skip to Main Content

Napo Wildlife Center

★★★★★

Napo Wildlife Center behoort tot één van de beste ecolodges ter wereld. Gebouwd en ontwikkeld door de inheemse Añangu gemeenschap zorgt het gegarandeerd voor een bijzondere overnachting in de Amazone van Ecuador. Samen met Sergio bezocht ik Napo Wildlife Center in de Amazone van Ecuador, lees meer over onze ervaringen.

  • Waar? Napo Wildlife Center ligt aan de noordelijke rand van het Yasuní National Park aan de oevers van de Napo-rivier.
  • Voor wie? De ecolodge is een paradijs voor natuurliefhebbers, eco-reizigers en avonturiers.
  • Waarom? Bij Napo gaan duurzaamheid en luxe hand in hand: een kleinschalige accommodatie dat wordt gerund door de lokale Añangu gemeenschap.

De reis naar Napo Wildlife Center

De lodge is bereikbaar na een 2,5 uur durende kanotocht vanuit de stad Coca over de Napo rivier. Bij het aankomstpunt van het Yasuní Nationaal Park stapt u over op peddelkano’s. De gids peddelt de kano voort over een smalle kreek die u naar het Añangu Lake brengt. Onderweg heeft u kans om gigantische rivierotters, rondspringende apen en vogels te spotten. Bij aankomst op het Añangu Lake ziet u de rode hutten van het Napo Wildlife Center in de natuur opdoemen, dit is een machtig gezicht!

Een paradijs in de Amazone

Napo Wildlife Center is gebouwd om u de maximale privacy en comfort te bieden in de Amazone van Ecuador. Luxe kamers en voorzieningen, persoonlijke service, een prachtig uitzicht op de jungle en het meer en de natuur binnen handbereik. Wat wilt u nog meer? Kies voor deze bijzondere overnachting in de Amazone van Ecuador en u krijgt een onvergetelijke ervaring.

Verblijf in een luxe hut

De hutten zijn uitgerust met kingsize bedden en een privé badkamer met warm water. Vanaf uw privé balkon geniet u van het uitzicht op de omliggende jungle en het meer. Ook is er 24/7 elektriciteit dat word opgewekt door zonnepanelen.

Activiteiten in de Amazone

Samen met de lokale gids van Napo Wildlife Center onderneemt u diverse activiteiten. Maak kennis met de Añangu gemeenschap, beklim de uitkijktorens om de Amazone te zien ontwaken, bezoek de beroemde clay lick in het Yasuní National Park, ga wandelen over de trails en spot de vele bijzondere dieren!

Groen detail

Napo Wildlife Centre is één van de beste ecolodges ter wereld. De Añangu-gemeenschap is wereldwijd erkend voor zijn inspanningen om de flora en fauna in deze regio te behouden, die door de UNESCO tot biosfeerreservaat is verklaard. 

Luxe Ecolodge Napo Wildlife Center
Unieke Lodge In De Amazone Van Ecuador
Uitzicht Op Het Anangu Meer
Deluxe Cabin Napo
Badkamer Napo
Jacuzzi Napo
Suite Cabin Napo
Doorzichtig Terras Napo Wildlife Center
Bubbelen In De Amazone
Napo Wildlife Center Amazone Ecuador

Hotel Plaats

Back To Top