skip to Main Content

Anavilhanas Jungle Lodge

★★★★

Anavilhanas Jungle Lodge is de meest exclusieve accommodatie in het hart van de Braziliaanse Amazone.  Gelegen in het verborgen paradijs in de Anavilhanas-archipel met een droomuitzicht op de Rio Negro en de kans om te zwemmen met de roze rivierdolfijn!

  • Waar? Anavilhanas Jungle Lodge ligt in het hart van de Braziliaanse Amazone op 150 km van Manaus.
  • Voor wie? Deze exclusieve lodge is voor de natuurliefhebbers die houden van exclusiviteit.
  • Waarom? Anavilhanas Jungle Lodge biedt exclusiviteit in combinatie met een pure natuurbeleving.

De Rio Negro is van oever tot oever maar liefst 20 km breed in dit gebied. Hiertussen vindt u de Anavilhanas-archipel, ruim 400 eilanden met een rijke biodiversiteit. De archipel biedt onderdak aan talloze vogels, zoogdieren en de roze rivier dolfijn.

Exclusieve jungle lodge

De Anavilhanas Jungle Lodge is de meest exclusieve jungle lodge en heeft 16 standaard bungalows, 4 superior bungalows en 2 panoramische bungalows. Allemaal zijn ze omringd door het regenwoud waardoor u vanaf uw privé veranda al hangend in uw hangmat geniet van de prachtige natuur. De bungalows hebben een kingsize of queensize bed, een privé badkamer met douche en warm water en airconditioning.

Faciliteiten van de Anavilhanas Jungle Lodge

Vanaf het zwembadterras, de open bar en de lounge geniet u van het uitzicht op de Rio Negro. Het restaurant biedt een heerlijk buffet met lokale en internationale gerechten. Ook heeft de Anavilhanas Jungle Lodge een 13 meter hoog observatiedeck met een droomuitzicht over de Anavilhanas-archipel.

Activiteiten in de Amazone bij Manaus

Voor zonsopgang vertrekt u samen met uw gids per kano de amazone in. U hoort én ziet hoe de Amazone langzaam aan het ontwaken is; overvliegende ara’s en toekans maar ook rondspringende apen en hangende luiaards in de bomen. Na een heerlijk ontbijt met uitzicht op de Rio Negro heeft u een moment om een boek te lezen in uw hangmat op de privé veranda. Daarna maakt u zich klaar voor de volgende activiteit, afhankelijk van de weersomstandigheden bezoekt u een van de dorpen op de andere eilanden of maakt u een wandeling door de amazone. In de avond gaat u kaaimannen en nachtelijke reptielen spotten! Alle activiteiten zijn tijdens uw verblijf inclusief en samen met uw gids bekijkt u wat de mogelijkheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Groen detail

In de Anavilhanas Jungle Lodge staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo bestaat het team van medewerkers voornamelijk uit lokale mensen. Alle medewerkers zijn getraind om het dierenleven en de flora en fauna op de juiste wijze te respecteren. Daarnaast hebben ze een eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie en wordt er geen afval in de wateren weggegooid. De lodge ondersteund sociale projecten en educatieve programma’s in samenwerking met Fundação Almerinda Malaquias NGO, Public School São José en ICMBIO – het milieuagentschap van de Braziliaanse overheid.

Badkamer Anavilhanas Lodge
Bungalow Anavilhanas Jungle Lodge
Bungalow met hangmat
Luxe Bungalow in de Amazone van Brazilië
Restaurant Anavilhanas Jungle Lodge
Terras met uitzicht op Rio Negro
Tweepersoons Bungalow
Anavilhanas Jungle Lodge aan de Rio Negro
Lounge ruimte
Zwembad Anavilhanas Lodge

Hotel Plaats

Back To Top