skip to Main Content

Boutique hotel Casa Gangotena

★★★★★

Casa Gangotena in Quito is een gerestaureerd herenhuis en volledig omgetoverd tot een vijf sterren boetiek hotel. Wereldklasse in het historisch centrum van Quito met een sprookjesachtig uitzicht op de Plaza San Francisco. Een droomplek om te overnachten in Quito! Benieuwd naar onze ervaring? U leest er hier meer over.

  • Waar? Casa Gangotena ligt in het historisch centrum van Quito aan Plaza San Francisco.
  • Voor wie? Dit boutique hotel is perfect voor koppels die houden van luxe met authentieke en klassieke elementen.
  • Waarom? Casa Gangotena is de perfecte uitvalbasis om het historisch centrum van Quito te voet te verkennen.

Overnachten in Casa Gangotena in Quito

De kamers combineren hedendaagse elegantie met een antieke sfeer, terwijl de inheemse bloemen van de binnenplaats een rustige ambiance vormen voor de drukte van de nabijgelegen straten. Casa Gangotena is een van de meest prestigieuze vijf sterren hotels in Quito. Enkele kamers bevinden zich aan de patio en hebben uitzicht op de binnentuin. Bij andere kamers kijkt u direct uit over Plaza San Francisco.

Culinair genieten van een diner op het dakterras

Het terras biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de koloniale architectuur en ’s avonds is het sprookjesachtig verlicht. Hier geniet u ook van de culinaire hoogstandjes van de lokale chef. Er wordt gekookt met lokale producten en alle maaltijden worden geserveerd op authentiek servies.

Experience Quito

Speciaal voor u als gast van Casa Gangotena worden er experiences verzorgt in het historisch centrum van Quito. Dit is alleen voor de gasten waardoor u altijd met een kleinschalig gezelschap op pad bent. Verken het historisch centrum en leer meer over de cultuur en historie van de stad.

Groen detail

Casa Gangotena werkt actief samen met de lokale gemeenschap. Zo is er een nauwe samenwerking met de buurman, Casa del Alabado Museum, waarmee diverse projecten zijn georganiseerd. Zo is er het bekroonde Heritage Guardians-initiatief, dat zich richt op wijkintegratie, de waarde van het erfgoed promoot en de lokale tradities. U ontmoet de lokale bevolking en leert over de dagelijkse rituelen. Casa Gangotena heeft zonnepanelen om het energieverbruik te verduurzamen en er wordt deelgenomen aan lokale recyclingprojecten. 

Patio Van Boutique Hotel Gangotena
Deluxe Kamer Boutique Hotel
Badkamer Suite
Deluxe Room Casa Gangotena
Suite Casa Gangotena Quito
Balkon Van Suite Casa Gangotena
Uitzicht Op Plaza San Francisco Casa Gangotena
Luxe Hotel Casa Gangotena In De Avond

Hotel Plaats

Back To Top