100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

5x doen in Brazilië

5x doen in Brazilië

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers en dus ook op de reisblog van Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura lees je vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travel-must-haves!

De hoogtepunten van Brazilië

In de reisblog over de bijzondere hoogtepunten van Brazilië lees je mijn 5 insider tips. Brazilië bezocht ik in 2012 voor de eerste keer tijdens mijn rondreis door Zuid-Amerika. Ik was toen al verrast door de swingende samba beats van Rio, de paradijselijke stranden van Ilha Grande, het koloniale Paraty en de immense watervallen van Iguazu. In 2017 reisde ik opnieuw af naar Brazilië en dit keer bezocht ik het noorden van de Pantanal, de Amazone bij Alta Floresta en de sfeervolle stad Salvador Bahía. Inmiddels ben ik al meerdere keren naar het land gereisd en het is een paradijs voor de natuur- en cultuurliefhebber!

Mijn 5 tips om te doen in Brazilië

De Braziliaanse keuken in Salvador de Bahía is een waar walhalla voor food-lovers! Het leuke is dat je samen met de dames van de Uriguai Community gaat koken, dat maakt het een bijzondere culturele ervaring. Ga vogels (en andere dieren) spotten in het vogelparadijs van de Cristalino Lodge en verblijf in deze luxueuze accommodatie. Wat je absoluut niet mag missen: het natuurgebied van de Pantanal. Dit is het grootste moerasgebied van de wereld waar je onder andere moerasherten, ara’s, papegaaien, kaaimannen, capibara’s, tapirs en de jaguar kunt spotten! Maak een helikoptervlucht boven de immense watervallen van Iguazu, een spectaculair uitzicht is gegarandeerd. Bezoek een sambaschool in Rio de Janeiro om het échte carnaval te ervaren.

Dit zijn 5x reistips om te doen in Brazilië, maar uiteraard zijn er nog veel meer bijzondere dingen te beleven en zien in dit immens grote land. Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op