skip to Main Content

Reizen door Mexico

Sergio is geboren en getogen in Puebla, Mexico. Inmiddels woont hij ruim 10 jaar in Nederland en gaat om het jaar terug naar zijn geboorteland. Samen hebben wij bijzondere plekjes in Mexico ontdekt die wij graag met u delen, want Mexico heeft zo veel meer te bieden dan alleen een strandvakantie. Vertel ons uw reiswensen en wij stellen op maat een reis door Mexico voor u samen!

Mexico is qua oppervlakte bijna net zo groot als Europa en kent daardoor maar liefst vijf verschillende tijd- en klimaatzones. Stelt u zich voor; u begint uw reis door Mexico in de hoofdstad Mexico-Stad en maakt kennis met de invloeden van de diverse volkeren. Bewonder de piramides van Teotihuacán en leer over de geschiedenis in het antropologisch museum. In het noorden van Mexico maakt u een spectaculaire treinreis waarbij u door het koper ravijn reist. Geniet van schilderachtige uitzichten en maak kennis met traditionele gemeenschappen. Proef de overheerlijke Mexicaanse keuken in de stad Puebla. Drink hét lokale drankje Mezcal in Oaxaca, neem een verfrissende duik bij de watervallen van Agua Azul en bekijk de Maya-ruïnes in het tropisch regenwoud in Palenque of vanaf het strand in Tulum.  Deze droomreis door Mexico eindigt bij parelwitte stranden met een azuurblauwe zee. Do we need to say more?

U reist door een landschap dat bestaat uit woestijngebied, bergen, kloven, vulkanen, regenwouden en mangrovebossen. Het prachtige landschap gecombineerd met de interessante cultuur en een voortreffelijke keuken maakt Mexico tot een droombestemming.

Ons Advies

Beste reistijd

November – Maart

Het klimaat

Van tropisch tot steppeklimaat tot zeeklimaat

De taal

Spaans

Op onze blog

Maya’s & Mariachi’s

Mexico – kleurrijk en artistiek Oaxaca

In de voetsporen van don juan

Kennismaking met de Tarahumara in de Copper Canyon

6x insider tips voor een vakantie in Mexico

Back To Top