skip to Main Content

Amantica

★★★★★

Een exclusieve lodge aan de oevers van het Titicacameer, een van de hoogste ter wereld, bied u een uniek en authentiek toevluchtsoord op Amantani. U wordt verwelkomd door Oswaldo en zijn familie, die u laten kennismaken met de voorouderlijke charmes van het eiland. Vanaf het terras kunt u de buren observeren, die traditioneel hun schapen meenemen om water te drinken op het meer, of u kunt met de visser Serapio aan boord gaan om forel te verzamelen. Ervaar een ongelooflijke culinaire ervaring, geserveerd door uw privé-kok terwijl u geniet van de intens blauwe kleur van het meer. Ontdek het ​​nieuwe Andes-menu op basis van de filosofie van slow food en bijpassende geselecteerde wijnen.  

De enorme ramen van uw suite bieden een uitzicht op een fantastisch landschap. De iconische grote gas schoorsteen geeft comfortabele warmte en het bed van hoge kwaliteit zorgt voor heerlijke nachten. De suite biedt direct toegang tot de terrassen met uitzicht op de Andes en het Titicacameer, een van de meest adembenemende landschappen ter wereld. 

Groen detail

Amantica Lodge zet zich sinds haar oprichting in om de gemeenschappen van Amantani te ondersteunen. Een percentage van de inkomsten dragen bij aan de behoeften van de inwoners. De bevolking van het eiland word opgeleid om u als gast te ontvangen en zo word werkgelegenheid gecreëerd. Ze leren het bouwen en opknappen van huizen met ecowekk om zo beter residentieel toerisme mogelijk te maken en er word gewerkt aan de communicatie door middel van Engelse les.  

Hotel Plaats

Back To Top