skip to Main Content

Fernando Do Noronha Strand En Blauwe Zee
Fernando Do Noronha Strand En Blauwe Zee
De Mooiste Natuurgebieden Van Brazilië
Blauwe Papegaaien In De Pantanal

Reizen door Brazilië

Bem vindo in Brazilië! Ontdek het grootste land van Zuid-Amerika, groter dan Europa, en reis door maar liefst drie verschillende tijdzones. Maak tijdens uw kleinschalige privé reis door Brazilië kennis met de Afrikaanse én Nederlandse invloeden in het land. Graag ga ik met u in gesprek over uw persoonlijke wensen en stel ik een reis door Brazilië samen waar u gelukkig van wordt!

De natuur is één van de voornaamste redenen om Brazilië te bezoeken. Ruim 20% van de biodiversiteit van de aarde leeft in Brazilië waarvan een derde in het Amazone gebied. Stelt u zich eens voor; varend door een kano ziet u in het water de zeldzame rivierotter, boven uw hoofd vliegen ara’s en door de bomen slingeren rondspringende apen. Ontdek ook het grootste moerasgebied ter wereld, de Pantanal. Bij uitstek dé plek om capibara’s, moerasherten en kaaimannen van dichtbij te zien. En wie weet spot u wel de jaguar?

De immense kloven, grotten en watervallen bij Chapada Diamantina en de grootste watervallen van Zuid-Amerika; Foz do Iguaçu mag u ook niet missen! Ga sandboarden over de parelwitte duinen van Lençois Maranhenses of snorkelen in de azuurblauwe lagunes bij Jericoacoara.

Wilt u cultuur snuiven tijdens uw reis door Brazilië? Reis dan naar de beroemde steden Rio de Janeiro en Salvador de Bahia. Historische gebouwen, kleurrijke kunstateliers, capoeira op de straten en swingende samba op de stranden van de Copacabana. U beleeft het allemaal!

Ons Advies

Beste reistijd

Het hele jaar door (afhankelijke van welke plek u in het land bezoekt)

Het klimaat

Tropisch

De taal

Portugees

Op onze reisblog

Carnaval in Rio de Janeiro

De mooiste natuurgebieden van Brazilië

Jaguar safari in de Pantanal

Het beste reisadvies voor de Pantanal

De bijzondere hoogtepunten van Brazilië

Back To Top