100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

"Fantastische rondreis gemaakt door ecuador en galapagos!"

Wij zijn net teruggekomen van een geweldige rondreis door ecuador en galapagos! Alles was ontzettend goed geregeld en hebben dan ook ontzettend genoten. Wij zijn wezen rondreizen met onze dochter van 1 jaar oud en hebben daarom de hulp van nicole ingeschakeld. Ze heeft alles tot in en de puntjes voor ons verzorgd. Van het vervoer met kinderstoeltjes, babybedjes maar ook rekening gehouden met de route (ivm malaria). Hele leuke en schone accomodaties, ontzettend lieve mensen overal, heerlijk eten, prachtige natuur, goede tips, veel mooie dieren gezien, leuke excursies gedaan: kortom het was een droomreis. We hopen in de toekomst een nieuwe mooie reis bij Nicole te boeken.

Marjolijn, Robbert-Jan & Lynn (familie, augustus 2023) Familiereis Ecuador en Galapagos

Download mijn GRATIS e-book vol met insider tips over reizen door Latijns-Amerika

Met de informatie uit dit e-book krijg jij een beter beeld van de verschillende reisbestemmingen in Latijns-Amerika. Je leest over mijn persoonlijke reiservaringen, insider tips over wat je gezien en beleefd moet hebben op de bestemming, inclusief een aantal verborgen pareltjes. Hierdoor leer je de plekjes buiten de gebaande paden kennen, ver weg van de massa.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.