skip to Main Content

Hotel Bo

★★★★

Hotel Bo is een modern hotel in Mexico en ligt in het hart van het kleurrijke San Cristobal de las Casas. Het hotel is omringd door prachtige landschappen, koloniale straten en heeft een wereld van kunst, textiel en cultuur om te ontdekken. Het hotel is een gezellig en authentiek en combineert Scandinavisch design met Mexicaanse kleur.

  • Waar? Hotel Bo ligt in het historsich centrum van San Cristobal de las Casas in Chiapas, Mexico. Op loopafstand van diverse bezienswaardigheden in de stad.
  • Voor wie? Dit hotel is uitermate geschikt voor de cultuurliefhebber die graag in een modern hotel verblijft.
  • Waarom? Als u op zoek bent naar een modern hotel in Mexico dan is Hotel Bo the place to be!

Hotel Bo: het water van Chiapas

De naam van het hotel betekent in verschillende dialecten in de regio Chiapas ‘water’. De Bo-ervaring bestaat uit de 4 elementen zoals dit in de traditionele liederen van Chiapas wordt beschreven; het land is het lichaam, de wind is de mist, het water is het bloed en het vuur is de geest. De 4 elementen water, vuur, aarde en lucht zijn op elk moment voor u als gast aanwezig om voor plezier en ontspanning te zorgen.

De kamers in Hotel Bo

Hotel Bo heeft 5 kamer-types:

  • Deluxe kamer met een king bed
  • Deluxe kamer met 2 tweepersoonsbedden
  • Executive suite
  • Garden suite
  • Bo suite

Iedere kamer is ontworpen met neutrale kleuren en aangekleed met kleurrijke Mexicaanse accenten. De suites hebben privétuinen waar u heerlijk tot rust komt. De garden suite heeft een bad met uitzicht op de tuin. De bo suite heeft 2 verdiepingen en een eigen terras om heerlijk te genieten van een ontbijt of drankje in de middag. Enkele suites hebben ook een open haard, een sfeervol element tijdens de koudere dagen.

Faciliteiten in een modern hotel in Mexico

Hotel Bo heeft een lounge waar u een drankje drinkt met uw mede-gasten, een kleine fitnessruimte voor uw sportuurtje, een bibliotheekzolder met interessante literatuur uit en over Mexico en het restaurant LUM. In LUM worden fusion-gerechten geserveerd waarbij alleen verse lokale ingrediënten worden gebruikt. Even bijkomen na een intensieve dag? Maak dan gebruik van de spafaciliteiten van Ninab-Spa zoals een massage.

De Tuin Van Hotel Bo In San Cristobal De Las Casas
LUM Restaurant Hotel Bo
Modern Hotel In Mexico
Tweepersoonskamer In Hotel Bo
Hotel Bo Een Modern Hotel In Mexico
Sfeervol Buiten Zitten Bij Hotel Bo
Terras Van Bo Suite
Bo Suite In Modern Hotel In Mexico
Deluxe Kamer Hotel Bo

Hotel Plaats

Back To Top