100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

6x bijzonder overnachten in Ecuador

6x Bijzonder overnachten in Ecuador

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder ook op Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura lees je vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Ontdek de hidden gems in Ecuador

Lees mee op Travelvibe over het historisch centrum van Quito en overnachten in een vijf sterren boetiek hotel; Casa Gangotena. Ontdek de hidden gem Calle La Ronda en verwonder jezelf over het sprookjesachtige nevelwoud bij Mindo bij de Mashpi Lodge. Spot een tapir in het groene hart van Ecuador en overnacht in één van de beste ecolodges ter wereld, het Napo Wildlife Center. And last but not least; ontdek de Galapagoseilanden tijdens een safari bij Galapagos Safari Camp!

Wat maakt Ecuador zo bijzonder?

Deze vraag word mij regelmatig gesteld. Ecuador is een wat onbekender land voor de meeste reizigers en tja, wat maakt Ecuador zo bijzonder? Het is het land waar mijn liefde voor Latijns Amerika is ontstaan en ik woonde er een aantal jaren. Het werken bij een reisagentschap combineerde ik met reizen en ik heb bijzondere plekjes ontdekt, ver weg van de massa. Het is één van de kleinere landen van Zuid-Amerika en daardoor is het makkelijk bereisbaar. Deze 6 tips voor bijzonder overnachten in Ecuador, is slechts een klein voorbeeld, er valt nog zoveel meer te ontdekken! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op