skip to Main Content

Galapagos Safari Camp

★★★★★

Geïnspireerd door de magie van Afrikaanse safarikampen, hebben Michael en Stephanie de safari-traditie naar de Galapagos gebracht. Wij bezochten dit bijzondere plekje in april 2019 en werden betoverd door de persoonlijke service, vriendelijkheid en rustgevende natuurplek van Galapagos Safari Camp in de hooglanden van Santa Cruz. Het is de ideale plek om de de big five van de Galapagoseilanden te ontmoeten.

  • Waar? Galapagos Safari Camp ligt in de hooglanden van Santa Cruz op de Galapagoseilanden. Het is ongeveer 30 minuten rijden vanaf de haven Puerto Ayora en naar de luchthaven Baltra.
  • Voor wie? Deze bijzondere plek is een must voor natuurliefhebbers en ook ideaal voor families. Glamping op de Galapagos is voor jong en oud een geweldige ervaring!
  • Waarom? De accommodatie biedt luxe en kleinschaligheid in combinatie met duurzaamheid, een unieke manier om de Galapgoseilanden te leren kennen.

Glamping op de Galapagos

Bij Galapagos Safari Camp geniet u van de meest authentieke Galapagos ervaring, omringd door adembenemende uitzichten en bijzondere ontmoetingen met dieren in het wild. Kijk niet vreemd op als er onder uw tent een reuzenschildpad schuifelt. Een omgeving waar uw zintuigen worden geprikkeld en waar u wordt geraakt door de magie van de Galapagos. Er zijn 9 safaritenten en 1 familie suite, elke tent is uitgerust met de benodigde comfort zoals kingsize bedden en een privé badkamer.

Faciliteiten bij Galapagos Safari Camp

In de infinity pool neemt u een verfrissende duik en vanaf het observatiedeck geniet u van een drankje met de ondergaande zon. Dit is ook een uitstekende plek om in de ochtend bij zonsopgang yoga te doen. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner a la carte met heerlijke verse en lokale ingrediënten. Voor kinderen is het Galapagos Safari Camp een geweldige plek. Tijdens de zomervakantie is er een kidsclub waarbij de kinderen op een creatieve manier over de natuur leren. Ze gaan schilderen of samen boompjes planten.

Safari mogelijkheden op de Galapagos

Er zijn verschillende programma’s samengesteld variërend van 5 tot 6 dagen dus er is voor ieder wat wils. De klassieke safari, de familie safari en de duiksafari. Ook is er een combinatie  mogelijk met een cruise om aansluitend nog 2 of 3 dagen te relaxen in het Galapagos Safari Camp. De activiteiten zijn gevarieerd; snorkelen, kajakken, duiken en wandelen. Sta oog in oog met de leguaan, reuzenschildpad, blauwvoet vogels of zeeleeuwen. U beleeft het allemaal tijdens deze unieke safari op de Galapagos!

Groen detail

Galapagos Safari Camp zet zich in voor duurzaam ondernemen. Zo werken ze nauw samen met het Charles Darwin Research Station bij de herbebossing van lokale soorten bomen zoals scalesia, guayabillo en palo santo. Het kamp is zelfvoorzienend in het opvangen van regenwater. Het water wordt opgevangen en vervolgens behandeld om te gebruiken in de lodge.

 

Familievakantie Galapagos Safari Camp
Familiekamer Galapagos Safari Camp
Badkamer Galapagos Safari Camp
Familiehuis Galapagos Safari Camp
Terras Galapagos Safari Camp
Ecuador Galapagos Safari Camp Voor De Luxe Tent
Veranda Galapagos Safari Camp
Uitzicht Op De Hooglanden Van Santa Cruz
Zwembad Galapagos Safari Camp

Hotel Plaats

Back To Top