100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

hoogtepunten van Argentinië Perito Moreno gletsjer in El Calafate
autorondreis Argentinië van Mendoza tot Tilcara
Prijsinformatie

Prijsinformatie over de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

De rondreis Argentinië, Chili en Brazilië heeft een indicatieprijs vanaf € 8.795,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen

Inclusief

 • 3- tot 4-sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of met internationaal gezelschap)
 • Bus El Calafate - Puerto Natales (retour)
 • Privé fietstour in Buenos Aires
 • El Querandi Tango dinner show inclusief transfers en diner
 • Privé tour Tierra del Fuego National Park incl. entreegelden en lunch
 • Beagle Channel Catamaran Trip incl. havengelden en transfers (gedeeld)
 • Perito Moreno ice-trekking incl. entreegelden, lunch en transfers (gedeeld)
 • Huurauto Salta incl. ongelimiteerde kilometers, airport pick up & drop off
 • Iguazu watervallen Braziliaanse zijde inclusief Engelssprekende gids, entree en transport (gedeeld)
 • Iguazu watervallen Argentijnse zijde inclusief Engelssprekende gids, entree en transport (gedeeld)
 • Fietstour in Rio de Janeiro inclusief Engelssprekende gids (gedeeld)
 • Huurauto Campo Grande incl. ongelimiteerde kilometers, airport pick up & drop off
 • Snorkelen Rio da Prata inclusief snorkelmateriaal, wetsuit en lunch (gedeeld)
 • Tour Buraco das Araras inclusief entreegelden (gedeeld)
 • 5 dagen en 4 nachten Pantanal inclusief maaltijden, activiteiten en privé Engelssprekende gids
 • Entreegelden zoals benoemd in het programma
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

De rondreis Argentinië, Chili en Brazilië begint in Buenos Aires. Je maakt een fietstour door de zuidelijke wijken van de stad. Daarna vlieg je naar Ushuaia, het zuidelijkste stadje ter wereld. Vervolgens ga je hiken in Patagonië in El Chalten, El Calafate en Torres del Paine. Ontdek de gletsjers en de imposante landschappen. Hierna reis je naar het noorden voor een avontuurlijke seldrive van Salta naar Tilcara. Je maakt nog een stop bij de Iguazu watervallen en reist daarna naar Rio de Janeiro in Brazilië. Als kers op de taart ga je de natuur ontdekken bij Bonito en op safari in de Pantanal waar je volop wildlife kunt spotten!

Hiken in Patagonië

In deze rondreis bezoek je zowel Argentijns- als Chileens Patagonië. In Ushuaia wandel je met een privé gids door Nationaal Park Tierra del Fuego en maak je een boottour door het Beagle kanaal. In El Chalten trek je er zelf op uit om de mooiste wandelingen te maken. De gletsjers bij El Calafate mag je niet missen, je maakt een ice-trekking op de Perito Moreno. Daarna reis je naar Torres del Paine in Chili waar je op eigen gelegenheid de prachtige landschappen gaat ontdekken!

Selfdrive in noord Argentinië

Het noorden van Argentinie leent zich uitstekend voor een prachtige selfdrive route van Salta naar Tilcara. Je kunt een route rijden via San Antonio de los Cobres waar je aan boord kunt gaan van de Tren de las Nubes, oftewel ‘de trein naar de wolken’. Dit is de op 3 na hoogste treinrit ter wereld. Vanuit Tilcara kun je de Quebrada de Humahuaca en de Salinas Grande bewonderen. De Humahuaca vallei is de perfecte combinatie van spectaculaire landschappen en archeologische rijkdom en staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. De zoutvlakte Salinas Grande ligt op meer dan 3000 meter hoogte en beslaat zo’n 6.000 vierkante kilometer. Vergeet niet je zonnebril mee te nemen tegen het oogverblindende wit!

autorondreis Argentinië van Mendoza tot Tilcara
Snorkelen in Bonito

Ontdek het groene Bonito en ga snorkelen in Rio da Prata. Rio da Prata staat bekend om het extreem heldere water, dat een uitstekend zicht biedt op de onderwaterwereld. Het water is zo helder dat het lijkt alsof je zweeft in de lucht terwijl je door de rivier drijft. Er zijn talloze vissoorten en unieke planten die je in de rivier kunt bewonderen.

Op safari in de Pantanal

De Pantanal is een unieke natuurbestemming in Brazilië en behoort tot een van ’s werelds meest intrigerende en biodiverse ecosystemen. Het natuurgebied bestaat uit moerassen, lagunes en weelderige bossen, en biedt het een ongeëvenaarde ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. Op deze plek kun je volop wildlife spotten van jaguars tot miereneters, kleurrijke ara’s en reusachtige kaaimannen. Tijdens je verblijf in de Pantanal onderneem je elke dag diverse activiteiten om het natuurgebied te verkennen en wildlife te spotten!

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

Dit is een inspiratiereis, de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Buenos Aires

Vandaag vertrek je vanaf Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Buenos Aires. De volgende dag kom je vroeg in de ochtend aan.

Dag 2: Buenos Aires

In de ochtend kom je aan op de luchthaven van Buenos Aires. Hier word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger en per privé transfer door de Engelstalige gids naar je hotel gebracht.In de middag is het tijd voor een fietstour door de stad om de hoogtepunten te leren kennen. Je wordt per privé transfer naar het startpunt gebracht. Met je privé gids maak je een tour door de zuidelijke wijken zoals San Telmo, La Boca, Puerto Madero en Monserrat. Deze fietstour laat je een combinatie zien van de geschiedenis van de stad, de traditionele wijken en de groene omgeving van het Ecologisch Reservaat.

Dag 3: Buenos Aires

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Buenos Aires. In de avond hebben wij een tafeltje voor je gereserveerd bij een tango dinnershow. Je geniet van een heerlijk Argentijns diner terwijl er een spectaculaire tangoshow voor je wordt opgevoerd.

Dag 4: Buenos Aires - Ushuaia

In de ochtend word je per privé transfer naar de luchthaven van Buenos Aires gebracht en vlieg je naar Ushuaia. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale gids en naar je accommodatie gebracht.  Ushuaia is de zuidelijkste stad van de wereld en hoofdstad van Tierra del Fuego. Het stadje is gelegen aan het Beagle kanaal en vanaf hier vertrekken de schepen richting het zevende continent, Antarctica. Besneeuwde bergtoppen, grote en kleine meren en uitgestrekte bossen vormen het indrukwekkende landschap.

Dag 5: Ushuaia

Na het ontbijt word je opgehaald en ga je naar het Nationaal Park Tierra del Fuego. Samen met een Engelssprekende privé gids maak je hier een 3-uur durende wandeling. Je hebt kans om de Magelhaenspecht te zien, dit is de grootste specht van Zuid-Amerika. Verder is het mogelijk om de arendbuizerd en zelfs de condor te spotten! De entree voor het nationale park en de lunch zijn inclusief.

Dag 6: Ushuaia

Vandaag maak je een tour naar het beroemde Beagle kanaal. Vanaf de kade in Ushuaia stap je aan boord van de boot en steek je de brede baai van Ushuaia over tot je het Beagle kanaal bereikt bij Paso Chico. Daar vaar je rond la Isla de los Pájaros waar je Skúas, Albatros of Black Eyebrow, Patos Vapor, Cauquenes, Gaviotas Cocineras en Gaviotas Grises kunt zien. Vervolgens vaar je naar Isla de los Lobos waar je zeehonden kunt observeren. Beide eilanden behoren tot de Archipel Bridges. Wanneer je bij de Les Eclaireurs Lighthouse (The Illuminators) komt, zul je de kolonies Imperial Cormorants en Roqueros Cormorants kunnen zien. De tour duurt 2,5 uur en is inclusief transfers.

Dag 7: Ushuaia - El Calafate - El Chalten

Na het ontbijt word je per privé transfer naar de luchthaven van Ushuaia gebracht. Hiervandaan vlieg je naar El Calafate. Bij aankomst word je door een Engelssprekende gids verwelkomd en in 4 tot 5 uur naar El Chalten gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 8 & 9: El Chalten

Deze dagen zijn ter vrije bestedingen waarbij je prachtige wandelingen in de omgeving kunt maken. Zo kun je onder andere naar de Fitz Roy wandelen, maar ook het natuurreservaat van Los Humueles is indrukwekkend om te verkennen.

Dag 10: El Chalten - El Calafate

Vandaag word je per privé transfer naar El Calafate gebracht. El Calafate is gelegen aan de oostkant van de Andesketen en kijkt uit over het Lago Argentino. Hiervandaan kun je het Nationaal Park Los Glaciares bezoeken; één van de spectaculairste parken van Argentinië. Na de noord- en zuidpool is dit de grootste ijsvlakte ter wereld. Je bewondert hier diverse gletsjers waarvan de Perito Moreno de meest bekende is. De gigantische ijsmuur van ruim 60 meter hoog kun je goed bezichtigen vanaf het vaste land. Het is een actieve gletsjer waardoor je de kans hebt om te zien hoe grote brokken ijs in de zee vallen. De gletsjers Upsala, Spegazzini en Onelli zijn ook een bezoek waard.

Dag 11: El Calafate

Na het ontbijt word je opgehaald en vertrek je naar het Nationaal Park Los Glaciares voor een mini-trekking op de Perito Moreno. Met de Safari Nautico-boot steek je de Rico-tak van het meer over en stop je bij de gletsjer. Vervolgens maak je een landing op de oever en geeft de gids een veiligheidsbriefing. Tijdens de trekking kun je de top van de gletsjer zien en de diepe blauwe lagunes. Je loopt ongeveer 2 uur over de gletsjer. De terugweg maak je een wandeling door het bos. Aan het einde van de dag word je weer teruggebracht naar je accommodatie.

Noot: de trekking op de Perito Moreno gletsjer mag niet worden gedaan door personen ouder dan 65 jaar.

hoogtepunten van Argentinië Perito Moreno gletsjer in El Calafate

Dag 12: El Calafate

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in El Calafate.

Dag 13: El Calafate - Torres del Paine

Na het ontbijt heb je een privé transfer naar het busstation en reis je per bus van El Calafate naar Puerto Natales, dit duurt ongeveer 5 uur. Bij aankomst in Puerto Natales word je per privé transfer naar je accommodatie in Torres del Paine gebracht.

Dag 14 & 15: Torres del Paine

Deze dagen kun je op eigen gelegenheid wandelingen maken en Torres del Paine verder verkennen.

Dag 16: Torres del Paine - El Calafate

Vandaag word je per privé transfer naar het busstation in Puerto Natales gebracht. Hiervandaan reis je met de bus terug naar El Calafate. Bij aankomst in El Calafate word je per privé transfer van het busstation naar je accommodatie gebracht.

Dag 17: El Calafate - Salta

Je wordt per privé transfer naar de luchthaven van El Calafate gebracht. Hiervandaan vlieg je via Buenos Aires naar Salta. Bij aankomst in Salta haal je de huurauto op en rijd je naar je accommodatie. Salta is in de 16e eeuw gesticht en heeft een koloniale uitstraling. Je wandelt tussen de koloniale gebouwen, geplaveide straatjes en sfeervolle plaza’s. Gelegen in het hart van de stad en met z’n roze kleur springt de kathedraal van Salta er zeker uit. Het is absoluut de moeite waard om een kijkje van binnen te nemen. Wil je genieten van een mooi uitzicht over de stad? Ga dan met de Teleférico (kabelbaan) naar Cerro San Bernardo.

Dag 18: Salta

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Salta.

Dag 19: Salta - Tilcara

In de ochtend vertrek je met de huurauto naar Tilcara. Je kunt een route rijden via San Antonio de los Cobres, hier kun je aan boord gaan van de Tren de las Nubes, oftewel ‘de trein naar de wolken’. Dit is de op 3 na hoogste treinrit ter wereld. Je komt langs authentieke bergdorpen van de Andes, door diepe kloven en langs gekleurde bergen. De route kronkelt tussen de bergen en onderweg passeert je 29 bruggen. Het meest spectaculaire viaduct is het Polvorilla Viaduct op 4220 meter hoogte. Eenmaal terug in San Antonio de los Cobres rijd je met de huurauto in ongeveer 3 uur door naar Tilcara.

Dag 20: Tilcara

Je kunt vandaag op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Ga erop uit om Quebrada de Humahuaca te ontdekken. De Humahuaca vallei is de perfecte combinatie van spectaculaire landschappen en archeologische rijkdom. De huidige bewoners zijn meestal van de Coya-etnische groep. De kloof was 10.000 jaar geleden het toneel van verschillende voorouderlijke culturen, waaronder de Omaguacas, die de plaats zijn naam gaven. De Quebrada de Humahuaca staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Een van de grote handelsroutes van het Incarijk liep vroeger door deze vallei; het wegennet, dat vele delen van het oude Incarijk met elkaar verbond, was in die tijd al vrij uitgebreid en de lama fungeerde als lastdier.

Dag 21: Tilcara

Nog een dag om de omgeving van Tilcara te verkennen. Op ongeveer 1,5 uur rijden ligt de Salinas Grande, de zoutvlakte van Argentinië. Onderweg kun je ook nog een stop maken in Purmamarca, een klein en charmant dorpje aan de voet van de berg met de zeven kleuren, de Cerro de los Siete Colores. De zoutvlakte Salinas Grande ligt op meer dan 3000 meter hoogte en bereik je door een weg met veel haarspeldbochten. Je blijft maar stijgen en passeert een pas van meer dan 4100 meter. Onderweg geniet je van het landschap en heb je de kans om vicuña’s te zien. De zoutvlakte beslaat zo’n 6.000 vierkante kilometer. Vergeet niet je zonnebril mee te nemen tegen het oogverblindende wit!

Dag 22: Tilcara - Salta

Na het ontbijt rijd je terug van Tilcara naar Salta, dit kun je doen via Jujuy. Je overnacht in Salta.

Dag 23: Salta - Puerto Iguazu

Na het ontbijt rijd je naar de luchthaven van Salta waar je de huurauto inlevert. Hiervandaan vlieg je via Buenos Aires naar Puerto Iguazu. Bij aankomst word je per privé transfer naar je accommodatie gebracht. Puerto Iguazu ligt in de Argentijnse provincie Misiones en grenst aan Brazilië. In 1550 werden hier de Iguazu watervallen ontdekt door de Spaanse ontdekkingsreiziger Álvar Núñez Cabeza de Vaca. Iguazu betekent ‘groot water’ in het Guarani, de taal die door de oorspronkelijke bewoners (de Guarani indianen) wordt gesproken. Puerto Iguazu is de perfecte uitvalbasis om de watervallen aan zowel de Argentijnse als Braziliaanse zijde te bezoeken.

Dag 24: Puerto Iguazu

Samen met een internationaal gezelschap ga je onder begeleiding van een Engelssprekende gids, vandaag de Braziliaanse kant van de watervallen verkennen. Hoewel Argentinië langere paden rond de watervallen heeft, is Brazilië gezegend met het beste uitzicht op de 275 watervallen. Geniet van het panoramische uitzicht op de Devil’s Throat (Garganta del Diablo) en het eiland San Martin. Na het bezoek word je per transfer teruggebracht naar je accommodatie. Noot: Vergeet niet om je paspoort mee te nemen omdat je de grens oversteekt.

rondreis Argentinië en Brazilië iguazu watervallen
natuurreis Brazilie Foz do Iguazu

Dag 25: Puerto Iguazu

Na het ontbijt ga je samen met een internationaal gezelschap onder begeleiding van een Engelssprekende gids een bezoek brengen aan de Argentijnse zijde van de watervallen. Je begint bij het bezoekerscentrum van het Iguaçu Nationaal Park met een rit door de weelderige subtropische vegetatie van het park. Bij het verlaten van het voertuig vervolg je te voet een pad dat naar de kloof leidt voor een spectaculair panoramisch uitkijkpunt over de watervallen. Een loopbrug leidt naar de rand van de duivelskeel voor een uitzicht op de kolkende wateren. De Engelssprekende gids wandelt met je mee door het park en geeft uitleg over de watervallen en de vegetatie. Je krijgt een lunch box mee voor onderweg.

Dag 26: Puerto Iguazu - Rio de Janeiro

Vandaag heb je een privé transfer van ongeveer 30 minuten naar de luchthaven van Foz do Iguazu in Brazilië. Hiervandaan vlieg je naar Rio de Janeiro. Daar word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 27: Rio de Janeiro

Na het ontbijt word je opgehaald voor een privé transfer naar het ontmoetingspunt op de Copacabana waar je de Engelssprekende gids ontmoet. Tijdens de fietstour bezoek je verschillende bezienswaardigheden van Rio, maar ook enkele traditionele buurten. Je begint op het strand van Copacabana en van daaruit fiets je naar de Suikerbroodberg om de berg van dichtbij te bekijken. Daarna stop je bij het nabijgelegen Praia Vermelha, een kleine oase van rust. Je laat Praia Vermelha achter je en fietst naar de levendige wijk Botafogo. Dit deel van de fietstocht geeft een beter beeld van hoe Carioca’s leven als ze niet op het strand zijn. Het laatste deel van de fietstour leidt naar Lagoa, de lagune van de grote stad.

Dag 28: Rio de Janeiro

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding. Lees in mijn reisblog leuke tips over wat te doen in Rio de Janeiro.

Dag 29: Rio de Janeiro - Campo Grande - Bonito

Vandaag word je per privé transfer naar de luchthaven in Rio de Janeiro gebracht. Hiervandaan vlieg je via Sao Paulo naar Campo Grande. Bij aankomst haal je de huurauto op bij het autoverhuurbedrijf. Je krijgt vanuit onze lokale partner een complete routebeschrijving, daarmee rijd je makkelijk vanaf de luchthaven in ongeveer 3,5 tot 4 uur naar Bonito. Bonito staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke landschappen, waaronder kristalheldere rivieren, indrukwekkende watervallen, grotten en weelderige regenwouden. De regio biedt talloze mogelijkheden voor natuurobservatie, wandelen en fotografie.

Dag 30: Bonito

Vandaag ga je snorkelen in Rio da Prata. Rio da Prata staat bekend om het extreem heldere water, dat een uitstekend zicht biedt op de onderwaterwereld. Het water is zo helder dat het lijkt alsof je zweeft in de lucht terwijl je door de rivier drijft. Er zijn allerlei vissoorten en unieke planten die je in de rivier kunt bewonderen. Na de lunch (deze is inclusief) rijd je in 15 minuten naar Buraco das Araras. Slechts 3 km voorbij de Rio da Prata heeft een ingestorte grot een sinkhole gevormd van 124 meter diep en 500 meter breed, waar rood-blauwe ara’s nesten hebben gebouwd. Wanneer de vogels in de schemering terugkeren, bestaat de kans ze van dichtbij te zien.

Dag 31: Bonito

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in Bonito. Een leuke activiteit om te doen is een bezoek aan Boca da Onça. Je zult je verbazen over hoeveel adembenemende watervallen en natuurlijke poelen er te vinden zijn tijdens deze 4,6 km lange wandeling. Geleid door het groene bos van de Serra da Bodoquena stop je om acht verschillende natuurlijke watervallen te bewonderen, waarvan er vier geschikt zijn om in te zwemmen.

Dag 32: Bonito - Pantanal

Na het ontbijt rijd je op eigen gelegenheid in ongeveer 4 uur naar je volgende natuurbestemming, de Pantanal. Het eerste gedeelte gaat over verharde geasfalteerde wegen. Het laatste gedeelte, ongeveer een uur rijden, gaat over onverharde wegen. Bij dat laatste gedeelte heb je onderweg al de kans om dieren te spotten zoals reuzenmiereneters of overvliegende toekans en ara’s. Je verblijft de komende dagen bij Pousada Aguapé op basis van volpension. Zowel de maaltijden als de activiteiten zijn inclusief, voor de activiteiten hebben we een Engelssprekende privé gids in het programma opgenomen.

Dag 33 t/m 35: Pantanal

Deze dagen staan in het teken van de ultieme natuurbeleving. Je gaat de omgeving verkennen en wildlife spotten door middel van verschillende activiteiten zoals wandelingen, paardrijden, 4×4 safari’s en boottochten. Je doet 2 activiteiten per dag, vroeg in de ochtend en laat in de middag en soms een nachtsafari in de avond. Tussendoor heb je tijd om te genieten van de faciliteiten van de pousada en al het moois om je heen.

Dag 36: Pantanal - Campo Grande - Rio de Janeiro

Vroeg in de ochtend rijd je terug naar Campo Grande en lever je de huurauto in. Hiervandaan vlieg je via Sao Paulo naar Rio de Janeiro. Bij aankomst word je verwelkomd door een Engelssprekende gids en naar je accommodatie gebracht.

Dag 37: Rio de Janeiro - Amsterdam

Je hebt vandaag een late check-out waardoor je de hele dag nog van de kamer gebruik kunt maken. Aan het einde van de middag word je per privé transfer naar de luchthaven van Rio de Janeiro gebracht. Hiervandaan vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam waar je de volgende ochtend aankomt.

Dag 38: Amsterdam

In de ochtend land je in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je rondreis door Argentinië, Chili en Brazilië. Een reis vol travel happiness en een onvergetelijke ervaring!

 

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

In deze rondreis Argentinië, Chili en Brazilië is rekening gehouden met 3- tot 4-sterren accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Mendoza

Het knusse hotel Las Marias ligt vlak bij het centrum van Tilcara. Achter het hotel beginnen de bergen die zo kenmerkend zijn voor dit gebied. Ze vormen een onderdeel van La Quebrada de Humahuaca. Het hotel is in lokale stijl gebouwd, adobe en steun worden gecombineerd en de kleuren doen denken aan de omringende bergen waardoor het een eenheid vormt met de omgeving. Er zijn slechts 12 kamers die zijn uitgerust met een kluisje, verwarming, een ventilator en televisie. De badkamers zijn ruim en hebben een badkuip. Andere voorzieningen die het hotel biedt zijn een zwembad, restaurant voor het ontbijt, snackbar, een zonneterras, spa, gratis wifi en parkeergelegenheid.

Accommodatie Torres del Paine

Morrena Lodge is je toegangspoort tot het Nationaal Park Torres del Paine. Hiervandaan kun je met gemak de omgeving verkennen en prachtige wandelingen maken. Eenmaal terug in de lodge geniet je van de comfortabele kamers met een panoramisch uitzicht. De Morrena Lodge is een plek, waar natuur en comfort samenkomen. Het restaurant serveert internationale gerechten.

Accommodatie Pantanal

Pousada Aguapé ligt ongeveer 200 km ten westen van Campo Grande en ongeveer 60 km ten noorden van Aquidauana, langs een onverharde weg die de kronkelende Aquidauana-rivier volgt naar de Pantanal. Pousada Aguapé is een middenklasse familielodge met 15 ruime, smaakvol ingerichte kamers voorzien van airconditioning en boxspringbedden. Het hoofdcomplex herbergt een (tweetalige) receptie, lounge en een ruim openluchtrestaurant, dat uitkijkt over het zwembad.

Foto's en Video's

Foto's van de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de rondreis Argentinië, Chili en Brazilië. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

38 dagen vanaf € 8.795,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen

Reviews

"Top reis"

Samen met een vriendin een reis laten samenstellen door Nicole. Ze heeft dit heel goed en leuk gedaan en geluisterd naar onze wensen. Tijdens de reis verliep alles erg soepel en hadden we fijne accomodaties. Het contact met Nicole verliep daarnaast erg prettig. We kijken terug op een hele mooie reis zonder zorgen.

Lees meer
Linda & Ramona (vriendinnen, februari 2024) Rondreis Argentinië en Brazilië

Reviews

"Prachtige onvergetelijke reis door o.a. Argentinië"

Nicole heeft onze reis in Argentinië/Chile/Rio top georganiseerd. Fantastische reis waarbij Nicole tijdens onze reis nog wat extra’s geregeld had. Nicole let ook op de kleine details en vertelt wat je kan doen en wat niet, dit aan de hand van je wensen, dit doet ze heel goed. Ze weet zelf echt veel van dit prachtige continent, je voelt haar betrokkenheid.

Lees meer
Desiree (met partner & vrienden, november 2023) Rondreis Argentinië en Brazilië

Reviews

"We kunnen het iedereen aanraden"

Vooraf hebben we zelf het programma kunnen aangeven zodat de locaties en excursies afgestemd waren op onze interesses. Alles was goed en netjes geregeld, zodat we tijdens onze vakantie konden genieten van de prachtige natuur. Wij kunnen het iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis! Nicole bedankt.

Lees meer
Johan en Ellie (stel, februari 2019) Rondreis Argentinië en Chili

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp