

Dag 25: Amsterdam

In de middag arriveer je in Amsterdam en zit je reis door het avontuurlijke Ecuador erop. Een reis vol travel happiness en een ervaring om nooit te vergeten!

 

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties van de avontuurlijke reis Ecuador

In deze avontuurlijke reis Ecuador is rekening gehouden met middenklasse accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Nevelwoud

Bellavista werd in de jaren ’90 opgericht door Richard en Gloria, een Colombiaans-Brits echtpaar dat al enkele jaren in Ecuador woonde. De lodge biedt een comfortabele accommodatie in een eigen natuurreservaat van 700 hectare. Onder begeleiding van natuurgidsen verken je de paden van het natuurreservaat en wandel je langs reusachtige boomvarens, watervallen en geniet je van een fantastisch uitzicht op het bos en de valleien. De lodge is beroemd om de kleurrijke kolibries die fladderen tussen de feeders rondom de lodge en het is een uitstekende plek voor vogelaars! De kamers zijn eenvoudig ingericht, hebben een rustieke uitstraling en zijn voorzien van privé sanitair.

Accommodatie Andesgebergte

Hacienda Hato Verde is een traditioneel roze landhuis met 9 kamers. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche en een rustieke inrichting. De boerderij die bij de haciënda hoort is nog steeds actief en rondom het landhuis vindt u een groot landgoed met tuin. Vanaf de Haciënda heeft u uitzicht op de Cotopaxi vulkaan.

Accommodatie Amazone

Hoog op een berghelling, met uitzicht op de uitgestrekte natuur ligt de Suchipakari Lodge. De lodge is gelegen in één van de meest biologisch diverse regio’s van Ecuador. Deze regio wordt gekenmerkt door kleine Quichua-gemeenschappen en overvloedige vegetatie. De Suchipakari Jungle Lodge heeft 4 traditioneel gebouwde hutten en 7 kamers, allemaal met eigen badkamer. De totale capaciteit van de lodge is voor 40 personen. Er is een eetzaal, een bar en een ontspanningsruimte. Vlak bij de lodge is een kampeerterrein en een privé zandstrand aan de oevers van de rivier. Het restaurant biedt diverse menu’s, waaronder lokale gerechten.

Foto's en Video's

Foto's van de avontuurlijke reis Ecuador

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de avontuurlijke reis Ecuador. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

25 dagen vanaf € 4.495,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Reviews

"Geweldige vakantie in Ecuador"

Wat een geweldige vakantie was dit naar Ecuador. De totale reis was door Nicole samen met ons in elkaar gezet. Wij raden zeker aan om te boeken via Nicole, een echte topper!

Lees meer
Familie de Groot (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador
Reviews

"Travel Happiness is HET reisbureau voor een mooie en fijne vakantie"

De verschillende accomodaties waren elke keer weer erg verrassend, mooie kamers erg vriendelijk personeel en heerlijk eten. Niets was te veel en er werd alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Nicole heeft ons erg geholpen om er een mooi reis van te maken, ze kwam met mooie voorstellen, ideeën, en aanvullingen. Ze is goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Lees meer
Familie Kleiboer (familie, augustus 2023) Familiereis Ecuador
Reviews

"Familiereis om nooit meer te vergeten"

Wij hebben met dank aan Travel Happines een fantastische vakantie gehad in Ecuador! Wij hebben 20 dagen door Ecuador rondgereisd en veel verschillende dingen gezien. We kijken terug op een fantastische vakantie die goed aansloot bij ons als gezin en waarin alles goed geregeld was. Ecuador is een prachtig land en wij zouden iedereen aanraden om dit mooie land te bezoeken met Travel Happiness Company.

Lees meer
Familie Bonhof (familie, juli 2023) Familiereis Ecuador

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.