skip to Main Content

Hotel Mirador

★★★★

Hotel Mirador is een bijzondere accommodatie in Mexico want het heeft het meest unieke uitzicht. Gebouwd op een klif op het hoogste punt van de kloof en omringd door pijnbomen kijkt u uit over de adembenemende landschappen van de Copper Canyon.

  • Waar? Hotel Mirador ligt op 5 minuten rijden van het station Posada Barrancas in noord Mexico. Het is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de Copper Canyon.
  • Voor wie? De natuurliefhebber die houdt van immense landschappen is hier helemaal in z’n element.
  • Waarom? Alle kamers van Hotel Mirador bieden een uitzicht op de Copper Canyon met een privé balkon, dat is ultiem genieten!

Hotel Mirador: eenvoudige kamers, spectaculair uitzicht

Hotel Mirador heeft 70 kamers die eenvoudig zijn ingericht. Wat dit hotel tot een bijzondere accommodatie in Mexico maakt, is dat elke kamer een privé balkon heeft om te genieten van het schilderachtige uitzicht over de Copper Canyon. De kamers hebben een privé badkamer en een open haard om tijdens de koele bergavonden op te warmen.

Ontbijten, lunchen én dineren met uitzicht

Het bekroonde restaurant serveert dagelijks een ontbijt in buffet vorm. Tijdens de lunch en het diner kunt u kiezen uit een 3-gangen menu die dagelijks veranderen. Een live band zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het eten. De bar met de toepasselijke naam Nido de Aguilas (Eagles Nest) heeft iedere dag een happy hour rondom het haardvuur waar u opwarmt terwijl u van het uitzicht geniet.

Activiteiten in de Copper Canyon

Vanuit Hotel Mirador is het mogelijk om diverse activiteiten te ondernemen. Ga samen met een lokale Tarahumara gids een wandeling maken door de Copper Canyon en leer over de tradities en leefgewoonten van de Tarahumara. Onze ervaringen lees je hier. Houdt u van actie? Bezoek dan het Adventure Park en ga ziplinen aan de langste kabelbaan ter wereld. Of ga met de téléferico naar de andere kant van de Copper Canyon en maak hier een mooie wandeling. Andere activiteiten die u kunt ondernemen zijn paardrijden, mountainbiken en een bezoek aan het dorpje Creel.

Persoonlijk noot

Wij hebben Hotel Mirador bezocht in maart 2018 tijdens onze treinreis met El Chepe. We hebben genoten van het geweldige uitzicht over de Copper Canyon en het restaurant serveert uitstekende maaltijden. Een verblijf dat wij absoluut aanraden voor iedereen die noord Mexico wil gaan bezoeken.

Hotel Mirador In Copper Canyon Mexico
Bijzondere Accommodatie In Mexico
Kamer Hotel Mirador
Hotel Mirador Woonkamer
Uitzicht Vanaf Uw Privé Balkon
Bijzondere Accommodatie In Mexico Copper Canyon
Tweepersoonskamer Hotel Mirador
Teleferico In De Copper Canyon
Tarahumara Bij Hotel Mirador
Bijzondere Accommodatie In Mexico Gebouwd Op Een Klif
Copper Canyon Bijzondere Accommodatie In Mexico

Hotel Plaats

Back To Top