skip to Main Content

Lokale projecten in Peru

Travel Happiness Company deelt graag het geluk tijdens een reis met de bestemming die u bezoekt. Zo delen lokale bewoners mee in het geluk en kunt u iets terug doen voor de natuur en cultuur in het land dat u bezoekt. In Peru zijn wij in gesprek met lokale partners om donaties aan lokale projecten te kunnen realiseren. In de tussentijd hebben wij een Nederlandse partner gevonden om een samenwerking mee aan te gaan, ResiRest.

ResiRest

ResiRest is een samenwerkingspartner van Travel Happiness Company en brengt eten en mensen samen. Als reiziger bent u op zoek naar een authentieke ervaring en houd u van de smaken van de lokale gerechten. Wat is er dan leuker dan bij mensen thuis te gaan eten? Op deze wijze steunt u op directe wijze de lokale bevolking met een inkomen en kunt u daarnaast genieten van de lokale smaken van het land waar u bent! ResiRest werkt structureel samen met NGO’s in de bestemming ter plaatse waardoor de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijft.

Projecten

ResiRest in Peru

ResiRest is een samenwerkingspartner van Travel Happiness Company en brengt eten en mensen samen. Als reiziger bent u op zoek…

Lees verder
Back To Top