skip to Main Content

Peru Lima Centraal Plein
Peru Lima Centraal Plein
De Typerende Straten In Het Santa Catalina Klooster In Arequipa In Peru
Een Traditioneel Peruaans Danskoppel In Lima
De Typerende Rode Kleur Van Het Santa Catalina Klooster In Arequipa In Peru
Uros De Drijvende Rieteilanden Op Het Titicacameer In Peru
Peru Andes Humantay Lake
Met De Paarden Een Trekking Maken Naar De Machu Picchu In Peru
De Skylodge In De Heilige Vallei Van Peru
De Terrassen Van Maras In De Heilige Vallei In Peru
Uitzicht Op De Machu Picchu In Peru

Reizen door Peru

Peru is het derde grootste land van Zuid-Amerika en bijna 35 keer zo groot als Nederland. Maak tijdens een reis door Peru kennis met het imposante Andes gebergte, de amazone en het woestijngebied. Wilt u cultuur snuiven? Peru word niet voor niets het land van de Inca’s genoemd. Bewonder naast de beroemde Machu Picchu vele andere ruïnes uit het Inca tijdperk. Graag ga ik met u in gesprek over uw reiswensen om zo een reis op maat naar Peru voor u samen te stellen.

Door het Andesgebergte ervaart u vele hoogtepunten maar ook een ‘dieptepunt’, namelijk de Colca Canyon. Dit is een van de diepste ravijnen ter wereld en perfect om te hiken. En niet te vergeten; hier spot u de Condor! Maak een boottocht over het hoogstgelegen meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer, en maak kennis met de Uros familie en de inwoners van Taquile en Amantica. Aan koloniale steden ook geen gebrek! Bezoek de witte stad Arequipa en de hoofdstad van het Inca-rijk Cuzco. Vanuit Cuzco reist u per trein of met een meerdaagse trekking naar Machu Picchu. En voor de ultieme natuurbeleving gaat u naar de Amazone. Reizen door Peru buiten de gebaande paden? Bezoek dan het noorden en maak kennis met de historie van de Inca cultuur.

En last but not least; proef de Peruaanse keuken! De smaaksensaties zijn ongekend en met veel plezier maak ik voor u een reservering in de beste restaurants ter wereld in Lima.

Ons Advies

Beste reistijd

April – november

Het klimaat

Wisselend door de diverse hoogten in het Andesgebergte

De taal

Spaans

Op ons blog

Peru het land van drijvende rieteilanden

Back To Top