100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Hotel Mirador in Mexico

Mexico Copper Canyon Hotel Mirador uitzicht
Mexico Copper Canyon Hotel Mirador
Mexico Copper Canyon Hotel Mirador uitzicht
Mexico Copper Canyon Uitzicht

Hotel Mirador in Mexico

Hotel Mirador is een bijzondere accommodatie in Mexico want het heeft het meest unieke uitzicht. Gebouwd op een klif op het hoogste punt van de kloof en omringd door pijnbomen kijk je uit over de adembenemende landschappen van de Copper Canyon.

Hotel Mirador ligt op 5 minuten rijden van het treinstation Posada Barrancas en is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de Copper Canyon. Hotel Mirador heeft 70 kamers die eenvoudig zijn ingericht. Wat dit hotel tot een bijzondere accommodatie in Mexico maakt, is dat elke kamer een privé balkon heeft om te genieten van het schilderachtige uitzicht over de Copper Canyon. De kamers hebben een privé badkamer en een open haard om tijdens de koele bergavonden op te warmen.

Het bekroonde restaurant serveert dagelijks een ontbijt in buffet vorm. Tijdens de lunch en het diner kun je kiezen uit een 3-gangen menu die dagelijks verandert. Een live band zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het eten. De bar met de toepasselijke naam Nido de Aguilas (Eagles Nest) heeft iedere dag een happy hour rondom het haardvuur waar je opwarmt terwijl je van het uitzicht geniet.

Mexico Copper Canyon Hotel Mirador op de klif
Mexico Copper Canyon Hotel Mirador
Mexico Copper Canyon Hotel Mirador uitzicht

Activiteiten bij Hotel Mirador

Vanuit Hotel Mirador is het mogelijk om diverse activiteiten te ondernemen. Ga samen met een lokale Tarahumara gids een wandeling maken door de Copper Canyon en leer over de tradities en leefgewoonten van de Tarahumara. Houd je van actie? Bezoek dan het Adventure Park en ga ziplinen aan de langste kabelbaan ter wereld. Of ga met de téléferico naar de andere kant van de Copper Canyon en maak hier een mooie wandeling. Andere activiteiten die je kunt ondernemen zijn paardrijden, mountainbiken en een bezoek aan het dorpje Creel.

Hotel Mirador is door mij persoonlijk bezocht tijdens mijn treinreis met El Chepe. Ik heb intens genoten van het geweldige uitzicht over de Copper Canyon en het restaurant serveert uitstekende maaltijden. Een verblijf dat ik absoluut aanraad voor iedereen naar noord Mexico wil reizen.

Mexico Copper Canyon Teleferico
Mexico Nicole Copper Canyon
Mexico Copper Canyon meisje Tarahumara

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op