skip to Main Content

Boetiek hotel Mesón Sacristía de la Compañia

★★★★★

Verblijf in een typisch traditioneel Mexicaans huis in Mesón Sacristía de la Compañia. Van buiten ziet dit boetiek hotel eruit als een koloniaal gebouw met zijn zware houten deuren. Bij binnenkomst op de centrale binnenplaats wordt u direct teruggebracht naar het Mexico van de 19e eeuw. De inrichting combineert rustiek meubilair en antieke voorwerpen.

  • Waar? Mesón Sacristía de la Compañia ligt in het historisch centrum van Puebla.
  • Voor wie? Voor iedereen die van kleur en antiek houdt.
  • Waarom? Mesón Sacristía de la Compañia is kleinschalig en brengt u in Mexicaanse sferen door de inrichting en de heerlijke Mexicaanse keuken.

Mesón Sacristía de la Compañia heeft in totaal 9 kamers waarvan 2 suites. Elke kamer heeft een unieke inrichting met antieke voorwerpen en rustieke meubels. Vind u een voorwerp of meubelstuk mooi? Dan kunt u het zelfs kopen! De kamers hebben een privé badkamer, airconditioning en gratis wifi.

Familie Espinosa
Het hotel wordt al generaties lang door de familie Espinosa gerund en zij hebben zich gewijd aan de antiekhandel in het antiquarische gebied in Puebla. Het hotel is daarom gevestigd in de Callejón de los Sapos, op loopafstand van de antieke markten Los Sapos en El Parían.

De beroemde Mexicaanse keuken
Naast het hotel staat Mesón Sacristía de la Compañia bekend om zijn uitstekende keuken. Bereid door een top-chef en geserveerd op de patio, waar u tijdens het diner geniet van livemuziek. Het restaurant is de beste plek om de traditionele mole poblano te proeven. Wilt u zelf Mexicaans koken? Er worden kooklessen gegeven door de top-chef waarbij u samen inkopen doet op de lokale markt en vervolgens voortreffelijke maaltijden leert te bereiden.

Ingang Hotel Meson De La Sacristia
Patio Hotel Meson De La Sacristia
Meson De La Sacristia
Master Suite Meson De La Sacristia
Kookworkshop Meson De La Sacristia
Keuken Meson De La Sacristia
Specerijen Hotel Meson De La Sacristia
Restaurant Meson De La Sacristia
Restaurant Meson De La Sacristia Puebla
Puebla Hotel Meson De La Sacristia

Hotel Plaats

Back To Top