skip to Main Content

Treinreis door de Copper Canyon

U wilt een unieke ervaring? Maak dan een treinreis door de Copper Canyon in Mexico. De ruige wildernis, robuust berggebied, mijnbouwgebieden en inheemse dorpen; een bezoek aan de Copper Canyon heeft het allemaal en brengt u buiten het gebaande pad.

De grootste canyon in Noord-Amerika

De grootste canyon in Noord-Amerika is de Copper Canyon, deze is bijna vier keer zo groot als de Grand Canyon in de Verenigde Staten. Tijdens de treinreis door de Copper Canyon kunt u het gebied verder verkennen door een wandeltocht te maken, te gaan mountainbiken of een ontspannen boottocht maken over de rivier El Fuerte. Het gebied is rijk aan dieren in het wild zoals kleurrijke papegaaien, eekhoorns, wasberen, slangen, vossen en arenden.

Reizen met El Chepe

De treinreis die u kunt maken in dit gebied word gedaan met “El Chepe” en word beschouwd als een van ’s werelds meest schilderachtige treinreizen. Gedurende de reis passeert u 36 bruggen en 87 tunnels langs de 655 kilometer lange route van het binnenland van Mexico naar de Pacifische kust (of andersom). Deze reis is een fantastisch avontuur met de geweldige canyons in Noord-Mexico. Onderweg stopt u en brengt u een bezoek aan lokale dorpen die ver buiten de gebaande paden liggen. Het landschap dat aan u voorbij trekt varieert van het dorre binnenland, bergachtig gebied met steile wanden en watervallen tot hoge woestijnvlaktes.

Onze persoonlijke ervaring

Sergio en ik hebben deze treinreis in 2018 gemaakt met El Chepe. Het was voor ons een onvergetelijke ervaring! Benieuwd? U leest er alles over in onze reisblog en daar vind u ook de video’s en foto’s die wij tijdens onze treinreis door de Copper Canyon hebben gemaakt. Belangrijk om te weten: de reis is absoluut veilig om te maken! Het gebied beschikt over bijzondere accommodaties zoals hotel Mirador bij Posada Barrancas en u gaat op pad met een privé gids die u tijdens deze bijzondere reis begeleidt.

Treinreis El Chepe In Mexico

Ontdek meer activiteiten

Maya Tempels Van Palenque In Mexico

Bewonder de Maya tempels

Mexico staat bekend om de vele Maya tempels die verspreid staan over het hele land.…

Lees verder
Privé Rondreis Mexico

Koloniale steden in Mexico

Bezoek de koloniale steden in Mexico en maak kennis met het culturele hart van dit…

Lees verder
Strand Cozumel Mexico

Eilandhoppen in Yucatan

U wilt even weg van alle drukte en heerlijk ontspannen? Ga eilandhoppen in Yucatan en…

Lees verder
Surfen In Mexico Bij Puerto Escondido

Surfen in Mexico

Bent u graag actief bezig tijdens uw reis? Ga dan surfen in Mexico! Deze bestemming…

Lees verder
Back To Top