skip to Main Content

Yogareis in Peru   

Kom tot jezelf tijdens deze 8-daagse yogareis in Peru. Iedere dag volg je een yoga- en meditatieles in een natuurrijke en rustgevende omgeving. Yoga in Puerto Maldonado en in de Heilige Vallei. Bijzondere spirituele locaties die je dichter bij jezelf en de natuur brengen. Geïnspireerd geraakt? Graag ga ik met u in gesprek over uw persoonlijke wensen om de ideale yogareis in Peru voor u samen te stellen.

Hoogtepunten van deze 8-daagse yogareis in Peru

Welkom in de metropool Lima

De yogareis begint in de bruisende metropool Lima. Vanaf Amsterdam vliegt u met de KLM rechtstreeks naar Lima. Bij aankomst wordt u per privé transfer naar uw accommodatie Arawi Miraflores gebracht. Een eenvoudige accommodatie gelegen in de beroemde wijk Miraflores.

Yoga center in de Amazone van Peru

De volgende dag vliegt u van Lima rechtstreeks naar Puerto Maldonado, het zuidelijke Amazonegebied van Peru. Dit is één van de meest bio-diverse regio’s van de wereld. De komende dagen ontdekt u de Amazone tijdens yoga- en meditatie-sessies, kanotochten en wandelingen onder begeleiding van lokale gidsen. Spot alligators, papegaaien, apen en andere bijzondere dieren.

Amazon Yoga Center

U verblijft in het Amazon Yoga Center waar elke dag yoga en meditatie centraal staan. De komende dagen geniet u van rijke en gezonde ontgiftende sappen, een ayurvedische kookles, een ayurvedische massage en geneeskrachtige plantenbaden. Leer meer over het Amazon Yoga Center Project in de Sukha Detox Bar en bezoek een biologische boerderij waar u kennis maakt met de verschillende producten van de Amazone. Laat uw geest en lichaam tot rust komen in deze natuurlijke omgeving en ervaar Peru op een bijzondere manier. De vegan maaltijden zijn inclusief tijdens uw verblijf.

Yoga in de mystieke Heilige Vallei

Na een 3-daags verblijf in de Amazone vliegt u van Puerto Maldonado naar Cusco. Hiervandaan reist u naar de Heilige Vallei en bezoekt u onderweg Awana Kancha, een cultureel en sociaal project in de Andes. Vervolgens wordt u naar Yoga Mandala gebracht waar u de komende dagen verblijft. Geniet van deze yogapraktijk met prachtig uitzicht op de tuinen vol bloemen en omringd door de bergen van de Andes. De komende 3 dagen staan in het teken van detox-sappen, yoga lessen en massages. Deelnemen aan een inspirerende inheemse ceremonie behoort ook tot de mogelijkheden!

Hoogtepunt Machu Picchu & Cusco

Vervolgens bezoekt u de Inca stad Machu Picchu. Begin de dag met een yogales inclusief een detox-sap en reis daarna met de trein naar Aguas Calientes. Onder begeleiding van een lokale gids bezoekt u het imposante Machu Picchu. Daarna reist u met de Vistadome trein naar Poroy en vandaar wordt u naar uw accommodatie in Cusco gebracht. U heeft een ochtend ter vrije besteding om van het koloniale Cusco te genieten.

Peru_Amazone_Amazon_Yoga_Center_Ontspanningsmassage
Prijsindicatie €

De yogareis Peru heeft een indicatieprijs vanaf € 1.995,- per persoon.

Inclusief: 3- en 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, treinreis zoals omschreven in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, detox-sappen zoals omschreven in het programma, yoga- en meditatie lessen, entreegelden, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheiden pakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale en binnenlandse vluchten, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route

Dag 1: Vlucht Amsterdam – Lima
Dag 2: Lima – Amazon Yoga Center
Dag 3: Amazon Yoga Center
Dag 4: Amazon Yoga Center – Heilige Vallei
Dag 5: Heilige Vallei
Dag 6: Heilige Vallei – Machu Picchu – Cusco
Dag 7: Cusco – Lima – Amsterdam
Dag 8: Aankomst in Amsterdam

Back To Top