skip to Main Content

Reis in stijl door fascinerend Mexico

Mexico is qua oppervlakte bijna net zo groot als Europa en het land kent maar liefst vijf verschillende tijdzones en verschillende klimaatzones. Mexico staat bekend om de diverse volkeren zoals de Maya’s, Olmeken, Tolteken, Mixteken en Zapoteken. Deze culturen ziet u terug in de tempels, piramides en ruïnes die u door het hele land kunt bewonderen.

Door de grootte van het land maakt u een fascinerende privé rondreis op maat door Mexico. Mexico-stad behoort tot een van de grootste steden van de wereld. Met het museum van antropologie heeft u een perfecte start van uw privé rondreis want u leert alles over de geschiedenis van Mexico en de diverse volkeren. Bewonder de imposante bouwwerken in de stad en geniet van de kunst en cultuur in Palacio de Bellas Artes. In het noorden van Mexico maakt u een van de mooiste treinreizen ter wereld door het koper ravijn met prachtige uitzichten en  leert u de Tarahumara gemeenschap kennen. Mole Poblano is bij uitstek hét lokale gerecht in Puebla, net zoals Mezcal hét lokale drankje is in Oaxaca. Maak kennis met de locals bij San Cristobal de las Casas en neem een verfrissende duik bij de watervallen van Agua Azul. Bekijk de indrukwekkende ruïnes van de Maya’s in Palenque middenin het tropische regenwoud of juist vanaf het strand in Tulum. De mariachi’s zorgen voor de onvergetelijke klanken tijdens uw reis.  

Kortom; Mexico heeft u zoveel meer te bieden dan alleen een strandvakantie. Laat een privé rondreis op maat samenstellen door Travel Happiness Company en ontdek het échte Mexico!  

Leuk weetje; samen met mijn Mexicaanse partner, Sergio Carrera, kan ik u de échte insider tips aanbevelen en hierdoor uw ultieme travel happiness creëren. 

MEER REIS ADVIES?

Back To Top