skip to Main Content

Be Tulum

★★★★

Be Tulum is een rustiek luxe boetiek hotel aan het strand van Tulum. Het hotel is ontworpen met natuurlijke materialen zoals bamboe, leer en steen. Het creëert een ontspannen sfeer met een luxe jungle uitstraling.

  • Waar? Be Tulum ligt in de provincie Yucatán van Mexico in het plaatsje Tulum.
  • Voor wie? Perfect als u rust en comfort zoekt aan het strand van Mexico.
  • Waarom? Be Tulum is the place to be voor een goede dosis spiritualiteit, zanderige tenen en een verblijf in stijl.

De geur van copal begroet u wanneer u dit charmante boho-chique hotel binnenstapt. De kamers liggen verspreid tussen de palmbomen tot aan de strandbar. De 64 exclusieve suites van Be Tulum hebben elk een dompelbad of jacuzzi. De suites zijn ingericht met natuurlijke materialen en ieder in een eigen stijl.

Wegdromen in stijl…
Droom weg in één van de luxe ligstoelen aan het strand, geniet van een cocktail aan de bar bij het zwembad of geniet van een spa behandeling. Het hotel is verbonden met de Yaan Wellness Energy Spa welke zorgen voor heerlijke massages, zweet hut behandelingen en Maya-therapieën.

Puur genieten in Maresias
In het restaurant worden allerlei zee-gerechten geserveerd zoals oesters, klassieke tiradito’s en ceviches. Een selectie van versie oesters, dipsauzen met salades en lokale ingrediënten staan op het menu en worden gecombineerd met de pittige smaken van Mexico. Probeer ook een van de innovatieve ceviches of de plantaardige Carpaccio. Het is een feest voor de smaken van de exotische verfijning en puur genieten!

Hotel Plaats

Back To Top