100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Boutique Hotels in Peru

Boutique hotels in Peru

De boutique hotels in Peru zijn kleinschalig en hebben een persoonlijke service. In de steden liggen deze hotels vaak in de charmante wijken zoals Barranco of Miraflores in Lima of in het hart van Cusco. Bekijk een selectie van de leukste hotelletjes in Peru!

Boutique hotel in Lima

Atemporal Lima is een boutique hotel gevestigd in een gerenoveerd herenhuis uit de jaren ’40 in de moderne wijk Miraflores in Lima. Dit boutique hotel zorgt voor een huiselijk gevoel midden in de bruisende hoofdstad van Peru. Op loopafstand vind je gastronomische restaurants zoals Astrid y Gastón, historische ruïnes zoals de Huaca Pucllana-piramide en de wijk San Isidro. Atemporal Lima is ontworpen door beroemde architecten die ook namen van andere bekende hotels in Peru op hun naam hebben staan zoals Hotel B in de wijk Barranco in Lima en Titilaka op de oevers van het Titicacameer.

Atemporal Lima heeft 9 kamers onderverdeeld in 3 categorieën: mini lab, lab en lab+. Deze huiselijke kamers ademen een gezellige sfeer en zijn ingericht met modern meubilair in combinatie met klassieke kunstwerken uit Peru. De kamers bieden alle moderne gemakken in een intieme setting zodat het de perfecte plek is om te ontspannen. Er is 24-uur roomservice, airconditioning en verwarming.

Een verblijf in dit luxe boutique hotel betekent dat er persoonlijke aandacht is voor ieder detail.  Zo is er een Maître de maison, 24/7 een conciërge die voor je klaar staat, een auto en een chauffeur voor korte excursies, fietsen waarmee je de stad verkent en een menu met lokaal geproduceerde ingrediënten. Iedere dag is er tussen 17:00 en 19:00 een avondcocktail waarbij je de keuze hebt uit wijn, bier of sap. Er zijn premium koffie en thee verkrijgbaar in de bibliotheek op de tweede verdieping.

Boutique hotel in Cusco

El Retablo is een boutique hotel in Cusco en combineert comfort met de Peruaanse volkskunst uit de Andes, de Retablos. Het historisch pand is gerestaureerd met behulp van de kunstenaars van de Fine Arts School of Cusco. Dit hotel is uniek: alles wat je ziet is met de hand geschilderd, het hotel is een kunstwerk!

El Retablo ligt op loopafstand van het centrale plein Plaza de Armas en heeft 17 kleurrijke kamers. De kamers zijn onderverdeeld in 10 superior kamers en 7 superior deluxe kamers. De kamers in El Retablo hebben een privé badkamer, föhn, verwarming,  kluisje, telefoon, smart TV en gratis wifi. Er is een dagelijkse schoonmaak inbegrepen.  De superior deluxe kamers zijn iets groter en enkele kamers hebben uitzicht op de stad Cusco.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op