skip to Main Content

Hotel Mirador

★★★★

Hotel Mirador heeft het meest unieke uitzicht van alle hotels in Mexico; gebouwd op een klif op het hoogste punt van de kloof en omringd door pijnbomen kijkt u uit over de adembenemende landschappen van de Copper Canyon.

  • Waar? Hotel Mirador ligt vlakbij het station Posada Barrancas in noord Mexico.
  • Voor wie? De natuurliefhebber is hier in zijn of haar element.
  • Waarom? Hotel Mirador is perfect gelegen om de Copper Canyon te verkennen.

Hotel Mirador heeft 70 kamers die eenvoudig zijn ingericht. Het unieke is dat elke kamer een privé terras heeft om te genieten van het schilderachtige uitzicht over de kloof. De kamers hebben een privé badkamer en een open haard om tijdens de koele bergavonden op te warmen.

Ontbijten, lunchen én dineren met uitzicht…
Het bekroonde restaurant serveert dagelijks een ontbijt in buffet vorm. Tijdens de lunch en het diner kunt u kiezen uit een 3-gangen menu die dagelijks veranderen. Een live band zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het eten. De bar met de toepasselijke naam Nido de Aguilas (Eagles Nest) heeft iedere dag een happy hour rondom het haardvuur waar u opwarmt terwijl u van het uitzicht geniet.

Persoonlijk bezocht
Sergio en ik zijn in maart 2018 naar dit hotel geweest om te overnachten en de Copper Canyon te bezoeken. Lees meer over onze ervaringen in de blog over noord Mexico.

Hotel Plaats

Back To Top