Ga naar hoofdinhoud

Vier de liefde met een huwelijksreis in Ecuador…

Na een droomdag van uw huwelijk met vrienden en familie is het tijd om heerlijk met z’n tweeën te cocoonen. Een huwelijksreis in Ecuador die aansluit bij uw persoonlijke wensen en waar u heerlijk samen op de roze wolk geniet van de liefde. Ecuador is de perfecte bestemming voor een afwisselende huwelijksreis met cultuur, natuur en luxe. In deze voorbeeldreis bezoekt u in 17 dagen de hoogtepunten van het land met een verblijf in bijzondere accommodaties op bijzondere locaties.

Hoogtepunten van deze 17-daagse Huwelijksreis in Ecuador

Cultureel Quito

Bij aankomst in Quito, de hoofdstad van Ecuador, merkt u direct dat u zich op een hoogte van 2.850 meter boven zeespiegel bevindt. Niks fijner dan per privé transfer naar uw hotel in het historisch centrum van Quito te worden gebracht. U overnacht in het Casa Gangotena boetiek hotel dat gevestigd is in een koloniaal pand aan de Plaza San Francisco. De volgende dag gaat u met een privé gids de stad verkennen. U bezoekt de kathedraal, Plaza San Francisco met zijn mooi versierde kerk en Plaza Grande met het presidentiële paleis. Breng ook een bezoekje aan La Ronda of een van de vele musea die Quito rijk is.

Luxe & duurzaamheid bij de Mashpi Lodge

Na een cultureel verblijf in Quito is het tijd voor natuur. Per transfer wordt u opgehaald bij Casa Gangotena en naar het nevelwoud gebracht dat op slechts 2,5 uur rijden van de hoofdstad ligt. Gedurende de rit merkt u hoe het klimaat en het landschap verandert en u waant zich direct in een totaal andere wereld. Een mysterieuze plek voor uw huwelijksreis in Ecuador! Geniet van een luxe verblijf in de Mashpi Lodge. Het privé reservaat van de Mashpi Lodge heeft een grote biodiversiteit; orchideeën en honderden soorten vogels en vlinders zijn favoriet bij bezoekers om te spotten. Naast de activiteiten zoals de Skybike, de Dragonfly en wandelingen naar de watervallen is er ook ruimte voor ontspanning in de jacuzzi of een massage in de spa. En niet geheel onbelangrijk; de culinaire hoogstandjes van de chef! Noot: tijdens uw verblijf in de Mashpi Lodge zijn de activiteiten en maaltijden inbegrepen.

Rust & ruimte in de Andes

Na het verblijf in de Mashpi Lodge in het nevelwoud wordt u per privé transfer naar de provincie Imbabura gebracht. Deze regio staat bekend om zijn prachtige lagunes, de noordelijke Andes-toppen en de traditionele cultuur. U verblijft in een pareltje, namelijk in Haciënda Zuleta. Deze bijzondere accommodatie behoorde tot de voormalig president Galo Plaza Lasso van Ecuador en is de perfecte plek om tijdens uw huwelijksreis in Ecuador volledig tot rust te komen. Geniet van de knusse woonkamers met het knapperend haardvuur, de biologische en vers bereide maaltijden, ga wandelen of paardrijden door de bergen of breng een bezoek aan het Condor rehabilitatieprogramma. Noot: tijdens uw verblijf in Haciënda Zuleta zijn enkele activiteiten en ontbijt en diner inbegrepen.

Reis tot diep in de Amazone

Nadat u volledig tot rust bent gekomen in het Andesgebergte is het tijd om naar de andere groene wereld van Ecuador te reizen, naar het Amazone gebied. De reis op zich is al een ware beleving; per vliegtuig, gemotoriseerde kano en peddelend in een houten kano door kleine kreekjes komt u aan bij uw verblijf; het Napo Wildlife Center. Uitgeroepen tot één van de beste ecolodges ter wereld door National Geographic en als enige accommodatie gelegen in het Yasuni National Park. De plek om reuzenotters, rondspringende apen en vogels te spotten. Maar ook om te genieten van een jacuzzi met op de achtergrond een concert van brulapen of relaxen in uw hangmat met uitzicht op het Añangu meer. Noot: tijdens uw verblijf in Napo Wildlife Center zijn de activiteiten en maaltijden inbegrepen.

Op safari op de Galapagos eilanden

Wereldberoemd door de evolutietheorie van Charles Darwin, ontdekt u een van de meest bijzondere plekjes ter wereld; de Galapagos eilanden. Om een bijzondere twist te geven aan uw huwelijksreis in Ecuador gaat u niet voor een kleinschalige cruise maar voor een luxe en intieme manier om deze plek te verkennen; op safari bij Galapagos Safari Camp! Glamping in zijn meest luxe vorm in de hooglanden van Santa Cruz met een onbetwiste persoonlijke service. Ontdek de big five van de Galapagos zoals de reuzenschildpadden, zeeleeuwen, leguanen, blauwvoet jan van genten en aalscholvers. Een droomervaring die de kers op de taart is van uw huwelijksreis in Ecuador! Noot: tijdens uw verblijf in Galapagos Safari Camp zijn de activiteiten en maaltijden inbegrepen.

Plaza San Francisco Quito
Prijsindicatie €

De huwelijksreis in Ecuador heeft een indicatieprijs vanaf € 9.475,- per persoon.

Inclusief: 5-sterren accommodatie op basis van logies en ontbijt, privé transfers, privé activiteiten zoals benoemd in het programma, lunch en diner indien omschreven in het programma, Engelssprekende gids bij de activiteiten, binnenlandse vluchten, 5-daagse safari camp op de Galapagos inclusief maaltijden en activiteiten, 24/7 bereikbaarheid van onze lokale partner, reisbescheiden pakket, GreenSeat CO2 compensatie, verplichte GGTO bijdrage.

Exclusief: intercontinentale vluchten, Galapagos entree Nationaal Park van 100 USD per persoon, Migratory Control Card van 20 USD per persoon, overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma, reis- en annuleringsverzekering, fooien en persoonlijke uitgaven.

Belangrijk: de reis word op maat samengesteld aan de hand van uw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen en beschikbaarheid. Op basis van uw wensen en uw budget ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Route plan

Dag & route

1: vlucht Amsterdam – Quito
2: ontdek het culturele Quito met een privé gids
3-4: activiteiten in de luxueuze Mashpi Lodge
5-7: geniet van rust in de Andes bij Haciënda Zuleta
8-10: activiteiten in het groene hart van Ecuador bij Napo Wildlife Center
11: per kano, vliegtuig en privé transfer terug naar Quito
12-15: op safari in de Galapagos bij Galapagos Safari Camp
16: vlieg terug naar Guayaquil en aansluitend Amsterdam
17: aankomst in Amsterdam

Back To Top