100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Huwelijksreis Colombia 14 dagen

Prijsinformatie

Prijsinformatie over de huwelijksreis Colombia

De huwelijksreis Colombia heeft een indicatieprijs vanaf € 3.250,- per persoon.*
*rekening houdend met 2 personen

Inclusief

 • 3- tot 4 sterren accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Alle binnenlandse vluchten inclusief 1x 23 kilo ruimbagage per persoon
 • Transfers zoals benoemd in het programma (privé met Spaanssprekende chauffeurs)
 • Bij aankomst op een nieuwe locatie is de transfer van het vliegveld naar hotel met een Engelssprekende gids
 • Privé fietstour in Bogotá
 • Privé birdwatching in Minca
 • Cacao- en koffietour in Minca (internationaal gezelschap)
 • Dag tour Nationaal Park Tayrona (zonder Engelssprekende gids, incl. transfers en entreegelden)
 • Privé stadstour in Cartagena
 • Rum- en chocoladeproeverij in Cartagena (internationaal gezelschap)
 • Entreegelden tijdens alle excursies
 • Lunch en diner indien benoemd in het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de activiteiten
 • Simkaart per persoon geladen met internetbundel
 • 24/7 bereikbaarheid van lokale partner (Engelstalig) en Travel Happiness Company in noodgevallen
 • Reisbescheidenpakket Travel Happiness Company
 • Trees For All compensatie (duurzaam reizen)
 • GGTO-bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Overige maaltijden en activiteiten niet benoemd in het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Belangrijk: de reis wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, je wensen en beschikbaarheid. Op basis van jouw wensen en budget ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoogtepunten

Ontdek de hoogtepunten van de huwelijksreis Colombia

De huwelijksreis Colombia begint in de bruisende metropool Bogotá. Je maakt een fietstour waardoor je de stad op een leuke manier leert kennen. Daarna vlieg je naar Santa Marta en reis je naar het natuurrijke gebied Minca. Dé plek om tropische vogels te spotten! Hier bezoek je een finca waar je leert over het proces van het maken van chocolade en koffie. De volgende dag wandel je door de jungle en over witte stranden in Parque Tayrona. Daarna word je naar de historische stad Cartagena gebracht. Hier geniet je van een tour door het historisch centrum en van een rum- en chocoladeproeverij. De huwelijksreis Colombia eindig je op het paradijselijke Isla Mucura waar je geniet van zon, zee en strand.

Beleef de metropool Bogotá

Met meer dan 500.000 meter aan fietspaden is het erg leuk om de stad Bogotá per fiets te verkennen.  Je leert tijdens deze tour meer over de geschiedenis, cultuur en gastronomie van de stad. Je ontdekt Bogotá op een leuke en dynamische manier. Onderweg zie je streetart, bezoek je een klein koffiehuis en proef je exotisch fruit op een traditionele markt.

Natuurbeleving in de Sierra Nevada

Minca ligt in de Sierra Nevada en is een onweerstaanbare plek voor elke natuur- en vogelliefhebber. Je verblijft hier op een prachtige locatie midden in de natuur, dichtbij de Marinka watervallen. Je hebt de kans om meer dan 160 verschillende vogelsoorten te observeren, de heerlijke Colombiaanse koffie en chocolade te proeven en prachtige wandelingen door de bergen te maken.

Ontdek historisch Cartagena

Ontdek het charmante Cartagena en bezoek monumenten zoals Torre del Reloj en Don Pedro de Heredia, de stichter van de stad. Je ziet in de stad de verschillende invloeden terug – Romaans, Moors, Koloniaal, militairen, Arabieren, Spanjaarden en Noord-Amerikanen – die Cartagena hebben gevormd. Voor een culinaire ervaring ga je naar de beste rum bar van Cartagena, hier hebben we een rum- en chocoladeproeverij voor je gereserveerd. Deze uitgebreide workshop neemt je mee naar de kust en de bergen van Colombia met een selectie van nationale rum en chocolade.

Relaxen op paradijselijk Isla Mucura

Sinds 1996 maakt Isla Múcura deel uit van het natuurlijke nationale park Corales del Rosario en San Bernardo, een van de meest bezochte natuurgebieden en door velen beschouwd als een paradijs op aarde. Dit eilandcomplex bestaat uit 10 paradijselijke eilanden: Santa Cruz del islote, Mangle, Boquerón, Ceycen, Cabruna, Maravilla, Panda, Palma, Tintipán en Isla Múcura. Droom hier heerlijk weg op de witte zandstranden met de azuurblauwe zee en wuivende palmen. De ultieme plek voor romantiek tijdens je huwelijksreis Colombia!

Dag-tot-dag programma

Dag-tot-dag programma van de huwelijksreis Colombia

Dit is een inspiratiereis, de huwelijksreis Colombia wordt op maat samengesteld aan de hand van jouw reiswensen. Ben je geïnspireerd geraakt door deze inspiratiereis? Laat het mij weten, dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dag 1: Amsterdam – Bogotá

Vandaag vertrek je vanaf Amsterdam naar Bogotá. In de middag kom je aan op de internationale luchthaven van Bogotá en word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Travel Happiness Company. Per privé transfer word je door de Engelstalige gids naar je hotel gebracht.

Dag 2: Bogotá

Na het ontbijt word je door een Engelssprekende gids opgehaald voor een fietstour door de stad. Met meer dan 500.000 meter aan fietspaden is het erg leuk om de stad Bogotá per fiets te verkennen!  Je leert tijdens deze tour meer over de geschiedenis, cultuur en gastronomie van de stad. Je ontdekt Bogotá op een leuke en dynamische manier. Onderweg zie je streetart, bezoek je een klein koffiehuis en proef je exotisch fruit op een traditionele markt.

Dag 3: Bogotá - Santa Marta - Minca

Aan het einde van de ochtend word je opgehaald door een Spaanssprekende chauffeur en naar de luchthaven van Bogota gebracht. Hiervandaan vlieg je naar Santa Marta. Bij aankomst word je per privé transfer met een Engelssprekende gids naar je accommodatie in Minca gebracht.

Dag 4: Minca

Vandaag sta je vroeg op om te gaan birdwatchen! Het Tierra Adentro-reservaat is een magische plek voor elke vogelliefhebber. Hier heb je de kans om meer dan 160 verschillende vogelsoorten te spotten. In de middag ga je bij een lokale finca een cacaotour doen. Dit is een interactieve tour waarbij je naast uitleg, ook verschillende soorten cacao gaat proeven en zelfs een chocolade maskertje kunt uitproberen. Na de cacaotour is het tijd voor de koffietour. Je bezoekt een biologische koffieboerderij die sinds 1892 nog steeds dezelfde werkwijze heeft. Ze gebruiken oude machines en zijn zelfvoorzienend. Tijdens de tour leer je over het hele koffieproces, van een zaadje tot een gezette kop koffie. En ga je de Colombiaanse koffie proeven!

Dag 5: Minca

Vandaag bezoek je het Nationaal Park Tayrona. Vanaf de entree van het park rijd je nog 5km het park in waar de wandeling begint. Het is ongeveer 2,5 uur wandelen door een gebied van tropisch bos, over rotsen en over stranden, om uiteindelijk Cabo San Juan te bereiken. Hier heb je vrije tijd om te lunchen en te genieten van het prachtige strand en de zee. In de middag wandel je via hetzelfde pad weer terug.

Dag 6: Minca

Dag ter vrije besteding. Vanaf je hotel loop je in 10 minuten naar de Marinka watervallen, een leuke activiteit om in de ochtend te doen. Of ga lekker relaxen in de prachtige natuur!

Dag 7: Minca - Cartagena

In de ochtend word je door een Engelssprekende gids opgehaald bij je hotel en rijd je in ongeveer 5,5 uur naar Cartagena. Je rijdt over de mooie Pumarejo brug en langs Barranquilla met uitzicht over de zee. Onderweg stop je bij de Totumo Vulkaan. Dit is de kleinste ‘vulkaan’ ter wereld die je in 50 treden kunt beklimmen. Eenmaal boven kun je de vulkaan in gaan en een modderbad nemen. Dompel jezelf onder in de vulkanische modder! Eenmaal aangekomen in Cartagena is de rest van de middag ter vrije besteding.

Dag 8: Cartagena

Na het ontbijt verken je samen met een Engelssprekende gids het historisch centrum. Bezoek monumenten zoals Torre del Reloj en Don Pedro de Heredia. Tijdens de tour zul je de verschillende invloeden zien – Romaans, Moors, Koloniaal, militairen, Arabieren, Spanjaarden en Noord-Amerikanen – die Cartagena hebben gevormd. De middag is ter vrije besteding. In de avond hebben we een rum- en chocoladeproeverij voor je gereserveerd bij de beste rum bar van Cartagena. Proef de rijke vruchten van de beste drank van Colombia met een extra speciale masterclass. Deze uitgebreide workshop neemt je mee naar de kust en de bergen van Colombia met een selectie van nationale rum en chocolade. Je proeft 8 verschillende rum-soorten, gecombineerd met chocolaatjes met verschillende cacaopercentages.

Dag 9: Cartagena - Isla Mucurá

Je wordt opgehaald bij je hotel in Cartagena voor een korte transfer naar de haven in het historisch centrum van Cartagena. Isla Múcura ligt op 2 uur varen van Cartagena. Sinds 1996 maakt Isla Múcura deel uit van het natuurlijke nationale park Corales del Rosario en San Bernardo, een van de meest bezochte natuurgebieden en door velen beschouwd als een paradijs op aarde. Om 9:00 vertrekt de boot en rond 11:00 uur kom je aan op Isla Mucura. Vanaf 13:00 kun je inchecken in de kamer, tot die tijd kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel.

Dag 10 & 11: Isla Mucurá

Deze dagen zijn ter vrije besteding om te genieten van het paradijselijke Isla Mucurá. Je kunt hier snorkelen, suppen, kajakken en genieten van de faciliteiten van het hotel.

huwelijksreis Colombia Isla Mucura

Dag 12: Isla Mucurá - Cartagena

Vandaag reis je weer terug naar Cartagena. Om 09:00 uur dien je uit te checken en tussen 11:30 en 12:30 uur vertrekt de boot terug naar Cartagena. In de ochtend is er nog voldoende tijd om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel. Bij aankomst word je opgehaald en per privé transfer naar je accommodatie gebracht.

Dag 13: Cartagena - Amsterdam

Je geniet in de ochtend nog van het zonnige Cartagena en in de middag word je per privé transfer naar de luchthaven van Cartagena gebracht. Hiervandaan vlieg je rechtstreeks naar Amsterdam waar je de volgende ochtend aankomt.

Dag 14: Amsterdam

Vandaag land je weer in Amsterdam en is er een einde gekomen aan je travel happiness reis. Een bijzondere huwelijksreis in Colombia en een ervaring om nooit te vergeten!

Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties in de huwelijksreis Colombia

In deze huwelijksreis Colombia is rekening gehouden met 3-tot 4 sterren accommodaties. Hieronder vind je een selectie van de accommodaties en op basis van jouw persoonlijke wensen kan ik de accommodaties aanpassen.

Accommodatie Minca

Hotel Tierra Adentro is prachtig gelegen midden in de natuur met mooie tuinen en uitzicht op de Marinka waterval en de bergen van de Sierra Nevada. Er is een kleinschalig restaurant waar ontbijt wordt geserveerd en waar je ook terecht kunt voor lunch en diner. Het is een oase van rust en je kunt op het terrein mooie wandelingen maken. Het hotel vangt ook dieren op die slachtoffer waren van dierenhandelaars, zo lopen er op het terrein pauwen, schildpadden en vliegen er papegaaien en kolibries. Dit is de ultieme plek voor een mooie natuurbeleving in de Sierra Nevada.

Accommodatie Cartagena

Hotel Alfiz is een van de best bewaarde geheimen van Cartagena: in een woning uit de 17e eeuw die nu tot het Cultureel Erfgoed van de stad hoort, zijn acht kamers gerealiseerd. Op een gunstige locatie, maar toch rustig. Aan weerszijden van dit historische hotel liggen het Bolívar plein en het Aduana plein met de meest fotogenieke gebouwen van Cartagena. Een ideale locatie om de stad te verkennen. De kamers zijn smaakvol ingericht met veel details en elementen van hout. Ze beschikken allemaal over een televisie, airconditioning, een kluisje en haardroger. Er is een zwembad, jacuzzi, lounge, koffiebar en restaurant.

Accommodatie Isla Mucurá

Dit idyllische eiland is geschikt voor als je even lekker helemaal disconnected wilt zijn. Het verblijf bij Hotel Isla Mucura is inclusief de boot van en naar Cartagena en ontbijt. Lunch en avondeten kun je ter plaatse bij het restaurant van het hotel doen (buffetvorm) of bij Brisas Bar a la carte bestellen. Tijdens je verblijf kun je heerlijk relaxen en genieten van zon, zee en strand. Wil je liever actief bezig zijn? Ga dan kajakken, suppen, snorkelen of beachvolleyballen. Er is ook een spa waar je verschillende massage behandelingen kunt doen.

Foto's en Video's

Foto's van huwelijksreis Colombia

Bekijk hier een impressie van wat je kunt zien en doen tijdens de huwelijksreis Colombia. Deze reis kan volledig aangepast worden op basis van jouw persoonlijke wensen. Ben je enthousiast? Laat het mij weten en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

14 dagen vanaf € 3.250,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen
luxe rondreis Ecuador Napo Wildlife Center

Reviews

"We hebben een geweldige reis gehad en raden iedereen een reis via Travel Happiness Company meer dan aan!"

Een jaar geleden vond onze bruiloft plaats, voor de huwelijksreis schakelde we Nicole in om ons te helpen bij het samenstellen van een droom reis door Ecuador & de Galapagos! Het regelen van een huwelijk is al druk genoeg dus het was een verademing dat Nicole het regelen van de huwelijks reis op zich nam. De reis zat vol verschillende ervaringen en er waren door haar ook verschillende verrassingen geregeld, denk hierbij aan de magie van een jacuzzi in de jungle en ontbijten in een uitkijk toren.

Lees meer
Marieke & Siebe (stel, januari 2019) Huwelijksreis Ecuador en Galapagos

Reviews

"Het heeft onze verwachtingen overtroffen"

Bedankt Nicole voor deze fantastische reis! Wat hebben we genoten. Ecuador heeft onze verwachtingen overtroffen; de Mashpi Lodge en Haciënda Zuleta zijn een heerlijk verblijf maar ons hoogtepunt was toch wel Napo Wildlife Center. Je gaat echt op avontuur in de natuur en komt de meest bijzondere dieren tegen, zoals deze nachtaapjes. Dank voor de goede zorgen!

Lees meer
Jacco en Sylvie (stel, februari 2019) Luxe rondreis Ecuador en Galapagos

Reviews

"Alles sloot perfect aan bij onze wensen"

De door Nicole gekozen lodges in de Amazone en het nevelwoud en de cruise op de Galapagos Eilanden sloten perfect aan bij onze wensen. Ook ter plaatse was een uitstekende begeleiding en de gidsen waren top! Alles was goed geregeld en klopte helemaal. Ook als we last-minute nog een vraag hadden of iets wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Bedankt voor de goede hulp Nicole!

Lees meer
Familie Becker (familie, maart 2022) Luxe familiereis Ecuador en Galapagos

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp