100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Glamping in Peru

Glamping in Peru

Ben je klaar voor een bijzonder avontuur? Ervaar glamping in Peru met het unieke concept van Peru Ecocamp. Een verblijf bij Peru Ecocamp is meer dan alleen een gewone vakantie. Het is een luxe reiservaring die je in nauw contact brengt met de cultuur van de Andes. Je ecologische avontuur neemt je mee over ongerepte berghellingen, langs gletsjermeren, pittoreske dorpjes en oude Inca-citadellen, terwijl je onderweg in comfortabele koepels verblijft.

Er zijn in totaal vijf Ecocamps op de route naar Machu Picchu. Ze zijn allemaal strategisch gelegen langs de Salkantay Trail, in het grote Vilcabamba-gebergte. Elke Ecocamp heeft koepelslaaptenten van 28 m2, een Dining Dome en bij Pincopata en Soray een Lobby Bar Dome waar je kunt ontspannen na een dag hiken over de Inca-paden.

De domes en faciliteiten

De domes zijn comfortabel ingericht en uitgerust met een kingsize bed, houtkachel en eigen badkamer. Elke glamping draait op zonne-energie en voorziet je van elektriciteit. De chef-kok bereidt smakelijke maaltijden met ingrediënten uit de biologische tuin. Lokale bieren, wijnen en andere verfrissende drankjes worden geserveerd in de Bar Dome. Verwen jezelf na een intensieve dag hiken met een heerlijke massage om je spieren een boost te geven.

Er zijn diverse opties om Peru Ecocamp te ervaren. Maak een dag tour vanuit Cusco of kies voor een meerdaagse trekking langs het Salkantay pad. Glamping in Peru is mogelijk vanaf 2 dagen en 1 overnachting maar ook voor 5 of 8 dagen.

Wil je meer informatie? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor glamping in Peru.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op