skip to Main Content

Be Tulum

★★★★

Be Tulum is een luxe hotel in Tulum, direct gelegen aan het strand in Mexico. Het hotel is ontworpen met natuurlijke materialen zoals bamboe, leer en steen. Het creëert een ontspannen sfeer met een luxe jungle uitstraling.

  • Waar? Be Tulum ligt in de provincie Yucatán van Mexico in het plaatsje Tulum.
  • Voor wie? Dit luxe hotel in Tulum is perfect voor als u rust en comfort zoekt aan het strand van Mexico.
  • Waarom? Be Tulum is the place to be voor een goede dosis spiritualiteit, zanderige tenen en een verblijf in stijl.

Be Tulum: boho-chique en spiritueel

De geur van copal begroet u wanneer u dit charmante boho-chique hotel binnenstapt. De kamers liggen verspreid tussen de palmbomen tot aan de strandbar. Be Tulum heeft in totaal 64 exclusieve suites onderverdeeld in 13 verschillende categorieën. Alle suites hebben een dompelbad of jacuzzi en zijn ingericht met natuurlijke materialen in een eigen stijl.  Ook zijn er 6 privé villa’s met een persoonlijke butler en alle comfort die u wenst. Twee privé villa’s hebben uitzicht op de zee en de andere villa’s hebben uitzicht op de groene jungle oase.

Luxe hotel in Tulum

Droom weg in één van de luxe ligstoelen aan het strand, geniet van een cocktail aan de bar bij het zwembad of van een spa behandeling. Het hotel is verbonden met de Yaan Wellness Energy Spa en zij zorgen voor heerlijke massages, zweet hut behandelingen en Maya-therapieën.

Puur genieten in restaurant Maresias

In het restaurant worden allerlei zee-gerechten geserveerd zoals oesters, klassieke tiradito’s en ceviches. Een selectie van verse oesters, dipsauzen met salades en lokale ingrediënten staan op het menu en wordt gecombineerd met de pittige smaken van Mexico. Probeer ook één van de innovatieve ceviches of de plantaardige Carpaccio. Het is een feest voor de smaakpapillen  en puur genieten!

Bezoek de ruïnes in Tulum

Genesteld tussen het witte zand, de ongerepte stranden van de Caribische zee en de weelderige tropische jungle ligt een charmant stadje in volledige harmonie met de natuur. Hier liggen de ruïnes van één van de mooiste steden van de Maya-cultuur: Tulum. Het is uniek omringd door de zeekliffen en grenst aan het biosfeerreservaat van Sian Ka’an. Als u in Be Tulum verblijft is een bezoek aan de ruïnes zeker een aanrader!

Spa Be Tulum Mexico
Suite Be Tulum
Palmbomen En Strand Bij Be Tulum
Luxe Hotel In Tulum
Restaurant Be Tulum Mexico
Lounge Luxe Hotel In Tulum
Suites Van Be Tulum
Avond In Be Tulum
Zwembad Luxe Hotel In Tulum
Zwembad Be Tulum

Hotel Plaats

Back To Top