100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Luxe Galapagos eilandhoppen 5 dagen

Prijsinformatie

Prijsinformatie over 5 dagen Luxe Galapagos eilandhoppen

De reis 5 dagen Luxe Galapagos eilandhoppen heeft een indicatieprijs vanaf € 3.650,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen.

Inclusief

 • 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé of gedeeld)
 • Speedboot van San Cristobal naar Santa Cruz (gedeeld)
 • Activiteiten privé of internationaal gezelschap zoals benoemd in het programma
 • Privé tour Interpretation Center, Frigate Bird Hill en Carola Beach
 • Snorkeltour Kicker Rock en Manglecito of Witch Hill incl. snorkel materiaal en lunch (groepstour)
 • Dag tour naar Bartolome of North Seymour incl. snorkel materiaal en lunch (groepstour)
 • Binnenlandse vlucht Guayaquil - San Cristobal en Baltra - Guayaquil in economy class inclusief bagage
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen of vertalers bij de activiteiten
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Entree Nationaal Park Galapagus USD 100 p.p.
 • Migratiekaart voor de Galapagos USD 20 p.p.
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Hoogtepunten van de 5 dagen Luxe Galapagos eilandhoppen

De reis 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen begint op het eiland San Cristobal. Hier ga je snorkelen bij de beroemde Kicker Rock. Je verblijft in het luxueuze Golden Bay met een fantastisch uitzicht op de oceaan. De volgende dag reis je met de speedboot in 2,5 uur naar het eiland Santa Cruz. Hier heb je een dag ter vrije besteding om op eigen gelegenheid wat leuke plekjes te ontdekken. De volgende dag maak je een dag tour naar een nabijgelegen eiland, afhankelijk van de dag is dit Bartolome of North Seymour. Ook hier ga je snorkelen en maak je een mooie wandeling. Je verblijft in het luxe hotel Finch Bay, gelegen bij Estrada Point en direct aan het strand. Een reis waarbij je volop geniet van de indrukwekkende natuur van de Galapagoseilanden en je verblijft in de mooiste accommodaties.

Snorkelen bij Kicker Rock

Kicker Rock is één van de meest spectaculaire plekken om te bezoeken. Twee vulkanische rotsen van 140 meter hoog torenen boven het water uit. Vanuit een zuidelijk punt bekeken lijken de rotsen op een slapende leeuw, daarom heet de plek in het Spaans ‘León Dormido’. Het is een goede plek om te snorkelen en duiken. Je kunt door het kanaal tussen de twee rotsen zwemmen terwijl je de indrukwekkende onderwaterwereld observeert. Je ziet hier onder andere zeeschildpadden, roggen, de Galapagos-haai, kleurrijke vissen en zeeleeuwen. Op de rotsen nestelen honderden vogels zoals de fregatvogels en de blauwvoetgenten.

Dagtour naar North Seymour

Tijdens een dagtour naar North Seymour of Bartolome word je vroeg in de ochtend opgehaald.  Je vaart met de boot naar de eilanden om hier te gaan snorkelen en wandelen. North Seymour staat bekend als één van de mooiere snorkelspots op de Galapagos. Hier kun je allerlei soorten haaien zien; hammerhead sharks, white-tip reef sharks, Galapagos sharks en black-tip sharks. Maar ook zeeschildpadden, manta’s, spotted eagle ray, golden ray en vele tropische vissen!

Geniet van de meest unieke plekjes

Tijdens deze reis luxe Galapagos eilandhoppen verblijf je in de mooiste accommodaties. Golden Bay Hotel & Spa op het eiland San Cristobal combineert luxe met duurzaamheid in de betoverende omgeving van de Galapagoseilanden. Dit droomhotel is gelegen op een bevoorrechte locatie aan Playa de Oro (Golden Beach), direct aan zee, waar zeeleeuwen, blauwvoetgenten en andere bijzondere dieren van de Galapagoseilanden regelmatig worden gezien. Binnen 10 minuten ben je van de luchthaven in het centrum van het dorp Puerto Baquerizo Moreno. Het Finch Bay Eco Hotel ligt op het eiland Santa Cruz op een prachtige locatie, direct aan het strand van Punta Estrada. Het hotel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt gemakkelijke toegang tot stranden en wandelpaden.

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen

Dit is een inspiratiereis, de reis 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Guayaquil - San Cristobal

Vandaag vertrek je van Guayaquil naar San Cristobal. Bij aankomst word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company en door een Engelstalige gids naar je accommodatie gebracht.

In de middag start je met de eerste privé excursie naar het Interpretation Center, Frigate Bird Hill en Carola Beach. Bij het Interpretation Center krijg je uitleg over de rijke geschiedenis van de eilanden en inzicht in de fascinerende flora en fauna. Het bezoekerscentrum belicht de natuurlijke processen die de Galapagoseilanden tot een unieke en bijzondere plek hebben gevormd. Het dient ook als een educatief centrum voor parkpersoneel en natuurgidsen, en benadrukt de voortdurende inspanningen om deze ongerepte eilanden te behouden en te beschermen.

Daarna breng je een bezoek aan Frigate Bird Hill, een broedplaats voor prachtige fregatvogels. Je kunt 3,5 kilometer wandelen langs de kustroute, deze route brengt je langs het strand Playa Mann naar Cerro Tijeretas (Frigate Bird Hill). Onderweg word je beloond met panoramische uitzichten en de kans om twee verschillende soorten fregatvogels te observeren. In de baai kun je uitstekend snorkelen met zeeleeuwen (snorkelmateriaal is vandaag niet inbegrepen). De wandeling brengt je uiteindelijk bij het afgelegen Baquerizo-strand, ook wel Carola Beach of Punta Carola genoemd.

Dag 2: San Cristobal

Na een vroeg ontbijt maak je je klaar voor een snorkeltour naar de beroemde Kicker Rock, in het Spaans León Dormido genoemd. Je vertrekt vanaf de pier in Puerto Baquerizo Moreno. Kicker Rock is een enorm offshore rotsblok met een puntige toren ernaast en komt tot 150 meter boven zeeniveau. Naast de vele zeevogels op dit rotsblok is het een geweldige spot om te snorkelen. Je hebt de kans om verschillende soorten haaien, zeeleeuwen en de Pacifische groene schildpad te zien. Geniet van de prachtige onderwaterwereld! Daarna vaar je richting Witch Hill waar je gaat lunchen en relaxen op het strand of een korte wandeling maakt. Rond 15:00 uur ben je weer terug in Puerto Baquerizo Moreno en de rest van de middag en avond is ter vrije besteding.

Dag 3: San Cristobal - Santa Cruz

Vroeg in de ochtend heb je een privé transfer naar de pier. Hiervandaan neem je in 2,5 uur de speedboot van San Cristobal naar Santa Cruz. De rit met de speedboot kan een hobbelige, natte rit zijn, dus zorg indien nodig voor een waterdichte jas en reisziekte medicatie. Bij aankomst heb je een privé transfer naar de accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding. In de reisblog over Santa Cruz lees je wat je allemaal op het eiland kunt beleven en doen.

Dag 4: Santa Cruz (Bartolome of North Seymour)

Vandaag maak je een dagtour naar Bartolome of North Seymour.  Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald in je hotel en naar de haven van Puerto Ayora gebracht. North Seymour staat bekend als een van de mooiere snorkelspots op de Galapagos. Hier kun je allerlei soorten haaien zien; hammerhead sharks, white-tip reef sharks, Galapagos sharks en black-tip sharks. Maar ook zeeschildpadden, manta’s, spotted eagle ray, golden ray en vele tropische vissen!

Bartolome heeft een uitkijkpunt waar je een geweldig 360 graden uitzicht hebt op een van de beste plekken op de Galapagos. De levendige zwarte en rode lava, groene vegetatie, diepblauwe zee en goudkleurig zand vormen een prachtig contrast. Het eiland staat ook bekend als één van de beste sites om te snorkelen. Je hebt kans om pinguïns, zeeleeuwen, rifhaaien en kleurrijke vissen te zien.

Dag 5: Santa Cruz - Guayaquil

Na het ontbijt word je per privé transfer naar het Itabaca kanaal gebracht waar je met de ferry oversteekt naar Baltra. Hiervandaan vlieg je terug naar Guayaquil. Je kunt aansluitend over stappen op de vlucht naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt.

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties van de reis 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen

In deze reis 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen is rekening gehouden met 5-sterren accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie San Cristobal

Golden Bay Hotel & Spa op het eiland San Cristobal combineert luxe met duurzaamheid in de betoverende omgeving van de Galapagoseilanden. Dit droomhotel is gelegen op een bevoorrechte locatie aan Playa de Oro (Golden Beach), direct aan zee, waar zeeleeuwen, blauwvoetgenten en andere bijzondere dieren van de Galapagoseilanden regelmatig worden gezien. Binnen 10 minuten ben je van de luchthaven in het centrum van het dorp Puerto Baquerizo Moreno. Het hotel heeft in totaal 21 kamers met verschillende kamer typen waaronder suites met uitzicht op de oceaan of met een balkon, deluxe kamers met uitzicht op de oceaan, een familiekamer voor 5 personen, een deluxe kamer met tuinzicht en standaard kamers met een balkon. De kamers hebben een moderne inrichting met een strak design. Qua faciliteiten biedt Golden Bay Hotel & Spa gratis wifi, een buitenzwembad, bar en het restaurant MUYU. Het restaurant serveert de beste biologische seizoensproducten van de boerderij, het bos en de zee. Geniet van de uitstekende maaltijden in deze tropische omgeving!

Accommodatie Santa Cruz

Het Finch Bay Eco Hotel ligt op het eiland Santa Cruz op een prachtige locatie, direct aan het strand van Punta Estrada. Het hotel is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt gemakkelijke toegang tot stranden en wandelpaden. De 21 Finch Bay kamers en 6 Finch Bay suites bieden comfortabele binnen- en buitenruimtes. De Finch Bay Suites bieden direct uitzicht op de oceaan en hebben een eigen balkon met hangmatten. De Finch Bay kamers hebben gedeelde veranda’s of balkons. Alle kamers en suites hebben een eigen badkamer met douches met warm water, haardrogers, airconditioning en zijn rookvrij. Het hotel heeft een restaurant dat heerlijke maaltijden serveert, vaak bereid met verse ingrediënten uit de regio. Geniet van je ontbijt, lunch of diner met uitzicht op zee. Andere faciliteiten van het hotel zijn een zwembad, lounge ruimte, fitness en spa.

Foto's en Video's

Foto's van de 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de 5 dagen luxe Galapagos eilandhoppen. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

5 dagen vanaf € 3.650,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
Reviews

"Alles was super goed geregeld met 100% maatwerk"

We vonden Travel Happiness Company online toen we op zoek waren naar een reis naar de Galapagos.We waren vrij kort voor de vertrekdatum toen we de reisplannen aan het maken waren. Nicole presenteert zicht met 100% maatwerk. Die belofte hebben we wel eerder gehoord bij een reisorganisatie, maar toch vaak lijken de programma’s bij elkaar geknipt en geplakt, maar niet bij Nicole.

Lees meer
Jack & Cindy (koppel, januari 2024) Galapagos eilandhoppen
Reviews

"Droomreis Ecuador & Galapagos"

Woorden komen te kort om deze reis te beschrijven! Nicole van Travel Happiness Company heeft mij geweldig geholpen met een groot gedeelte van de reis. Een aantal maanden voor vertrek mijn wensen aan gegeven en deze zijn écht allemaal in vervulling gegaan.

Lees meer
Siets (solo reiziger, augustus 2023) Solo reis Ecuador en Galapagos
Reviews

"Nicole heeft een onvergetelijke reis samengesteld"

Als onderdeel van onze rondreis door Brazilië, Colombia en Ecuador heeft Nicole voor ons een onvergetelijke 8-daagse reis naar de Galapagos eilanden samengesteld. Wat een geweldige kers op de taart was dat zeg! En zeker niet alleen door de ongekend prachtige natuur ervaring, maar ook door de zeer goed op elkaar afgestemde snorkel- en wandelexcursies en de heerlijke en sfeervolle accomodaties waar we verbleven. Het was alles bij elkaar een perfecte balans tussen actie en ontspanning, we hoefden zelf nergens meer aan te denken. Dank voor al je goede zorgen Nicole, we hebben ultiem genoten!

Lees meer
Judith en Floor (vrienden, februari 2020) Galapagos Eilandhoppen

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.