100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Over mij

Jouw reisspecialist Latijns-Amerika

Bienvenidos! Mijn naam is Nicole en ik organiseer individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Bespaar uren uitzoekwerk en ontdek dankzij mijn insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Mijn kennis en ervaring in Latijns-Amerika

Reizen maakt mij gelukkig. In 2004 werd ik aangestoken met het reisvirus tijdens mijn studie toerisme. Er volgde een afstudeerstage in Ecuador en een droomreis door Zuid-Amerika. Vanaf Brazilië heb ik het continent doorkruist tot aan Mexico. Het ongerepte landschap, het dierenleven, de cultuur, de swingende latin beats en de heerlijke lokale gerechten maakte dit tot een onvergetelijke ervaring. Dit alles beviel zo goed dat ik besloot om in Zuid-Amerika te blijven. Een aantal jaren heb ik in het kleurrijke Ecuador gewoond en gewerkt, het heeft mijn hart gestolen met de schoonheid en diversiteit die het land te bieden heeft. Mijn reiservaring kwam goed van pas tijdens mijn werk bij een lokaal reisagentschap in Quito als productdesigner van Ecuador en Peru. Eenmaal terug in Nederland heb ik als reisspecialist Latijns Amerika bij een high-end touroperator vele luxe maatwerk reizen ontworpen. De afgelopen jaren ben ik elk jaar naar dit prachtige continent gereisd om bijzondere plekjes te ontdekken. Graag deel ik mijn ruim 10 jaar ervaring van reizen in Latijns-Amerika met jou!

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp