skip to Main Content

Hotel con Corazón

★★★

Wilt u graag een duurzaam én comfortabel verblijf? Kies dan voor Hotel con Corazón in Oaxaca. Dit is geen doorsnee hotel maar een hotel met een hart. Door hier te verblijven draagt u bij aan een betere toekomst voor de kinderen in Oaxaca omdat de winst wordt geïnvesteerd in lokaal onderwijs.

Waar? Hotel con Corazón ligt in het centrum van Oaxaca.
Voor wie? Het hotel is bij uitstek geschikt als u houdt van kleinschaligheid en iets terug wilt doen voor de lokale gemeenschap.
Waarom? Door uw verblijf draagt u bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Hotel con Corazón is een kleinschalig hotel met een persoonlijk tintje en uitstekende service. Er zijn 14 comfortabele kamers met een privé badkamer, een ventilator, kluisje en wifi connectie. Alle kamers hebben uitzicht op de patio en tuin. De kamers zijn geschikt voor 1 tot 3 personen en indien gewenst is er ook een kinderbedje beschikbaar voor kinderen tot 4 jaar.

Faciliteiten
Hotel con Corazón Oaxaca is een oase in de stad. Gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het centrale plein in het hart van de stad, is het een geweldige plek om te ontspannen. De faciliteiten omvatten een ontbijtruimte, een gezellige bar en woonkamer, comfortabele terrassen en patio’s en een schaduwrijke tuin met een prachtige jacaranda boom die het middelpunt vormt van het gebouw. Ze bieden ook fietsverhuur en een ambachtelijke winkel.

Enjoy today, Care for Tomorrow
De slogan Enjoy Today, Care for Tomorrow betekent dat Hotel con Corazón geeft om mensen en hun ontwikkeling, om verantwoord toerisme en om het milieu. De missie die zij hebben is om ontwikkelingslanden te helpen een betere toekomst op te bouwen door te investeren in onderwijs en werk. Zij ondersteunen kinderen bij het afronden van school door middel van onderwijsprojecten in samenwerking met gespecialiseerde lokale partners. Meer weten? Lees dan mijn blog over Hotel con Corazón.

Hotel Plaats

Back To Top