skip to Main Content

Bruisend Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en grenst aan bijna alle landen in dit continent. Het land is groter dan Europa en tijdens uw privé rondreis op maat kunt u in maar liefst drie verschillende tijdzones reizen. Ontdek ook de Afrikaanse én Nederlandse invloeden in het land.

Een van de voornaamste redenen om een privé rondreis op maat door Brazilië te maken is de natuur. Ruim 20% van de biodiversiteit van de aarde leeft in Brazilië. Hiervan beslaat een derde het Amazone gebied. Ontdek de vele plantensoorten, talloze vogelsoorten en bijzondere zoogdieren die u hier vindt. Naast de Amazone heeft Brazilië ook het grootste moerasgebied ter wereld, namelijk de Pantanal. Bij uitstek dé plek om het dierenleven van dichtbij te zien en met een beetje geluk kunt u ook de jaguar spotten. Andere bijzondere natuurplekken zijn de immense kloven, grotten en watervallen bij Chapada Diamantina, de grootste watervallen van Zuid-Amerika; Foz do Iguaçu en het betoverende duinengebied van Lençois Maranhenses. Combineert u graag natuur met cultuur tijdens uw privé rondreis? Dan mag u de beroemde steden Rio de Janeiro en Salvador de Bahia niet missen. Historische gebouwen, kleurrijke kunstateliers, capoeira op de straten en de swingende samba op de stranden van de Copacabana. U beleeft het allemaal!

Travel Happiness Company gaat graag met u in gesprek over reizen door Brazilië en uw persoonlijke wensen. Zo stellen wij een privé rondreis op maat voor u samen die bij u past en waar u gelukkig van wordt!

MEER REIS ADVIES?

ONS ADVIES

Beste reistijd

Het hele jaar door (afhankelijke van welke plek u in het land bezoekt)

Het klimaat

Tropisch

De taal

Portugees

Op onze blog

Carnival in Rio de Janeiro

De 3 ecosystemen van Matto Grosso

Jaguar safari in de Pantanal

Back To Top