skip to Main Content

Nima Hotel

★★★★

Het elegante Nima Hotel is de perfecte combinatie van een koloniaal verblijf in een trendy wijk. Het vormt een goede uitvalbasis om Mexico-Stad te verkennen en in een huiselijke sfeer tot rust te komen.

  • Waar? Nima Hotel ligt in de trendy wijk La Roma in Mexico-Stad.
  • Voor wie? Als u van kleinschalig, huiselijk en comfort houdt. Over smaak valt in dit hotel niet te twisten.
  • Waarom? Nima Hotel is qua locatie perfect en heeft een huiselijke en luxueuze uitstraling.

Nima Hotel heeft drie prachtige kamers met een unieke en exclusieve decoratie geïnspireerd op de voormalige bewoners. De kamers hebben een luxe privé badkamer, een kingsize bed, een minibar en een balkon vanwaar u geniet van een prachtig uitzicht.

Groene oase in de metropool van Mexico-Stad
Nima hotel biedt leuke plekjes om te ontspannen. Zo is er een zithoek met open haard, een groene binnenplaats en een ruim terras waar u geniet van een gezond ontbijt. Bezoek ook de bar en patio op de bovenste verdieping en verras uw liefde met een romantisch diner in deze sfeervolle setting.

Kom tot rust in de Spa
Kennismaken met Mexico-stad is een actieve bezigheid, neem een ​​kleine pauze met het Relax House-menu van Nima. Vraag de conciërge naar de verschillende specialiteiten die er zijn voor massages en maak kennis met de rustgevende ruimte die is ontworpen om voor u ​​omgeving van comfort te creëren.

Hotel Plaats

Back To Top