100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Natuurreis Peru 24 dagen

Prijsinformatie

Prijsinformatie over de natuurreis Peru

De natuurreis Peru heeft een indicatieprijs vanaf € 6.795,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen

Inclusief

 • 3- tot 4-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of gedeeld)
 • Activiteiten privé of met een internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Privé Foodtour in Lima
 • Ballestas Islands (groepstour)
 • 30 minuten durende vlucht over de Nazca lijnen (groepstour)
 • Privé stadstour Arequipa inclusief bezoek Santa Catalina klooster
 • Privé tour 3 dagen en 2 nachten Colca Canyon
 • Uros & Taquile islands (groepstour)
 • Privé transfer van Puno naar Cusco inclusief bezoek aan verschillende hoogtepunten onderweg
 • Privé stadstour Cusco en omgeving
 • Vistadome trein Poroy - Aguas Calientes & Machu Picchu - Ollantaytambo
 • Privé tour Machu Picchu inclusief busticket en entreegelden
 • 2e keer entree Machu Picchu & Huayna Picchu (zonder gids, op eigen gelegenheid)
 • Privé tour Maras, Moray en Chinchero
 • 4 dagen en 3 nachten Amazone Inkaterra a la carte programma inclusief transport, maaltijden en activiteiten
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten in economy class inclusief bagage
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de natuurreis Peru

In de natuurreis Peru verken je letterlijk en figuurlijk de hoogtepunten van dit prachtige land. Je reis start in de hoofdstad Lima met een foodtour, de Peruaanse keuken is voortreffelijk! Daarna reis je door naar Paracas vanwaar je Islas Ballestas bezoekt. Je reist door naar Nazca voor een vlucht over de mystieke Nazca lijnen. In Arequipa maak je een wandeling door de stad en bezoek je het Santa Catalina klooster. Je reist naar de diepste canyon ter wereld; de Colca Canyon. Hier heb je de kans om de Condor te bewonderen. De reis eindigt in Puno, waar je een boottour naar de Uros en Taquile eilanden maakt. In Cusco verken je de stad en de omliggende Inca ruïnes, met als kers op de taart de beroemde Machu Picchu. In de Heilige Vallei maak je een tour naar Maras, Moray en Chinchero. De reis sluit je af met een 4-daagse tour naar de Amazone, een gebied dat een ongelooflijke biodiversiteit biedt. Je spot hier talloze vogelsoorten, apen en een verscheidenheid aan andere dieren.

Ontdek Islas Ballestas

Islas Ballestas worden ook wel de “Poor Man’s Galapagos” genoemd. De eilanden staan bekend om hun spectaculaire natuurlijke schoonheid en rijke fauna. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers, vogelaars en iedereen die geïnteresseerd is in maritieme ecosystemen en geologie. De eilanden zijn de thuisbasis van een overvloed aan zeevogels en zeezoogdieren. Je ziet talloze soorten vogels, waaronder aalscholvers, pelikanen, meeuwen en pinguïns. Het gebied staat ook bekend om zijn zeeleeuwen kolonies en biedt de kans om deze fascinerende dieren van dichtbij te observeren terwijl ze rusten, spelen en zwemmen. Naast zeeleeuwen zijn er soms ook dolfijnen en walvissen in dit gebied te zien. De boottocht naar de eilanden biedt een geweldige kans om deze bijzondere natuurplek in Peru te zien.

Vlieg over de mysterieuze Nazca lijnen

De Nazca-lijnen zijn een reeks mysterieuze en enorme tekeningen en figuren die zich uitstrekken over de woestijnvlaktes van Nazca in het zuiden van Peru. Deze geogliefen, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, behoren tot de meest intrigerende archeologische en culturele schatten ter wereld. De Nazca-lijnen bestaan uit honderden rechte lijnen, geometrische vormen zoals driehoeken en trapezoïden, en meer dan 70 afbeeldingen van dieren, vogels, vissen en mensen. De grootste figuren meten tot wel 270 meter in lengte. Je kunt de Nazca-lijnen het beste vanuit de lucht bewonderen tijdens een 30-minuten durende vlucht.

Zie condors in de diepste canyon

Het avontuur naar de Colca Canyon brengt je langs indrukwekkende landschappen en adembenemende uitzichten. Je ziet onder andere het Pampa Cañahuas-reservaat waar veel Andesdieren leven zoals de vicuña, alpaca, lama, flamingo, ibis en de Andes-arend. Het hoogste punt dat je tijdens deze reis bereikt is 4.800 meter hoogte. Je brengt een bezoek aan Mirador del Cruz del Cóndor, dit is een beroemd uitkijkpunt in de Colca Canyon. Deze locatie biedt één van de meest spectaculaire uitzichten op de diepste kloof ter wereld en is vooral bekend om de mogelijkheid om Andescondors te zien vliegen.

Bezoek dé Machu Picchu

Dit hoogtepunt mag niet ontbreken tijdens je natuurreis Peru; dé Machu Picchu! Met de trein reis je naar Aguas Calientes en hiervandaan krijg je een rondleiding door de beroemde citadel. De volgende dag heb je nog een keer de kans om Machu Picchu te bezoeken, maar daarnaast ook de Huayna Picchu. Als je deze beklimt heb je een spectaculair uitzicht op de Machu Picchu. Naast Machu Picchu bewonder je ook de omliggende Inca ruïnes bij Cusco.

Spot wildlife in de Amazone

Tijdens de natuurreis Peru mag een bezoek aan de Amazone niet ontbreken. Je verblijft 4 dagen in Inkaterra Reserva Amazonica, deze lodge ligt in het Tambopata National Reserve. Dit is één van de meest biodiverse gebieden ter wereld. Samen met een lokale Engelssprekende gids onderneem je allerlei activiteiten om volop van de natuur te genieten. Je kunt onder andere vogels, apen, kaaimannen, luiaards en andere dieren in het wild te zien.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de natuurreis Peru

Dit is een inspiratiereis, de natuurreis Peru wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Lima

Vandaag vertrek je van Amsterdam naar Lima. Bij aankomst word je verwelkomd  door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company en naar je accommodatie in de wijk Miraflores gebracht.

Dag 2: Lima

Vandaag leer je Lima op een bijzondere manier kennen, namelijk tijdens een foodtour! Je ontdekt niet alleen de smaken van de hoofdstad van Peru, maar ook de contrasten. Eerst neemt de gids je mee naar een lokale markt in Surquillo, de wijk grenzend aan Miraflores, om exotische groenten en fruit te laten zien, een verse vruchtensap te proberen en meer te leren over geneeskrachtige kruiden. Na deze tropische ervaring ga je naar een visrestaurant om het populaire voorgerecht ‘leche de tigre’ (tijgermelk) te proeven. Dit gerecht is met vis gemarineerd in een saus op basis van citrusvruchten, delicioso!

Hopelijk zit je nog niet vol, want daarna is het tijd voor ijs! De ijssalon La Florentina heeft 20 geweldige smaken ijs die je absoluut niet mag missen tijdens deze tour. Vervolgens ga je naar een andere markt, dit keer de ambachtelijke markt in Miraflores. Dit is een leuke plek om lokale souvenirs te shoppen.

Dag 3: Lima - Paracas

Na het ontbijt reis je per privé transfer in ongeveer 3 tot 4 uur naar Paracas. Deze plek is de uitvalbasis om de volgende dag de Islas Ballestas te bezoeken. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 4: Paracas

Je wordt opgehaald in je hotel voor een transfer een tour naar Islas Ballestas. Deze eilanden worden ook wel de “Poor Man’s Galapagos” genoemd. De eilanden staan bekend om hun spectaculaire natuurlijke schoonheid en rijke fauna. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers, vogelaars en iedereen die geïnteresseerd is in maritieme ecosystemen en geologie. De eilanden zijn de thuisbasis van een overvloed aan zeevogels en zeezoogdieren. Je ziet talloze soorten vogels, waaronder aalscholvers, pelikanen, meeuwen en pinguïns. Het gebied staat ook bekend om zijn zeeleeuwen kolonies en biedt de kans om deze fascinerende dieren van dichtbij te observeren terwijl ze rusten, spelen en zwemmen. Naast zeeleeuwen zijn er soms ook dolfijnen en walvissen in dit gebied te zien. Je maakt een 2 uur durende boottocht naar deze eilanden.

Dag 5: Paracas - Nazca

Per privé transfer reis je in ongeveer 1,5 uur naar Nazca. Deze culturele plek staat bekend om de Nazca-lijnen, maar je vindt er ook andere bezienswaardigheden zoals het Antonini-museum en de Chauchilla-begraafplaats, waar je oude mummies kunt zien. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 6: Nazca - Arequipa

De Nazca-lijnen zijn een reeks mysterieuze en enorme tekeningen en figuren die zich uitstrekken over de woestijnvlaktes van Nazca in het zuiden van Peru. Deze geogliefen, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, behoren tot de meest intrigerende archeologische en culturele schatten ter wereld. De Nazca-lijnen bestaan uit honderden rechte lijnen, geometrische vormen zoals driehoeken en trapezoïden, en meer dan 70 afbeeldingen van dieren, vogels, vissen en mensen. De grootste figuren meten tot wel 270 meter in lengte. Deze ochtend ga je de Nazca-lijnen vanuit de lucht bewonderen tijdens een 30-minuten durende vlucht. Daarna reis je privé transfer door naar de stad Arequipa.

De route van Nazca naar Arequipa is een lange en prachtige reis die je door verschillende landschappen en hoogtes voert. Onderweg kom je langs de stad Puquio, die bekend staat om zijn prachtige landschappen, waaronder de Pampa Galeras-Barbara D’Achille National Reserve, waar je vicuña’s kunt zien. Na ongeveer 8 uur rijden bereik je Arequipa, een van de mooiste steden van Peru, omringd door indrukwekkende vulkanen.

Dag 7: Arequipa

In de ochtend ga je de ‘witte stad’ Arequipa verkennen tijdens een privé tour. De tour begint met een bezoek aan het koloniale district van Yanahuara, beroemd om zijn kerken gebouwd in een Andalusische stijl. Geniet van een uitzicht over het prachtige landschap vanaf het uitkijkpunt van Carmen Alto. Vervolgens ga je naar de buurt van San Lazaro, waar Arequipa werd gesticht. Bewonder de kerk van San Francisco met zijn prachtige plein dat dateert uit de 18e eeuw. Daarna ga je naar de kathedraal en de kerk van de compagnie van Jezus, gesticht in de 17e eeuw door jezuïeten en bekend door de kloosters. Tenslotte bezoek je één van de hoogtepunten van de stad; het Santa Catalina klooster. Dit is het belangrijkste en indrukwekkendste religieuze monument in Peru, gesticht in 1579. De middag is ter vrije besteding.

Dag 8: Arequipa - Colca Canyon

Vandaag start je avontuur richting de Colca Canyon! Je wordt opgehaald bij je accommodatie en vertrekt met een privé gids via Chivay naar Yanque. Houd je camera bij de hand voor het maken van prachtige foto’s bij de adembenemende uitzichten. Onderweg maak je diverse stops zoals bij de Toccra Pampa waar je lama’s, alpaca’s en enkele vogels kunt zien. Je maakt een wandeling langs de krater van de Chucura-vulkaan om het Los Andes Scenic Viewpoint in Patapampa (4910m) te bereiken, vanwaar je de verschillende vulkanen kunt zien die Arequipa omringen. In de middag kom je aan bij je lodge.

Dag 9: Colca Canyon

Na het ontbijt word je opgehaald en begint de tour door de Colca Canyon. Je komt op de mooiste plekken in de Colca Canyon en maakt diverse stops bij kleine dorpen in dit Andesgebergte. Je reist langs de kloof totdat je bij ‘Mirador Cruz del Condor’ komt, het beste uitkijkpunt waar je de diepte van de Colca Canyon goed ziet. Het uitzichtpunt is tot 1.200 meter diep. Op deze plek is de kans groot dat je condors ziet vliegen met het adembenemende landschap op de achtergrond. Daarna bezoek je de dorpjes Chivay, Maca en de schilderachtige uitkijkpunten Antahuilque en Peña blanca.

Dag 10: Colca Canyon - Puno

Na het ontbijt reis je per privé transfer in 4 tot 5 uur naar Puno. Je rijdt door het grootste deel van de Peruaanse “altiplano” en onderweg maak je een aantal stops zodat je kunt genieten van de prachtige landschappen met bergen en meren. Aan het einde van de middag kom je aan in Puno.

Dag 11: Puno (Titicacameer)

Na het ontbijt is het tijd voor een boottour op het Titicacameer. De eerste stop zijn de drijvende eilanden van Uros. Gelegen op 4 kilometer van Puno, stammen de oorspronkelijke bewoners van deze drijvende eilanden af van een van de oudste volkeren van Amerika, en tot op de dag van vandaag beoefenen ze hun oude tradities. Daarna ga je naar het unieke eiland Taquile, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De inheemse gemeenschap die hier leeft heeft ongeveer 350 families die afstammelingen zijn van de Inca’s en bekend staan ​​om hun textielactiviteiten, zoals hun prachtig geweven chumpis (riemen), chullos (caps) en ojotas (en sandalen).

Dag 12: Puno - Cusco

Vandaag heb je een lange reisdag voor de boeg, per privé transfer word je in 10 uur van Cusco naar Puno gebracht. We maken er een excursie dag van met diverse stops. De eerste stop is bij het Pucara Museum, hier vind je een selectie voorwerpen uit de pre-Inca-cultuur. Daarna reis je door naar de tempel van San Pedro Apostol Andahuayillas, bekend als de Sixtijnse Kapel van Amerika. Dit is een werk van de jezuïeten uit de zestiende en zeventiende eeuw. De kerkmuren zijn bedekt met fresco’s en het dak is versierd met bloemen met goudvlokken. Als laatste stop je bij Raqchi, een Inca archeologisch park waar je onder andere de Tempel Raqchi Wiracocha (de oppergod van de Inca’s) kunt bewonderen. De lunch is vandaag inclusief. Aan het einde van de middag kom je aan in Cusco en word je naar je hotel gebracht.

Dag 13: Cusco

Vandaag maak je een 4-uur durende privé stadstour door Cusco. De tour begint met een bezoek aan de historische Inca-sites van Cusco en de Spaanse koloniale monumenten zoals het centrale plein. Je bezoekt de kathedraal, het klooster Santo Domingo en de Inca-tempel van Koricancha of de Tempel van de Zon. Daarna bezoek je de omliggende ruïnes van de stad Cusco zoals Sacsayhuaman en Tambomachay.

Dag 14: Cusco - Machu Picchu

Vandaag word je naar het treinstation gebracht en ga je met de Vistadome trein naar Aguas Calientes, gelegen aan de voet van Machu Picchu. Geniet van de spectaculaire treinreis door valleien en bergen. Een magische reis om nooit te vergeten. Eenmaal aangekomen in Aguas Calientes word je naar het busstation gebracht om met de bus bergopwaarts te rijden naar Machu Picchu (ongeveer 20 minuten). Bij aankomst in Machu Picchu begint de privé rondleiding door de Citadel, waar je de geschiedenis van deze indrukwekkende plek ontdekt. Deze citadel, gelegen op 112 km van Cusco, werd ontdekt door Hiram Bingham in 1911. De citadel werd gebouwd op een zeer speciale plek bedekt met vegetatie tussen twee bergen: de Machu Picchu (oude berg) en Huayna Picchu (jonge berg), op de voet slingert de Urubamba rivier. Na de tour word je teruggebracht naar je accommodatie in het Machu Picchu dorp. De lunch en het diner zijn vandaag inclusief.

Dag 15: Machu Picchu - Heilige Vallei

Vandaag heb je een tweede gelegenheid om de ruïnes van Machu Picchu te bezoeken. Dit keer zonder gids, dus zorg dat je op tijd met de bus naar boven gaat. Beklim vandaag ook de Huayna Picchu om hiervandaan te genieten van een fantastisch uitzicht op de Machu Picchu. Aan het einde van de middag neem je de bus terug naar Aguas Calientes en vervolgens de Vistadome trein naar Ollantaytambo in de Heilige Vallei. Bij aankomst word je per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 16: Heilige Vallei

Na het ontbijt word je opgehaald bij je hotel voor een dag vol cultuur en prachtige natuur. Je bezoekt eerst Moray, een kleine gemeenschap die beroemd is om zijn ingebedde amfitheater dat wordt gevormd door ronde terrassen die in de grond lijken te verdwijnen. Wetenschappers denken dat Moray een belangrijke rol heeft gespeeld in het landbouwonderzoek van de Inca’s.

Vervolgens ga je naar de zoutmijnen in de buurt van Maras uit de koloniale tijd; een zeer fotogenieke plek. Je loopt rond de zoutmijnen terwijl de gids je vertelt over de geschiedenis van deze interessante plek. Deze prachtige dag wordt afgesloten met een bezoek aan Chinchero, vermoedelijk de mythische geboorteplaats van de regenboog. Op het belangrijkste plein van Chinchero vind je een koloniale kerk uit de 17e eeuw. Op zondag vindt de mis plaats, maar die dag kun je ronddwalen op de markt van de stad. Daarna keer je terug naar je accommodatie in de Heilige Vallei.

Dag 17: Heilige Vallei

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding in de Heilige Vallei.

Dag 18: Heilige Vallei - Cusco

Na het ontbijt heb je een privé transfer naar Cusco, het is een relatief korte en schilderachtige reis. Je reist via de weg die bekend staat als de “Ruta Sagrada de los Incas” (de Heilige Inca-route). Deze route biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en de Urubamba-rivier. De rest van de dag is ter vrije besteding in Cusco.

Dag 19: Cusco - Puerto Maldonado

Je wordt opgehaald voor een privé transfer naar de luchthaven van Cusco. Hiervandaan vlieg je in ongeveer 45 minuten naar Puerto Maldonado. Bij aankomst heb je een transfer naar de pier en hier begint vervolgens je Amazone avontuur. Je hebt een boottocht van 45 minuten over de Madre de Dios-rivier naar de Inkaterra Reserva Amazonica lodge. De komende dagen dompel je je onder in dit prachtige natuurreservaat. Er is een keuze uit het uitgebreide à la carte excursie programma met een deskundige lokale gids. Er zijn uitstekende mogelijkheden om vogels te spotten en een overvloed aan flora te observeren. De maaltijden en activiteiten zijn tijdens je verblijf inbegrepen. Je verblijft in een superior cabaña met uitzicht op de rivier.

Dag 20 & 21: Puerto Maldonado

Bekijk samen met je gids welke activiteiten je gaat ondernemen. Je kunt de Inkaterra Canopy Walkway gaan beklimmen voor het mooiste uitzicht over de Amazone, gaan kanovaren, junglewandelingen maken en nog veel meer. Alles staat in het teken van de ultieme natuurbeleving.

Dag 22: Puerto Maldonado - Lima

In de ochtend onderneem je nog een activiteit en daarna word je teruggebracht naar de luchthaven van Puerto Maldonado. Hiervandaan vlieg je naar Lima waar je nog een nachtje verblijft in een hotel nabij de luchthaven voordat je weer terug naar Nederland vliegt.

Dag 23: Lima - Amsterdam

Je wordt opgehaald door je gids en naar de luchthaven gebracht. Vanaf Lima vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt.

Dag 24: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een bijzondere natuurreis Peru en een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de natuurreis Peru

In deze natuurreis Peru is rekening gehouden met middenklasse accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Colca Canyon

Gelegen op een heuvelrug met uitzicht op de kloof aan de rand van het gezellige stadje Yanque, is de kleinschalige Killawasi lodge een geweldige optie als je op zoek bent naar een rustig verblijf in de Colca-vallei. Killawasi heeft slechts 12 kamers verdeeld over twee verdiepingen, die allemaal licht, ruim en comfortabel zijn. Ondanks hun traditionele stijl hebben de kamers moderne badkamers van goede kwaliteit en voorzieningen zoals Wi-Fi, een iPod-dock en een kluisje. Elke kamer heeft een ruim terras of een balkon. Er is een klein restaurant met mooi uitzicht op de vallei, en hangmatten in de tuin. De persoonlijke aandacht en service is kenmerkend voor deze lodge.

Accommodatie Machu Picchu

El Mapi by Inkaterra is een 4-sterrenhotel midden in het pittoreske Machu Picchu Pueblo. De hoge plafonds, panoramische ramen en een open café creëren een ruimtelijke sfeer. Het hotel is gunstig gelegen in het dorp Machu Picchu (voorheen Aguas Calientes), op een steenworp afstand van het stadscentrum en het museum. Het hotel heeft 8 suites en 122 superior kamers. De kamers hebben panoramische ramen, kingsize bedden, haardrogers, televie, wifi, minibar en een kluisje. El Mapi heeft een restaurant, bar en biedt ook spa behandelingen.

Accommodatie Amazone

Inkaterra Reserva Amazonica is een luxe ecolodge aan de rivier de Madre de Dios en heeft 35 houten cabana’s geïnspireerd op de Ese’Eja-cultuur. De lodge ligt in het Tambopata National Reserve, een van de meest biodiverse gebieden ter wereld en is bereikbaar via een boottocht vanuit Puerto Maldonado. Tijdens je verblijf onderneem je diverse activiteiten zoals junglewandelingen, kanotochten en een bezoek aan de Inkaterra Canopy Walkway, een brugsysteem op 30 meter boven de grond, waardoor je geniet van een spectaculair uitzicht op de Amazone. De activiteiten zijn inclusief en het is een gevarieerd aanbod à-la-carte excursies, je overlegt ter plaatse met de lokale gids wat je gaat doen. Het restaurant serveert regionale gerechten bereid met verse ingrediënten. Ook is er een spa waar je ontspant en geniet van massages en andere behandelingen met natuurlijke ingrediënten uit de Amazone. In 2013 werd Inkaterra Reserva Amazonica door het tijdschrift National Geographic Traveler geselecteerd als een van de 25 beste eco-lodges ter wereld.

Foto's en Video's

Foto's van de natuurreis Peru

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de natuurreis Peru. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

24 dagen vanaf € 6.795,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Reviews

"Alles was tot in de puntjes geregeld"

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Lees meer
Familie Paul (familie, december 2019) Familiereis Peru
Reviews

"Prachtige combi natuur en relax"

Heerlijk elke dag de natuur in onder begeleiding van goeie chauffeur en gids. De jaguar tour was spectaculair en heerlijk om op het water te zijn en deze bijzondere dieren op deze manier te spotten. De lodge heeft uitstekend eten en een klein zwembad voor de nodige verkoeling! Dank aan Nicole voor het aanraden van deze locatie!

Lees meer
Martine & Jeroen (stel, augustus 2023) Natuurreis Brazilië
Reviews

“Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld”

Dankzij het enthousiaste verhaal van Nicole over Ecuador hebben we besloten daar onze reis naartoe te laten gaan. Met veel zorg en persoonlijke aandacht is de reis samengesteld i.s.m. lokale partners. Voor tijdens en na de reis was er ook de nodige persoonlijke aandacht. Dat is door ons als heel prettig ervaren. De reis bracht ons op prachtige en bijzondere plekken. In zowel het Andesgebergte, de Amazone als op de Galapagos eilanden. De gidsen waren uiterst prettig en hebben de ervaring nog mooier gemaakt. Alles was uitstekend geregeld.
We gaan zeker kijken naar de bestemmingen die Travel Happiness Company nog meer aanbiedt!

Lees meer
Dick en Sylvia (stel, april 2022) Natuurrondreis Ecuador en Galapagos

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.